|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zakaj???
25.4.2007 20:09:16   
Anonimen
pomagajte mi punce. user posted image  mi zamuja. test ni pokazal user posted image . se je kateri že zgodilo, da ni test prvi dan zamujene user posted image , pokazal nosečnost?????????????

prosim za odgovore
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zakaj???
25.4.2007 20:10:53   
pika74
meni je parkrat zamujala tudi dlje časa, pa je bil test žal negativen

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   zakaj???
25.4.2007 20:20:23   
karatina
Žal se to rado dogaja, ko je želja po user posted image  velika. Velikokrat so lahko krivi živčki in ˝namišljeni˝ simptomi. Jih pač čutimo, ker smo v tem času bolj pozorne na vsako spremembico, ki je mogoče obstajala že prej, pa se zanjo nismo zmenile.

Sicer pa dokler ni user posted image , je še vedno majhno upanje.
Pri meni se je lani enkrat zgodilo, da je prišla namesto po 28-30 dnevih, kot navadno, šele 45. dan. Ne vprašaj, kako sem že bila user posted image . Le testi (skoraj vsak dan user posted image ) se niso strinjali.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.4.2007 20:25:23   
Anonimen
ali je možno da je zvečer test negativen, po nekaj dneh zjutraj pa pozitiven?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
25.4.2007 20:30:52   
Anonimen
Jp.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
25.4.2007 20:31:41   
Anonimen
Meni je prejšnji mesec zamujala 16 dni pa je bil negativen. Nisem noseča.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
25.4.2007 20:52:22   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

meni je parkrat zamujala tudi dlje časa, pa je bil test žal negativen

user posted image  tudi meni

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.4.2007 22:19:17   
sončnica13
jaz sem nov. 05 zanosila, pa sem bila dec. pri G. in tud ona ni nič videla( M. sem pa imela nazadnje avgusta-torej sem imela zelo malo možnosti za user posted image -pa semuser posted image ), test je bil pa tud negativen. Šele sredi januarja sem zagledalauser posted image , zdaj pa sem že dobrih 8 mesecev srečna mamicauser posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.4.2007 7:27:35   
Anonimen
men je zamujala tud 2 meseca že..user posted image user posted image Ta mesec pa samo 5 dni.. kar ne morem verjet..user posted image novi rekord..user posted image

(odgovor članu sončnica13)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?