|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zakaj,zakaj!!!!
14.8.2008 23:13:30   
Anonimen
kaj je razlog da tako pozno neha srček utripat,meni nikol ne bo jasno.
ok razumem do 12 ega tedna sam npr 18, 23,25 teden .zakaj zakaj?????
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zakaj,zakaj!!!!
14.8.2008 23:15:22   
eya

Verjetno kake prirojene napake, ki niso bile tako hude, da bi do nehanja bitja prišlo že prej user posted image

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.8.2008 23:17:09   
benika
Se strinjam z eyo. Pa žal je takih primerov ogromno. Moja sestrica je v 21. tednu tako izgubila svoji prelepi pikici.user posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.8.2008 23:35:46   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz se še vedno sprašujem ZAKAJ?, pa ne najdem odgovora.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
14.8.2008 23:36:16   
Anonimen
zakaj zakaj?????

Pretezko vprasanje. Ne vem. Tako je.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
15.8.2008 7:59:16   
Blejka26
mislim da bo to ostal večni zakaj?je žalostno toda kljub vsej znanosti pride do napake..

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.8.2008 12:35:22   
Šarki
user posted image user posted image user posted image user posted image

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.8.2008 13:33:59   
Naja30
Meni tudi ni bilo jasno, zakaj je v 32t moja punčka umrla. user posted image  Tolažim se lahko edino s tem, da če je bila kakšna prirojena napaka, je mati narava poskrbela, da se ne bi punčka matrala v življenju.

Drži se.

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.8.2008 21:04:19   
strumf
halo punce. jaz sem pa imela splav v 18/19 tednu, na ultrazvoku ni bilo sledi o srčkuuser posted image user posted image user posted image . po splavu pa je G ugotovila, da je bila popkovnica 3x ovita in da plod ni dobil kaj je potreboval. je G rekla, da se je to takoj videlo, ko je zagledala popkovnico.

je pa moj fantek bil že skoraj slab mesec mrtev. očitno se je to zgodilo zelo kmalu po mojem pregledu pri G, ker sem imela redne preglede na 4 tedne. tako da je šlo v mojem primeru za čisti slučaj.je rekla G da se zelo redko zgodi, da plod zaradi tega odmre, vednar si je očitno moj preveč zategnil popkovnico. user posted image user posted image user posted image

sedaj še okrevam, splav sem imela v petek, potem pa greva z možem v nove zmage!user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?