|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zajtrk med tednom-kje???
23.9.2008 22:18:24   
saskija
V veliki večini odgovorov opažam, da vaši otroci doma ne zajtrkujejo- ali jejo v varstu, vrtcu, šoli.

Pri nas že od nekdaj jemo doma ne glede na zajtrk v ustanovah saj se mi zdi pomembno, da se človek in njegovo telo navadi da se dan začne z zajtrkom.

Opazujem večje otroke, večina jih preskoči zajtrk in nato okoli 9 malica. To s epotem nadaljuje v odraslo dobo.

Zakaj torej ne zajtrkujete doma???

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zajtrk med tednom-kje???
23.9.2008 22:24:08   
Ribica **
Jaz večinoma nisem jedla pred šolo zato, ker mi je bilo slabo tako zgodaj ali pa enostavno ni bilo časa (sem raje malo dlje spala). Samo sem celo srednjo šolo prakticirala tako, da sem pred malico, ki smo jo imeli šele 10:30 obvezno pojedla vsaj eno čokoladko - če ne nisem zdržala toliko časa. 

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.9.2008 22:24:25   
kaya2007
jaz nikoli nisem zajtrkovala doma (edino čaj sem zlila vase, še napol v spanju), predvsem zato, ker sem vedno spala do zadnjega momenta in potem tekla v šolo. mi je bil spanec bolj pomemben kot žganec user posted image

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.9.2008 23:14:39   
Vrtnica79
Ja, ponavadi je čas tisti "krivec" zakaj ne zajtrkujemo doma. Pri nas tavečja samo včasih poje kaj pred šolo, ker prej niti nima potrebe po hrani. Mi2 pa zajtrk kar preskočima, vem da ni zdravo ampak enostavno hrana ne gre dol.

< Sporočilo je popravil Vrtnica79 -- 23.9.2008 23:15:54 >

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.9.2008 23:15:02   
bodoča
Tudi jaz sem raje spala kot pa jedla zajtrk, pa še zdaj ponavadi ne jem takoj ko se zbudim, rabim kakšno uro, dve, da se vredu zbudim in potem jem.

Mali pa, če gre ob 8 h zjutraj v vrtec, doma ne je, ker ga zbudim, se pocartlama, oblečema in gre v vrtec, kjer ob 8.30 h malicajo.

Če pa gre ob 5.30 h v vrtec pa doma popije aptamil in potem v vrtcu še malo spančka.

mojeustvarjanje

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.9.2008 23:23:42   
Spark
Jaz sem vedno jedla zjutraj doma. Od kar pa imava ta večjo punčko pa smo to kar ukinili. Tamali, bi dali mlekec pa kak piškot, in potem gasa. Sem pa prakticirala tako, da sem v službi takoj zajtrkovala. Bom videla sedaj kako bomo zmogli zjutraj, ko začnem po porodniški spet v službo. Kar malo se bojim da bom morala ustati dve urci prej da vse poštimam. 

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.9.2008 7:28:08   
Luni
Pri nas vsi zajtrkujejo doma: oči, veliki brat, mali brat in ta mičkena sestrica. Mami pa največkrat nima časa user posted image , ker za zajtrk si rada čas vzamem. Tako da jem šele ob 10-ih- malica v službi user posted image .

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.9.2008 9:50:39   
diva 4
Pri nas med tednom ne zajtrkujemo. user posted image   gre od doma ob 5.00. Jaz in otroka vstanemo ob 7.00 se uredimo in gremo v vrtec ,kjer ju ob 8.00 čaka zajtrk. Sem jima nekaj časa ponujala zajtrk doma, pa sta vedno odklonila , češ , da še nista lačna. Tako je že pripravljen zajtrk končal v smeteh.Med vikendi in počitnicami pa imamo skupen zajtrk, tudi okrog osme ure, saj smo takrat vsi lačni.

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.9.2008 9:58:46   
Naja30
Preden gre v vrtec, tamala popije ali mleko ali čaj. Zajtrkuje pa v vrtcu. To se mi zdi najbolje, ker drugače pa ali bi dvakrat jedla in se brez veze basala (ker v vrtcu je itak vse tako dobro! user posted image ) ali pa ne bi jedla in bi bila do kosila že preveč lačna. Tale vrtčevski ritem mi kar ustreza - no, njej ustreza. In tudi ko je doma, med vikendi ali zdaj, ko je bolana, se drživa tega ritma.

