Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: zakaj smo/ste (če ste) debele 7.1.2009 11:20:21
|
|
|
|
Anonimen
|
ti si predebela? kaj sem pa potem jaz? krof?
|
|
|
|
RE: zakaj smo/ste (če ste) debele 7.1.2009 11:22:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz zato, ker mi je hrana v uteho, kadar sem nesrečna. Delno tudi zato, ker smo vse babe v družini nagnjene k debelosti, ampak definitivno primarno zato, ker svoje frustracije izživljam na hrani.
|
|
|
|
RE: zakaj smo/ste (če ste) debele 7.1.2009 11:22:40
|
|
|
|
higuys
|
o ja, s to ritjo zagotovo spadam med predebele
|
|
|
|
RE: zakaj smo/ste (če ste) debele 7.1.2009 11:22:55
|
|
|
|
Volga
|
Če je 73 kg na 175 cm višine debelo, potem sem debela. Ne, ne bi dovolila sama sebi, da bi bila debela, ker se ne bi počutila v svoji koži. Debelost zaradi bolezni, O.K., pač nimaš kaj, debelost zaradi hrane pa mi je zanemarjanje in uničevanje samega sebe. Pa če je hrana še tako dobra, neka mera mora biti.
|
|
|
|
RE: zakaj smo/ste (če ste) debele 7.1.2009 11:23:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Malo od jemanja hormonov,veliko pa od iskanja tolažbe v hrani.Če sem v stiski ,bi samo jedla. Kadar sem dobre volje in zadovoljna, jem samo toliko kot potrebujem.Na žalost sem prevečkrat v stiski.
|
|
|
|
RE: zakaj smo/ste (če ste) debele 7.1.2009 11:23:58
|
|
|
|
tina a
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. Jaz zato, ker mi je hrana v uteho, kadar sem nesrečna. Delno tudi zato, ker smo vse babe v družini nagnjene k debelosti, ampak definitivno primarno zato, ker svoje frustracije izživljam na hrani. se podpišem pod tole
|
|
RE: zakaj smo/ste (če ste) debele 7.1.2009 11:25:30
|
|
|
|
higuys
|
volga, pa to kar si ti napisala ni debelost - no vsaj po mojih merilih ne.
|
|
|
|
RE: zakaj smo/ste (če ste) debele 7.1.2009 11:27:25
|
|
|
|
Korina1
|
Ve razmišljate o debelosti jaz pa kako naj se malo zredim, sem presuha in to že odkar vem zase, Lahko pojem karkoli hočem pa ne gre gor in ne gre.
|
|
|
|
RE: zakaj smo/ste (če ste) debele 7.1.2009 11:28:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Korina1 Ve razmišljate o debelosti jaz pa kako naj se malo zredim, sem presuha in to že odkar vem zase, Lahko pojem karkoli hočem pa ne gre gor in ne gre. Odpri si novo temo
|
|
|
|
RE: zakaj smo/ste (če ste) debele 7.1.2009 11:29:04
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: higuys volga, pa to kar si ti napisala ni debelost - no vsaj po mojih merilih ne. ne, saj ni, sebe ne smatram za debelo, pravim pa, da debela sama sebi ne bi dovolila biti in da bi prej poskrbela, da to tega ne bi prišlo. Ker mi "ni humano" do drugih.
|
|
|
|
RE: zakaj smo/ste (če ste) debele 7.1.2009 11:30:14
|
|
|
|
Korina1
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady IZVIRNO SPOROČILO: Korina1 Ve razmišljate o debelosti jaz pa kako naj se malo zredim, sem presuha in to že odkar vem zase, Lahko pojem karkoli hočem pa ne gre gor in ne gre. Odpri si novo temo Se mi ne da
|
|
|
|
RE: zakaj smo/ste (če ste) debele 7.1.2009 11:31:18
|
|
|
|
Tejči
|
66 kg na 169 cm..je debelost?? Jaz se nimam ravno za debelo, sem se pa v zadnjem pol leta zredila za 8 kg. Vzrok je dobra domača hrana-bila sem doma in sem vsak dan fino nakuhavala, pekla razna peciva-in ravno sladkarije so zame največji strup. Kile so šle gor..do novega leta, ko sem rekla stop! Sedaj se držim, da malo jem, sladkarijam sem se v veliki meri odrekla, dnevno dam v usta en čokoldani bonbonček, da potešim tisto željo po sladkem, nisem na nobeni dieti, pač dost manj pojem. Teh 8 kg se moram znebiti, pa če je ne vem kaj. Se slabo počutim z njimi..hlače so tesne, oblekce mi ne pašejo tako kot prej in enostavno ne znam kupovati oblačil, v katerih bi zgledala ok. Imam pa probelm, ker sem podedovala gene po atejovi strani, kjer so nagnjeni k debelosti, zato je toliko težje vzdrževat normalno linijo. Ampak se trudim.
