|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zajtrk
23.1.2008 22:40:01   
lencica
Kaj ponudite otroku za zajtrk. Jaz sem čisto brez idej. Je pa stara 11 mesecev

Ne bojte se, ko vstopate v novo življenje. Vsako plemenito pridobitev spremlja kanček tveganja. Kdor se boji tveganja ne more pričakovati, da bo kaj pridobil!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zajtrk
23.1.2008 22:45:55   
Naja30
Moja je stara 13m, ampak ima že nekaj mesecev podoben zajtrk: kakšen kos kruha z namazom (marmelada, maslo, sir) in skuta (tista mala od LM); ali pa jogurt in kos kruha; ali čokolino.

(odgovor članu lencica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.1.2008 22:55:10   
Petraa
Različni domači namazi,bela kava,kakav s kruhom recimo,raznorazni frapeji,musli itd

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.1.2008 22:57:09   
lelaval
Največkrat čokolešnika ali kosmiče.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.1.2008 15:14:06   
Bubacka
Obozuje Sanny Biska in par zlick cokolina vmesam! Domaco skuto+ banana+hruska! Keksolino+babana! jogurt 3,2 od LM+nariban piskot! Kos kruha+jogurt za pit, zelo okusen je jogurt Sparky iz Spara! Ima rada Cokolino plus! To mislim da je vse! A ja namaze niso njej vsec!

http://bubacka-stella.moj-album.com/
Imam dve sončici Stello in Evo!!!
04.12.2006, 3080 kg, dolga 51 cm, glavica 33
25.11.2009, 3140 kg, dolga 51 cm, glavica 33

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?