|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zakaj?
4.9.2007 11:31:33   
Anonimen
Tako zelo sem  žalostna da se moram nekam izpovedati. Spet je prišla user posted image , ne razumem zakaj? Vsak dan sva z možem pridno user posted image user posted image od konca zadnje M naprej, VSAK DAN, več kot toliko ne morem. Zakaj NE ZANOSIM??  Kaj je lahko vzrok?? Jaz sem mislila da glede na to da nimam redne M bova pač vsak dan sexsala in potem mora biti +++, pa spet nič. Prvič nama je uspelo po 3 poiskusih, sedaj pa so trije že mimo in še vedno nič.

Oh, samo žalostna sem, res žalostna!

< Sporočilo je popravil bonnie_ -- 4.9.2007 14:17:51 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ZAKAJ
4.9.2007 11:39:25   
vita80
Anonimna tudi sama se sprašujem kaj je narobe. Tudi midva se intenzivno trudiva 5 mesecev in  NIČ!user posted image  user posted image user posted image Vedi tudi nam bo enkrat uspelo! Ni lahko rečt možgančke na pašo, vendar mislim, da dokler se bomo obremenjevale z to mislijo bo težko kaj ratalo. Tudi nam bo enkrat posijalo sonce sreče! Upam, da kmalu!
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.9.2007 11:55:29   
suzanamai
Vse je v glavi, saj pri meni je bilo. Potem pa je prišel en romantični večer ko je moj dragi prinesel muškatno vino v posteljo, prižgal svečke, zavore so popustile.... in sedaj imamo že 9 letnega muškatka.

(odgovor članu vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.9.2007 12:01:46   
*sanela*
Psiha dela svoje!
Probaj biti bolj sproščena.
Ne seksat vsak dan samo zaradi tega ker želiš otroka. Ljubita se pa bo!
Držim pesti, da čimprej ugledaš user posted image !

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.9.2007 13:47:10   
soncek.djukelica
punce, ne biti neučakane!
3 mesece, 5 mesecev to ni nič, če čakaš na dojenčka dolga leta,kot sem jaz!
sicer pa, ljubita se vsake 2 dni, je boljše seme, pa ne pod silo,ampak zato,ker se vama ljubi!

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.9.2007 13:58:51   
marjana.r
tudi midva se trudiva že dolgo...več kot 4 leta pa pou...pa sva se že nehala spraševat zakaj...že mora bit tak...vse ob svojem časuuser posted image

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?