|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zakasnitev
22.6.2007 11:33:49   
Saša34
Hojla punce!
Rabim vašo pomoč in sicer sem prvič jemala klomifen dve tabletki na dan od 5-9 dneva. Ker se ni razvil niti eden folikel, so mi prekinili postopek insemenacije. Sedaj čakam na naslednji ciklus, da bi lahko znova začela in sicer še pred dopusti, vendar se ta user posted image  noče in noče pokazat. Zaostajam že celih 14 dni, drugače pa sem imela vedno redne cikluse, kljub suprefactu, menopurju in gonalu. Me pa zanima, če je katera že imela kakšen podoben problem.
Za odgovore bom resnično hvaležna, ker sem namreč že obupanauser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zakasnitev
22.6.2007 13:20:05   
Linda25
Draga Saša34,

res sočustvujem s teboj in upam, da se bo prikazala user posted image .

Kaj si bila na pregledu? So ti dali kaka zdravila za spodbudo user posted image ?

Na tvojem mestu bi šla h ginekologu - 14 dni je res predolga.

Držim pesti

(odgovor članu Saša34)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: zakasnitev
22.6.2007 14:03:10   
Saša34
Na pregledu sem bila v LJ, kjer mi je dr.Zorn predpisal terapijo z klomifenom, pregledala me je dr.Požlebova, terapijo mi je pa prikinila dr.Medenova (ker ni  bilo nič foliklov) in mi je predpisala novo terapijo z Menupuru.
user posted image  imam  23.-24. dan, sedaj je pa že 34. dan. Smešno, ker ponavadi ne rada vidimuser posted image , sedaj jo pa komaj čakam. Pohiteti mora zato, ker imam samo do 8.7.2007 čas, kjer mora biti špikanje že končano in se potem začnejo dopusti in bi prišla na vrsto šele nekje septembrauser posted image .

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?