|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zakaj ne reče ata
15.11.2009 21:22:40   
suzanica
Živjo. Stari smo 14 mesecev. Reče: mama, baba, dedi, gor, dol, dej, ena,... Namesto ata kliče samo a. je pa že rekel ata pri 9m. Zakaj zdaj noče več? Se je tudi vam to dogajalo? lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zakaj ne reče ata
15.11.2009 21:26:39   
2srcka
Naša je mama, ata, ati govorila pri desetih mesecih. Potem pa od enega leta pa do enega leta in pol ni govorila nobene druge besede niti te katere je že prej. Nato pa je začela se zelo zelo hitro učiti novih besed.

(odgovor članu suzanica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.11.2009 22:24:11   
Anonimen
Naš je malo pred drugim rojstnim dnevo šele začel govoriti in to samo mama in baba. Ko je bil star 2 leti in 1 mesec je začel ,,govoriti,, GNGN(beri:dedi) in NAJNAJ(beri Nik-bratec). Pri 2 letih in 4 mesecih je dragi končno dočakal besedo ATA in takrat se je malemu pa čist odprlo. Sedaj 1 mesec kasneje govori res že ogromno besed in ne boš verjela, ata že dva dni ni več ata, ampak ga kliče kr po imenuuser posted image .

Tako da se ne sekiraj,eni prej, eni kasnej. Pa s temi, ki spregovorijo kasneje glih tako ni nič narobe.user posted image

< Sporočilo je popravil jaknik1 -- 15.11.2009 22:25:14 >

(odgovor članu 2srcka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
15.11.2009 22:47:22   
Anonimen
Moja v.d. svakinja še danes, ko je mali star že 2 leti in pol, še vedno čaka, da jo bo poklical 'mami' ... on jo namreč še vedno kliče 'maj maj'. Bratce Žana pa brez problema pokliče po imenu, pa je beseda bolj komplicirana kot pa 'mami' ... pač ene besede prej druge kasneje ... se ni za sekirat. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
17.11.2009 11:43:24   
Tisana
IZVIRNO SPOROČILO: suzanica

Živjo. Stari smo 14 mesecev. Reče: mama, baba, dedi, gor, dol, dej, ena,... Namesto ata kliče samo a. je pa že rekel ata pri 9m. Zakaj zdaj noče več? Se je tudi vam to dogajalo? lp

Bo že. Mu je pač sedaj všeč tako. Glede na to, da govori druge besede, jaz ne vidim nobenega problema.

Pa še to, brez zamere: mislim, da ste vsi skupaj stari kaj več kot 14 mesecev?!

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

(odgovor članu suzanica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.11.2009 11:51:38   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: Tisana

Bo že. Mu je pač sedaj všeč tako. Glede na to, da govori druge besede, jaz ne vidim nobenega problema.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tisana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.11.2009 12:21:26   
Tisana
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

IZVIRNO SPOROČILO: Tisana

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A dej Volga no, pa ful sm hotla bit prijazna in vljudna... user posted image

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.11.2009 15:27:00   
tejči28
Moj je star 14m in še nič ne govori,no reče dada ali nekaj podobenga.to pa je tudi vse.eni prej eni kasneje.tudi hodi še ne samostojno,spušča se,več pa ne.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu Tisana)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
17.11.2009 15:33:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tejči28)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
17.11.2009 15:56:20   
ČebelicaMaja
moja pika je stara 15m pa tudi še nič ne govori - reče samo glej- ko hoče kaj pokazat...drugače je pa vse eno veliko žlobudranje njenih besed...

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.11.2009 15:56:29   
Julija08
Moj je star 14 mesecev, pa reče ata, ati, amam (ko vidi joškice) user posted image user posted image

Mama reče edino ko joka in npr. hoče k meni v naročje reče med jokom nekako tko: mamamamam

Ampak ne vem če kaj od tega misli ali slučajno reče...ah se ne obremenjujem s tem bo že govoril ko bo pripravljen.

Drugače pa moj bolj kaže vse kar hoče, govori pa res malo.

Neposredna povezava do sporočila: 11
23.11.2009 16:37:24   
čipka
Moja bo jutri 15m m. in ne reče nič -razen lepo papa-če kam gremo. In to je tudi vse. In? Bo že ko bo. 

my little babygirl - moja največja sreča
-

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
24.11.2009 7:57:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu čipka)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
24.11.2009 9:48:30   
metka_zone
Naš je sicer že zelo lepo govoril pri enem letu,je bil pa v gibčnosti zelo zadaj user posted image .Ne se sekirat,saj konec koncev vsi govorimo,hodimo,...Eni prej,eni kasneje,saj je vsak otrok unikaten.Vaš je pač začel svoj razvoj nekje drugje najprej,bo pa vse kmalu nadoknadil.
Lp

Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj je vzrok za več kot 200 primerov raka ...
HPV ni nov pojav, vendar so šele v zadnjih desetletjih raziskave razkrile njegovo povezavo z več vrstami raka, kar je pr...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.