|
|
|
|
RE: zakaj smo/ste (če ste) debele 7.1.2009 11:32:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: higuys volga, pa to kar si ti napisala ni debelost - no vsaj po mojih merilih ne. ne, saj ni, sebe ne smatram za debelo, pravim pa, da debela sama sebi ne bi dovolila biti in da bi prej poskrbela, da to tega ne bi prišlo. Ker mi "ni humano" do drugih. Debelost je bolezen. A bolna si tudi ne bi dovolila biti? Tudi, če jemo zaradi tolažbe je to bolezen.Nekaj v glavi ne štima.Psiha.
|
|
|
|
RE: zakaj smo/ste (če ste) debele 7.1.2009 11:32:59
|
|
|
|
Korina1
|
170cm in 59kg
|
|
|
|
RE: zakaj smo/ste (če ste) debele 7.1.2009 11:33:05
|
|
|
|
mala maja
|
zato ker takoj ko me kaj spravi ob živce padem po čokoladi. Sem taka kot je napisala Meta. Sem sposobna cel teden preživeti samo ob riževi čokoladi. Parvkar sem eno zmazal na šiht. Me je zjutrej mulc tolk razjezu da sem komaj čakala na čokolado.
|
|
|
|
RE: zakaj smo/ste (če ste) debele 7.1.2009 11:33:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Korina1 170cm in 59kg Daj že mir
|
|
|
|
RE: zakaj smo/ste (če ste) debele 7.1.2009 11:34:41
|
|
|
|
Korina1
|
Zakaj naj dam mir? Vzrok mi povej? Sem nezaželena tu?
|
|
|
|
RE: zakaj smo/ste (če ste) debele 7.1.2009 11:36:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Korina1 Zakaj naj dam mir? Vzrok mi povej? Sem nezaželena tu? Ma hecam se Zavidam ti kile Madona, še hecat se več ne upam.
|
|
|
|
RE: zakaj smo/ste (če ste) debele 7.1.2009 11:36:47
|
|
|
|
Anonimen
|
zato k sm noseča (spet) preostanek življenja pa nism debela. in podobno kot volga, si neb dovolila bit
|
|
|
|
RE: zakaj smo/ste (če ste) debele 7.1.2009 11:37:32
|
|
|
|
rija
|
- ker se nažiram...od nekdaj....samo se mi je pri 35+ začelo poznati....prej je moja mama rekla, da imam ziher trakuljo - ker se pri moji višini strašno hitro pozna - ker sem se svinjsko zredila po porodu, posledica poporodne depresije - ker nisem imela dovolj motivacije se spravit na dieto.... - nekaj pa tudi zaradi mojih rokenrol hormonov sem pač debela
|
|
RE: zakaj smo/ste (če ste) debele 7.1.2009 11:37:33
|
|
|
|
Tejči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Korina1 170cm in 59kg Meni so to ne zdi premalo kg. Ravno prav. Poznam pa ženske, ki so bile vse življenje zelo suhe in so se začele rediti tam okrog 40-50 let. Tako, da vse pride Nekaj na silo, ni ok-prej nezdravo..
|
|
|
|
RE: zakaj smo/ste (če ste) debele 7.1.2009 11:38:02
|
|
|
|
Hope2
|
Baje sem zdaj debela, sam jaz se ne vidim debelo, to je samo odvečno mleko v joškah
|
|
|
|
RE: zakaj smo/ste (če ste) debele 7.1.2009 11:38:42
|
|
|
|
Korina1
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady IZVIRNO SPOROČILO: Korina1 Zakaj naj dam mir? Vzrok mi povej? Sem nezaželena tu? Ma hecam se Zavidam ti kile Madona, še hecat se več ne upam. Ni panike, lahko se hecaš. Samo jaz sem milslila da sem te dni malo več tu in da je kaj narobe. Glede kil pa ne mi preveč zavidat ker težko dobim hlače zase. Dobro da si jih ne kupujem pogosto, ampak enkrat na leto pa imam velik problem.
|
|
|
|
RE: zakaj smo/ste (če ste) debele 7.1.2009 11:41:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Začela se redit zarad zdravil, nadaljevala zarad lenobe in požrešnosti. Da si neb dovolile? ...k jaz pred petmi leti Me je pa vsak dan manj Debelost pa sploh ni lepotna napaka, tko k recimo mozolj Mislm folk jo ma za to ja, ma potegne to še dost hujše stvari za sabo k pa to da ne zgledaš k ena na plakatu.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?