|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zakaj
24.6.2007 10:36:33   
snake
je moškim tago zelo težko reči LJUBIM TE????????????????????????

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zakaj
24.6.2007 10:38:34   
tanikaa
user posted image user posted image user posted image  Mogoče zato ker so z Marsa? user posted image user posted image user posted image

No, mojemu ni težko. Skoraj vsak dan to slišim. Valda je kaj narobe z njim. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.6.2007 10:41:04   
snake
ne iz marsa, iz drekauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se hecam da me ne bo kdo napadel

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.6.2007 10:42:03   
tanikaa
S česar koli, rade jih mamo. user posted image

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.6.2007 10:42:05   
ZARA
Snejk giv mi a brejk user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.6.2007 10:42:36   
Anonimen
Pojma nimam-nisem moški!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu snake)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
24.6.2007 10:43:04   
snake
zara giv mi a zalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.6.2007 10:44:25   
snake
hvala bogu da nisi moški, kaj bi bilo potem s tvojimi problemi!!!???!!!

upam da si ok aspirin, poletje je tu, najdi kakšno žrtev da te malo potolažiuser posted image user posted image

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.6.2007 10:51:04   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: snake

je moškim tago zelo težko reči LJUBIM TE????????????????????????

le kje ti živiš, na luni? moškim tega sploh ni težko rečt. mogoče enemu - dvema od treh milijonov, ampak ti imajo povečini spet svoje razloge za to ......

... pripravit ga je treba, lubika, da ti to reče. to pa že zahteva enmicek napora, pa vsaj minimalno poznavanje delovanja naveze moški možgani - moški hormoni.

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.6.2007 10:54:35   
snake
upam da ne ljubi koga drugega, pa to govori komu drugemu, zato meni neuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.6.2007 10:57:08   
snake
ne vem, začutim ko sva si blizu in me gleda v oči, da bi mi rad nekaj rekel in sem mislila da bi mi rad rekel da me ljubi, ali pa mi gleda kakšen mozolj in ne ve kako mi rečt da bi ga stisnu, ker se boji da se bom užalilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mah mozoljev nimamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.6.2007 10:57:14   
daddy
joj, le zakaj kakih 95 % žensk najprej pomisli na to možnost, da ljubi drugo ??? iz dejstva ženska - ženski - volk, ki ga imate ženske v kolektivni podzavesti user posted image user posted image ??

< Sporočilo je popravil daddy -- 24.6.2007 10:58:32 >

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.6.2007 10:58:02   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: daddy

minimalno poznavanje delovanja naveze moški možgani - moški hormoni.

user posted image user posted image user posted image  Povezava med tema dvema stvarema je močna. In takrat, ko so hormoni "potešeni", možgani začnejo delovati v smeri: Ljubim te. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 13
24.6.2007 11:01:32   
Maxica
Men pa besede niso tolk važne, mi je bolj pomembno, da mi pokaže, da me ljubi. Če mi stokrat na dan reče, da me ljubi, pa da tega ne misli resno, je bolje, da mi ne reče. Dejanja, ta so mi pa pomembna, ja.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
24.6.2007 11:03:47   
purple
IZVIRNO SPOROČILO: daddy

le kje ti živiš, na luni? moškim tega sploh ni težko rečt. mogoče enemu - dvema od treh milijonov, ampak ti imajo povečini spet svoje razloge za to ......

...

to praviš ti, ti, ki veno govoriš, da dejanja več povedo, kot besede?user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil purple -- 24.6.2007 11:06:00 >

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 15
24.6.2007 11:03:53   
tanikaa
Maxica itak, da je to pomembno. user posted image  Samo ljubim te, je pika ni i. user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
24.6.2007 11:04:53   
Anonimen
Mojemu tega ni težko rečt. Mi velikokrat pove.user posted image Se pa strinjam z Maxico. Če ne bi čutila, da resno misli in mi ne bi tudi pokazal tega, je brezveze, da to govori.

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
24.6.2007 11:09:31   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: purple

to praviš ti, ti, ki veno govoriš, da dejanja več povedo, kot besede?user posted image user posted image

sej to je res, bistvo je, da sama beseda brez dejanja ni vredna piškavega oreha. lahko ti nekdo petindvajsetkrat na dan bluzi, kako te ljubi ..... verjemi, v enem mesecu se ga boš naveličala, ker te bo dušilo. taka prefinjena besedna zveza je najbolje uporabljena ob res redkih priližnostih, a takrat da res pride od srca. sicer pa dejanja štejejo ( ja, pa pogledi tudi, a ne user posted image  ? ).

(odgovor članu purple)
Neposredna povezava do sporočila: 18
24.6.2007 11:17:41   
snake
ja sej, danes je en zelo pomemben datum za naju in bom čakala na to magično besedouser posted image user posted image user posted image vsaj enkrat na leto to slišat ni nekaj pretiranega, kaj menite????

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 19
24.6.2007 11:22:36   
Anonimen
Mojemu ni.. On mi celi dan skoz govori to user posted image

(odgovor članu snake)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
24.6.2007 11:24:31   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: snake

ja sej, danes je en zelo pomemben datum za naju in bom čakala na to magično besedouser posted image user posted image user posted image vsaj enkrat na leto to slišat ni nekaj pretiranega, kaj menite????

Držim pesti, da bo danes poseben dan. Tako v dejanjih, kot v besedah. user posted image

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 21
24.6.2007 11:46:33   
Anonimen
Mož mi to večkrat reče, tudi vsake toliko napiše v SMS....Je pa resda edini in prvi, ki mi to reče. Ampak priznam, pri nas sem jaz zelo redkobesedna na tem področjuuser posted image user posted image user posted image . Jaz raje o pokažemuser posted image .

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
24.6.2007 12:16:18   
daddy
  in če ti dans ne bo rekel .... pol ljubi drugo al kako? res ne štekam tega najbolj user posted image

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 23
24.6.2007 12:23:30   
purple
joj,daddy nam veliko pomeni beseda ljubim te, sploh če je poseben dan..... čeprav se pa strinjam, da so dejanja, pogledi....tudi pomemben dejavnik.

za tebe snake pa držim pesti, da se ti to uresničiuser posted image

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 24
24.6.2007 12:27:32   
dory
ah dej no...govoricit je itak ful lahko...

a niso bolj vazna dejanja? vsaj pri meni stejejo mnogo vec,kot samo besede...

(odgovor članu purple)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Služba
binyy

Kje delate?

v pisarni (51%)

v proizvodnji (12%)

na terenu (5%)

pisarna+teren (12%)

v trgovini (14%)

v gostilni (7%)

Število vseh glasov: 239

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!