Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: zajtrk in večerja pri 10 mesečniku.. 24.10.2005 15:04:44
|
|
|
|
Magi*
|
ker moja princeska ne mara nobenih "linotov" niti pod razno, je za zajtrk jogurt, sadje, kruh ipd. za večerjo pa kako juhico in/ali jogurt. bi bila zelo srečna, če bi hotla še kaj drugega jesti, pa noče
|
|
RE: zajtrk in večerja pri 10 mesečniku.. 24.10.2005 15:05:54
|
|
|
|
total
|
Mi smo stari 13 mesecev in ma najraje za zajterk čokolino,puding,melčni zdrob,jogurt...,za večerjo pa flaška mleka,ker čez dan skoz neki melje.
|
|
|
|
RE: zajtrk in večerja pri 10 mesečniku.. 24.10.2005 15:06:55
|
|
|
|
ursk@
|
Mi pa za zajtrk še flaško mleka, za večerjo pa razne linote. Mislim, da se še ne bosta najedli od kruha. Kaj pa vem?!?! Dokler spita je to ok.
|
|
|
|
RE: zajtrk in večerja pri 10 mesečniku.. 24.10.2005 15:07:40
|
|
|
|
Marogica
|
Mi smo pri 10 mes kar na čokolinu, zjutraj in zvečer. Nekako se mi zdi, da še potebuje mleko, ki ga pa dobi samo skozi ta dva obroka. Vendar pa po moje ni nič narobe, če otroku ponudiš kaj drugega. Probaj, pa boš videla.
|
|
RE: zajtrk in večerja pri 10 mesečniku.. 24.10.2005 15:13:09
|
|
|
|
Magi*
|
no, moja je zjutraj in zvečer še dojena, tako da ji mleka najbrž ne manjka
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?