Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: zakaj meni ne pripiše klomofena 31.1.2006 19:22:47
|
|
|
|
Taja79
|
Klomifen predpišejo za spodbujanje ovulacije. Če pri tebi niso problem ovulacije, je to razlog, da ti jih ne dajo. Se pa Klomifen dobi samo na recept. Ne se sekirat, oni že vedo, kaj delajo in se individualno posvetijo vsakemu paru. Očitno je pri vama kje drugje problem. Upam, da sem kaj pomagala. LP!
|
|
|
|
RE: 31.1.2006 19:30:28
|
|
|
|
mirjanajelenko
|
najlepša hvala za hiter odgovor pri nama naj bi bilo vse ok, ampak moji hormoni so prepočasni zato naj nebi mogla zanositi,moram pa povedat da tudi m nimam redne , odvisno od2* do 5*krat letno, ni redna
|
|
RE: RE: 31.1.2006 20:41:52
|
|
|
|
pot
|
najveckrat predpisejo klomifen po 1 letu delanja na zanositvi, ce se ne delata tako dolgo, bo najbrz pocakal, ce bo ratalo po naravno poti... veliko srece lp nasapot
|
|
|
|
RE: RE: 31.1.2006 21:21:31
|
|
|
|
pot
|
Oprosti, sem ravnokar prebrala pod HSG, da delata ze od leta 2000. Ja tvoj G je pa tudi pojava!? Saj ce imas cikluse zelo neredne, bi ti ze moral nekaj predpisat! Na koliko casa pa imas M? A na vec kot 45 dni? A te je vsaj pregledal na UZ?! Zamenjaj ga, nujno! To je pa ze za v casopise in potem se cudijo da rojevamo sele pri 30ih, ko pa cakajo tako dolgo, ces, smo se mlade! Groza!!!! A si mu ze kdaj rekla za napotnico za vsaj dodatno mnenje, ker bi ti jo moral dati (ce se ne motim). Jaz sem bila zdaj ze na dodatnem mnenju, ker imam tezave z M in izcedki med njimi, zdaj morem pa se na HSG. Neredne M imam in slabe ovulacije. Klomifen mi bo pa dala nic prej kot po 1 letu poskusanja na zanositvi. Veliko srece
|
|
|
|
RE: RE: 31.1.2006 22:12:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Mirjana! Ginekolog je strokovnjak in on najboljše ve, katere stvari ti bo predpisal in katere ne. Če svojemu ne zaupaš, da dela to, kar je v najboljšem interesu zate, potem ga zamenjaj. Vsekakor pa je vprašanje: zakaj meni ginekolog ni predpisal KlomIfena, tukaj na forumu brezpredmetno, ker je lahko miljon razlogov. Klomifen spodbuja ovulacijo, lahko, da ti že imaš dovolj dobre ovulacije. V nekaterih primerih je Klomifen celo škodljiv. Ko boš naslednjič pri njem v ordinaciji, ga vse vprašaj!
|
|
|
|
RE: RE: 1.2.2006 17:36:36
|
|
|
|
mirjanajelenko
|
nasapot M imam vsake 3-4 mesece, res je zamenjala ga bom, , ampak prej nisem dojela, kajti mislila sem zdaj me tako v mb zdravijo, moram pa vseeno njega prosit za vsako napotnico ter stvar res hvala za odgovor
|
|
RE: RE: 1.2.2006 18:28:08
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
Zanima me katerega G imaš? A je slučajno Gračak? Ker on se mi pa zdi fulll nesramn G. Js mam Suzano Peternelj-Marinšek iz Celja in sem RES zelo zadovoljna z njo. Pa kak nesramno ti je pa to reku! To je pa višek kak so lahk nesramni nekateri zdravniki! Želim, da bi bila čimprej !
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?