|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zajtrk vaših malčkov
4.2.2008 8:17:55   
Blejka26
kaj dajete svojim malčkom za zajtrk?Moja je stara 2 leti pa noče kej preveč pobavat kaj drugega kot pa določeno hrano.Rada bi ji dala kakšno pašteto pa je ne je..ponavadi jeva kakšno salamo,ali pa margarino&marmelado,jogurt,čokolino..pol je pa že kar konec..imate kakšne ideje..

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zajtrk vaših malčkov
4.2.2008 8:21:50   
Anonimen
jogurt+misli, umešano jajce in jogurt, hrenovka, kruh in med, kruh in pašteta, kruh in sirček, mlečni riž, gres, polenta z mlekom, kaki kosmiči z mlekom, ...

(odgovor članu Blejka26)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
4.2.2008 8:23:37   
Anonimen
Se mi zdi, kot da bi brala čisto začetniški RR. Non stop teme, o katerih smo predebatirali podolgem in počez:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1154140&mpage=1&key=zajtrk&#1154140

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=378435&mpage=1&key=zajtrk&#378450

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=836458&mpage=1&key=zajtrk&#836935

(odgovor članu Blejka26)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
4.2.2008 8:43:28   
Anonimen
dobro jutro.mi našemu dveletniku dajemo to kar si zaželi,ker drugače ne spravimo vanj niti grižljaja.ne je nobenih čokolinotov,ne skutic,ne jogurtov,ne grisa....nič mlečnega,edino mleko v tetrapaku pakirano po 2dcl,v čem mu je fintauser posted image aja pa občasno kak zdenka sir,al pa sir v toplem sendviču.drugače pa pašteta,pašteta.pa hrenovke,jajčka,nutela- če se slučajno ne spomni pa izjavi AKA JE V KUHUuser posted image klobase so še na sporedu pol pa tema!

(odgovor članu Blejka26)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
4.2.2008 8:46:58   
Blejka26
ja al bina ne se jezat.jaz žal nisem čisto od začetka z vami..

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.2.2008 10:18:22   
mojmaček
Zdravo

Mi smo našega kar začeli navajat na ,,naše,, zajtrke. Maja bo pa 2 leti star. Je pa vse.

LP

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
4.2.2008 10:23:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mojmaček)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
4.2.2008 11:01:32   
Nika v službi
Zajtrke ima v vrtcu.
Doma pa čez vikend jemo - omleto s sirom (ponavadi naju oči ob sobotah zjutraj razvaja s svojo specialiteto), corn flakes, keksolino, čokolino, gres, mlečni riž, mleko + makovka, kruh + namazi, čeprav slednje redko, ker večinoma kar sledimo prehranjevalnim navadam iz vrtca. Tam pa je zajtrk vedno topel obrok, nekaj z mlekom pač....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Okrasitev za noč čarovnic: 9 idej
Približuje se noč čarovnic, zato smo za vas pripravili devet idej, kako lahko izdelate strašljive okraske z vašimi najml...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.