|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zakaj zavrača??
12.12.2009 18:46:52   
soncica01
ne vem, zakaj to dela, dogaja se mi ze par dni - noče jesti kosila. Sistem hranjenja pa je pri nas takšen (stari smo dobrih 10 mesecev):

- okrog 6 - ih zjutraj Aptamil
- okrog 10 do 11 - sadje
- okrog 14. ure - kosilo
- okrog 18. ure - vecerne kašice.

Problem je ta, da kosilo povsem spušča, torej od drugega do zadnjega obroka pred spanjem mine celih 7 ur, torej teh 7 ur sploh ne je. Ves čas ji kuham, pripravljam, potem pa noče jesti.
Ali to pomeni, da spušča en obrok, ali je to zaradi zobkov (rasteta ji 2) ali pa je kaj tretjega? Ne vem več kaj narditi, vsak dan ji kuham kosilo ona pa ga vztrajno zavrača.

Hvala vsem za nasvete.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zakaj zavrača??
12.12.2009 19:01:50   
leo**tia
koliko pa je stara?naša ima 9mesecev..urnik hranjenja ima tak:
zjutraj okrog pol7 ne vsak dan(ker spi celo noč do 10zjutraj)ima mleko.potem ob 10 ko se zbudi ima sadje če drugo nič noče,al pa namazan kruh
ob 12kašico al pa puding
ob 2-3kosilo kuham tisto kar ima rada ker je zbirčna
ob 5 kaka mandarina,al kruh,kar pač imamo pa kaki piškot poje.in ob 8-9mleko s čokolinotom.
včasik pa ima za večerjo ob 8isto kot mi.tud palačinke je že jedla.pa če gre kasneje spat ima še ob 22 mleko

(odgovor članu soncica01)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.12.2009 19:03:19   
leo**tia
pa poskusi ji dat tisto kar ima rada.naša tud včasik noče kosila pa pač poje samo banano.smo pa tud mi imeli težave s hranjenjem..pa tud zdaj..samo hb zdaj vsaj nekaj poje..

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.12.2009 19:06:45   
leo**tia
aja sem zdaj sem vidla da ima 10mesecev...hmmm..kaj pa ti najraje papa??naša kar velik poje-ima do 8 obrokov ko je zeloooo požrešna(ko vidi da mi jemo,ona se pred tem najela,pol š z nami papa)..pa ima le 7300g

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.12.2009 20:57:53   
Petka09
Mogoče je zaradi zobkov, oziroma kar precej verjetno. Mogoče pa je enostavno takšno obdobje. Pri nas imamo tut finte: nekaj časa videt ne more določene (ali pa kar vse po vrsti) zelenjave, potem pa čez čas navali kot "velika" user posted image .
Recimo pred časom sem se bunila, da noče nobenih jogurtov, danes ga pa je jedla kot nora... itd...
No, hotla sm povedat to, da je tut Tanč na MON-u rekla, da pri otrocih je to zeloooo rado, da imajo obdobje, ko recimo:
- preskočijo kak obrok
- jejo le določeno hrano
- nekaj časa z veseljem jejo določeno živilo, potem ga povsem zavrnejo

In da velikokrat se te stvari potem spet uredijo na način: kako došlo, tako prošlo user posted image .

Tako da se pretirano ne sekiraj, ker bo vse v redu in bo spet začela jesti. Ta čas pa ji probaj ponuditi tisto, kar ima rada, pa četudi bo vsak dan jedla isto stvar za kosilo - le da jo ima rada.

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.12.2009 22:10:13   
Urska09
Bi si kar upala trditi, da so zobki krivi. Naša tudi takrat ni imela apetita. Najhuje je bilo pri kosilu. Ko je poskusila hrano, se je nakremžila in glavo obrnila stran. Pa se slikaj! Če sem kaj na silo probavala se je začela daviti. To je trajalo največ en teden oz. dokler zobek ni pokukal ven.

(odgovor članu soncica01)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.12.2009 15:43:10   
marjetica8
IZVIRNO SPOROČILO: Urska09

Bi si kar upala trditi, da so zobki krivi. Naša tudi takrat ni imela apetita. Najhuje je bilo pri kosilu. Ko je poskusila hrano, se je nakremžila in glavo obrnila stran. Pa se slikaj! Če sem kaj na silo probavala se je začela daviti. To je trajalo največ en teden oz. dokler zobek ni pokukal ven.

Isto pri nas! Skoraj ziher so zobki...

(odgovor članu Urska09)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?