Lorena
|
Lep pozdrav vsem :nosecka:,upam da se imate kje hladiti! Kot že verjetno veste, sem nekje v 5.tednu in me spremlja huda depresija...:(:(:(:(:(:( Ne vem kako naj opišem: vse me nervira, nič mi ni prav. Čim mi nekdo nekaj reče, sicer upravičeno kaj slabšega ali kaj, takoj planem v jok! Moti me tudi, ker se zaradi tega kregam s svojim partnerjem, ker enostavno ne razume, da ne delam tega zato,ker bi v tem uživala,ampak je to posledica hormonov. Do neke mere že razume, ampak zame je to premalo! Najraje bi nekam pobegnila, da ne vidim nikogar okrog sebe. Malo sem verjetno tudi živčna,ker ne kadim... Skratka, znorela bom! Kar naprej mi gre na jok! Ravnokar sva začela z adaptacijo hiše, in je v njej sedaj res norišnica. Potem me skrbi še, če bo do takrat koliko toliko gotovo, da ne bo otrok v istem kot sva sedaj midva. Pa kup stvari je, ki me motijo. Grozno se počutim, čeprav imava oba otroka zelo zelo rada. Enostavno sem depresivna; jezna,žalostna,ne vem kaj vse... Kako naj si pomagam? Koliko časa bo še tako?:zmeden::zmeden::zmeden:
|