Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
zakaj se pustimo živcirati??? 29.9.2006 19:51:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Mater, sem jezna sama nase. Petek, krasen dan, službe konec ob enih, dobre volje, se zmenim, da se z enimi dobimo (geldališče) ob šestih, ravno zato, da ne bom hodila zvečer in da bo imel tastar prosto (in še popoldne, ker je šel mali z mano) , pa se mi prikozla domov ob šestih popolne, pardon, deset čez šest, mu samo na hitro rečem, naj malemu nekaj sestavi v tem času, ko naju ne bo, prideva nazaj čez eno uro, je bil že na vratih, se mu je mudilo, da skoraj adijo ni imel časa reči. Pa zakaj, mater, se dam vedno znova zživcitrat od tega človeka, če pa vem, da ni vredno??? AMpak vedno me ta njegova živčnost in naglica in zamujanje tako zživcirajo, da sem čist slabe volje. Pol sem pa še na malega sitna
|
|
|
|
RE: zakaj se pustimo živcirati??? 29.9.2006 19:54:55
|
|
|
|
muki1
|
Ker ga ljuuuuuuuuuuubiiiiš, lju u u biiiiš .
|
|
RE: zakaj se pustimo živcirati??? 29.9.2006 19:55:03
|
|
|
|
Anonimen
|
A pa samo 10 minut je zamudil? Če bi se pri nas naredilo, da bi kdaj zamudil samo 10 minut, bi bila jaz prepričana, da je nekaj zbolel.
|
|
|
|
RE: zakaj se pustimo živcirati??? 29.9.2006 19:58:31
|
|
|
|
gamini
|
Moj pa je pravkar sporočil, da bo kako urco zamudil, a ja, na koncu, preden sem eksplodirala, mi je rekel, da me ljubi in sem ostala brez besed ...
|
|
|
|
RE: zakaj se pustimo živcirati??? 29.9.2006 20:00:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Se navadiš. Vsaj jaz sem se. Sprijaznila sem se, da hodi domov tako pozno, ker ima tako službo, vendar tudi za pravi denar, vreden truda in potrpljenja. Ne vem kako bo, ko bo
|
|
|
|
RE: zakaj se pustimo živcirati??? 29.9.2006 20:00:41
|
|
|
|
Anonimen
|
TGebi sem že na zs, pa vseeno. Ni zamudilč 10 minut, ker sploh nisva bila zmenjena oz. ni vedel, da imam vaje oz. sestanek. Ponavadi pride domov od štirih do petih, včasih še prej, ponavadi imamo vaje ob osmih, zdaj pa sem sama predlagala, da jih imamo ob šestih popoldne, da bo šel mali lahko z mano in da bo imel tastar frej, pa se prifaka domov ob taki uri. In spizdi, čim prideva. Ej, katera bi že rekla: pa res mi ni jasno, kje pobirate take trote?? No, saj ima prav. zdaj je pa tudi fajn, da ga ni, mater, se mi kadi iz ušes.
|
|
|
|
RE: zakaj se pustimo živcirati??? 29.9.2006 20:01:47
|
|
|
|
Anonimen
|
ker ima tako službo, vendar tudi za pravi denar, vreden truda in potrpljenja. O ja, ko bi vsaj to bilo, ja... pa ždi tam zastonj, ko ena budala.
|
|
|
|
RE: zakaj se pustimo živcirati??? 29.9.2006 20:02:25
|
|
|
|
Anonimen
|
pejd spat, pa se boš pomirila. Ne sekiraj se, pa mu vrni milo za drago.
|
|
|
|
RE: zakaj se pustimo živcirati??? 29.9.2006 20:04:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Najbolš. Sam kaj ko me pol spet zživcira, ko pa se dela, da je čisto vse v redu. Ali pa verjetno res misli, da je vse v redu, ker je pač naša pravnica bi se iizrazila "retardiran". Evo, še jaz, da ne bo kdo rekel, da se neprimerno izražam
|
|
|
|
RE: zakaj se pustimo živcirati??? 29.9.2006 20:04:38
|
|
|
|
muki1
|
Albinca, tak se ga nacukaj, da boš starega pokozlala, ko se bo domov privlekel .
|
|
RE: zakaj se pustimo živcirati??? 29.9.2006 20:06:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Albinca, tak se ga nacukaj, da boš starega pokozlala, ko se bo domov privlekel Ej, ravno mi je do Pakistana...no, skoraj, mi pa bo kmalu, mater mu cigansko.
