Anonimen
|
Pozdravljene, Imam velik problem katerega premlevam že veliko časa in nekako ne pridem do dna... problem za najino krizo sva nekako oba kriva kar se dobro zavedam. Moj problem je tale da med nama z možem ni več tko kot bi moralo nekako biti. Že nekaj časa mi hodi po glavi ločitev v določenih trenutkih pa žespet ne. Namreč živela sem v družini kateri so se starsi zelo veliko kregali, nikoli vidla poljuba starsev, ali objem vedno smo bili skupaj kot "happy family" v resnici pa tega "happy" med starsema nisem dosti videla... med njima je bila velika luknja, on levo , ona desno, mama ga je več ali manj za vsako stvar prosla, vsak valentin, dan žena, roj.dan je jokala ker moj oče pač tega ne odobrava in nikoli ni nič dobila, Moj oče je res zelo hladen človek ne kaže čisto nobenih čustev razen jeze.Moja mami pa je čista neznost, rabi pozornost in na nek način ji je rabilo kdaj kako darilce kot pomen "hvala za vse " kajti bila je res skrbna gospodinja in super mama.. No isto je pri nas doma, čsisto isto se odvija pri nas in če sem si kdaj rekla je sam to da take družine kot sem jo jaz imela si res na nek način ne želim, ja res je to da sem mela starsa skupaj in vse sam vseeno četudi sta bila skupaj zaradi naju ( kot mama pravi) nista bila srečna, in tega moji družini oz. sebi ne želim. Sama imam velike probleme z spolnostjo, ker pač želje po sexu nisem nikoli občutila, v vseh svojih letih mi ni niti 1x prisla želja "ooo sex".. pa ne samo z možem z nobenim moskim do sedaj, in tole mislim da je krivec za vse moje tazave ki se vlečejo se na druge stvari. Namreč moj mož pa ZELO rad sexa, in ja tukaj nastane luknja. Počutim se zelo grdo, ampak me boli, da on tega mojega občutka ne razume, nisem jaz kriva za tole, ni to zato ker sem jaz hudobna da nočem ampak NE MOREM.. nevem zakaj res nevem zakaj, sem rada z možem, ga mam rada, si ga želim ampak negre.. No na kratko je pri nas tako, da je mož postal zelo zelo hladen, začel me je žalit, noebene stvari ne nardim prav, ko se mu približam mam občutek da se me izogiba ( zato ker vedno hoče dlje in pride na točko ko rečem NE), me ne poljubi, me ne objame na kratko mi ne pokaže ljubezni in niti jaz ne me občutim.. Začela sem sumit, da me vara .. le kako vraga to ugotovi!!! pa ko mu lepo rečem: da meni se ne zdi normalno, da je človek tako hladen in da nima dneva ko se bi rad stisnil , kaj me varas? in pol je cela stalaaa,..pravi, da kako sem lahko tko nesramna, kako ga lahko tako žalim in kako lahko rečem da me vara!!??? le kako naj ne? Nevem moža imam rada, družina mi pomeni OGROMNOOO in si želim, da bi moja otroka živela v lepi družini v kateri vem da je ljubezen ampak to ljubezen ločuje en zid katerega ne moremo podret... Pri možu me moti samo to da mi ne izkazuje ljubeznim da smo tako se oddaljili, ker drugače je zelo dober oče, skrbi na nas na vse načine, vedno je doma, se počutimo varni.. Nevem enostavno si želim bit ljubljena, pobožana, poljubljena in vseee.., vem, ja po tolkihhhh letih skupnega zakona se stvari ohladijo, v večini primerih je tako ampak nevem pač jaz si tko ne želim bit.
|