(odgovor članu diva 4)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.9.2008 10:06:59   
Anonimen
jst dam tamali obvezno zajtrk zjutri, v vrtec gre ob 5;30, zajtrk majo pa ob 8;00 in se mi nekak ne zdi sprejemljivo, da bi mogla tam lačna bituser posted image tko da poje recimo pol žemljice, al pa kruh z marmelado,skodelco mleka al pa kakšne koruzne kosmiče, banano....tolk da ni čist prazen želodček. in upam da se bo to obdržalo tudi v šoli, ker tam majo pa še kasnej malico in če recimo otrok vstane ob pol sedmih, sedmih al pa še prej mogoč, pač ni ok, da je tolk časa lačenuser posted image

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
24.9.2008 10:35:40   
Mišni
IZVIRNO SPOROČILO: saskija

Zakaj torej ne zajtrkujete doma???

Moj otrok je preveč nervozen, da bi zjutraj pred šolo jedel.

Aja, edino kakav pa vedno popije, saj je že to nekaj.

< Sporočilo je popravil Mišni -- 24.9.2008 10:36:08 >

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.9.2008 12:01:54   
total
Edino zajtrkujemo vsi trije,ko sm na dopustu,takrat je čas tamal itak je v vrtcu zajtrk,doma sam nekaj popije,jaz pa sploh ne ker sm tako navajena.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.9.2008 12:49:43   
ThinkPink
Za mene je zajtrk npr. že skodelica kakava ali en jogurt, ki ga vlijem vase predenj kam grem. To bom skušala ohranjati tudi, ko bo šla tamala v varstvo. Vsaj nekaj toplega popiti ali kaj lahkega pojesti je boljše kot čisto prazen trebušček.

Sicer pa preden sem dobila otroka zajtrkovala kot se spodobi (celo gris sem si delala, jajčke pekla..)Vedno sem vstala najmanj eno uro in pol pred delom (začela na srečo ob 9h), pol urce za hrano, pol urce za tuš, oblačenje, pospravljenje postelj in pol urce za odhod na delo.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 13
24.9.2008 12:56:38   
K_a_t_i
Našega ob 8h zbudim za v vrtec - ob 8:30 ima tam zajtrk. Torej - zajtrka ne spusti, samo poje ga ne doma. Tudi če je doma (vikend) ga ne nesem direkt iz postelje za mizo, ampak potrebuje cca. pol urice preden lahko je (in to je prav tako ob 8:30).

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 24.9.2008 13:00:30 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu ThinkPink)
Neposredna povezava do sporočila: 14
24.9.2008 13:00:48   
Splet.Ka
Naša punčka vsak dan, ko vstane ob 6.00, poje en jogurt, midva z dv možem popijeva kavo, punčka pa še toplo mleko ali čaj. V vrtec pridemo malo pred 8. uro in tam so nas že eno leto nazaj prosili, naj je zadnji hip ne "nabašemo" s hrano, ker potem ne bo jedla v vrtcu.

Mene so starši želeli navaditi, da bi zajtrkovala pred šolo. Ampak ni šlo. Enostavno potem za šolsko malico nisem bila lačna, tudi če sem doma pojedla zelo malo. Če pa za malico nisem jedla, sem bila lačna že precej pred kosilom.

Tako da smo doma prakticirali vedno samo toplo mleko zjutraj, potem pa ustrezen obrok v šoli. Tako bomo skušali tudi pri otrocih.

Cvetim...

(odgovor članu ThinkPink)
Neposredna povezava do sporočila: 15
24.9.2008 13:02:28   
viv_
Jaz vstanem ob 5:45 če moram zjutraj še tamalidve peljat v vrtec in ob 6:15 če ne grem še v vrtec. Meni je takrat še slabo zjutraj in ni šans, da bi jedla.

Tamalidve takrat tudi zjutraj budim in je cviljenje in si res ne predstavljam, kako bi izgledal zajtrk ob 6h zjutraj. Dobijo pa v vrtcu ta zgodnji piškote, da počakajo do zajtrka.

Če jih ne peljem jaz v vrtec pa spita do pol 8 in sta potem ob 8 v vrtcu na zajtrku.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 16
24.9.2008 16:27:27   
Lenny
Preden gresta škrata od hiše, obveno pojesta nekaj malega. Vsak popije lonček mleka in poje kak piškot, rižev vafelj, pol žemljice.
Mali je ta pravi zajtrk pri babici, kasneje ga bo v vrtcu, ta velik pa ima zajtrk v šoli.
Tudi meni ne paše jest tako zgodaj, se pa trudim in se jima pridružim pri mizi. Rada bi, da se navadita zjutraj nekaj pojest. Konec koncev ne bo vedno vrtca in jutranjega varstva in rada bi, da bosta tudi kasneje navajena zajtrkovati.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 17
24.9.2008 20:28:06   
Pupsika
Zame se z zajtrkom začne dan in brez tega ne morem funkcioniratuser posted image .
Tudi tamala zjutraj ob 6h spije mlekec pa kakšen piškot poje potem pa ima zajtrk še v vrtcu.

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?