|
|
|
|
RE: zakaj se pustimo živcirati??? 29.9.2006 20:06:15
|
|
|
|
anitaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 Albinca, tak se ga nacukaj, da boš starega pokozlala, ko se bo domov privlekel . Dobra ideja!!!
|
|
|
|
RE: zakaj se pustimo živcirati??? 29.9.2006 20:06:31
|
|
|
|
CatJa
|
Jaz se temu preprosto izognem tako, da mu, čeprav sem ali smo zmenjeni s kom recimo ob šestih, rečem, da smo ob pol šestih. Ampak se še vedno zgodi, da je tud te pol ure lufta včasih premal. Je pač večni zamudnik
|
|
RE: zakaj se pustimo živcirati??? 29.9.2006 20:07:07
|
|
|
|
anitaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina Albinca, tak se ga nacukaj, da boš starega pokozlala, ko se bo domov privlekel Ej, ravno mi je do Pakistana...no, skoraj, mi pa bo kmalu, mater mu cigansko. Tole so pa že kar ostre besede Najbol da greš spat
|
|
|
|
RE: zakaj se pustimo živcirati??? 29.9.2006 20:07:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Ah, čas jim je itak neka hudo abstraktna ideja oz. ne vem, po moje bi ga težje obvladali kot kvantno fiziko al kaj je že
|
|
|
|
RE: zakaj se pustimo živcirati??? 29.9.2006 20:08:14
|
|
|
|
Fani.M
|
V Maršala se pejt skulirat .
|
|
|
|
RE: zakaj se pustimo živcirati??? 29.9.2006 20:08:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Veš, jest sem bla tud taka, sem se še bolj sekirala, ko je bil doma in se obnašal kot da ni nič, pa sem sama sebe prepričala, da naj ne imam psihomotornega nemira, ker je brez veze. Sam sebi škodiš. Ko pa enkrat samkrat uspe, ti uspe vedno. Razen seveda v slučaju, ko vem, da mora biti doma zaradi kakšnih neodložljivih opravkov in NE POKLIČE. Takrat pa jest po ,
|
|
|
|
RE: zakaj se pustimo živcirati??? 29.9.2006 20:08:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, saj moram res počasi it. Mali bi še risanko gledal, tako da adijo računalnik. Mejte se lepo punce, lahko noč.
|
|
|
|
RE: zakaj se pustimo živcirati??? 29.9.2006 20:10:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Šele sedaj vidim, kako mora biti moj besen name, ko me kliče, kdaj pridem iz službe in rečem, da čez pol ure in me potem ni še kako uro, ker nonstop nekdo prihaja Sicer pa je pri nas zamujanje že družinska tradicija. Pa ne bit jezna na njega binci!
< Sporočilo je popravil raho -- 29.9.2006 20:14:04 >
|
|
|
|
RE: zakaj se pustimo živcirati??? 29.9.2006 20:10:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Nočko, pa sledko spančkej. Brez grdih misli....
|
|
|
|
RE: zakaj se pustimo živcirati??? 29.9.2006 20:25:34
|
|
|
|
kapica
|
Al Bina jutri bo ze boljse. Bos prespala in malo pozabila, se ohladila in ga bos imela spet najraje na svetu. Se mi pa zdi kot da bi sebe brala, ko sem tako razp , da bi ga ven vrgla. Pa kaj cemo tako si, eni jezijo zaradi zamujanja, drugi spet zaradi cesa drugega.
|
|
RE: zakaj se pustimo živcirati??? 29.9.2006 20:39:29
|
|
|
|
nejcko
|
Albina, ne se sekirat. Jaz bi mogla (oz. vsi) na morju uživat, pa gnijem(o) doma Zakaj - ah, dolga zgodba, itak je pa dec vsega kriv, matr mu.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.9.2006 20:48:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: zakaj se pustimo živcirati??? 29.9.2006 21:25:08
|
|
|
|
Marogica
|
Al bina, ti "kul baba", si me presenetila. SEm mislila, da tebe nič iz tira ne vrže
|
|
|
|
RE: zakaj se pustimo živcirati??? 29.9.2006 21:35:49
|
|
|
|
Magi*
|
se mi je zdel čudno, da si še tle, nejcko;) jaz sem mu a ravno zdaj tamalo uvalila, da jo uspava, ker meni do zdaj ni ratal. jaz pa vsa skozlana, čist nahodna in čist povožena. on pa valjda med tem film gledu in pol mi reče: "ja, zakaj mi pa že prej nis rekla?" da bi ga dva krat okol piskra. a je treba na vsako stvar s prstom pokazat? enakopravnost pa taka
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?