bekyca
|
EMA19, tole kar sem napisala zgoraj ni bil noben negativizem. Želela sem samo povedati, da je včasih bolje biti tiho kot pa kr nekaj napisati, samo zato da nekaj napišeš. Če si šla skozi umetno oploditev, potem še toliko večja škoda, da ENAČIŠ Tifol s Klomifenom ...pa dobro, saj ni pomembno. Smo razčistile, da je to čisto različna stvar. Ne bodte no tolk prizadete, če kdo koga popravi. Mislim, da nihče ni vsevednež in, če človek česa ne ve, ni prav nič narobe, zato pa je forum, da si pomagamo, da izmenjujemo izkušnje, da podajamo svoja mnenja, da se izkašljamo, da se skupaj veselimo,.... drugo pa je, če si kao šla skozi to, pa še vedno ne veš kaj je vitamin kaj pa zdravilo....ko bi vsaj rekla, da si nova in, da pač nisi vedela. No, pa ni pomembno, važno je, da smo prišli do pravega zaključka. Anonimna, če imaš neredne M, si mogoče pomagaj z ovul-testi. Dobiš jih v lekarni in pa nekaterih specializiranih trgovinah, DM, Muller,.. še kje najbrž. Cenovno so pa še kar, glede na to, da bi jih v enem ciklusu porabila več paketov. Po drugi strani pa nekatere pravijo, da jim ti testi ne pokažejo. N evem, meni pokaže...... Je pa res, da je menda možno tudi to, da se ti v času ko naj bi nastopila ovulacija, raven LH poviša (torej ti test pokaže), do ovulacije pa dejansko ne pride. Ah, ni nam lahko, kajne? Punce, samo glavo gor in pogumno dalje in nekega dne bomo tudi me ponosne srečke !!! Jaz vem, da bomo! Iz srca vam privočim, vsem vam, da čim prej zagledate svoje magične .
< Sporočilo je popravil bekyca -- 20.7.2007 9:18:10 >