Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
zahvala mojemu...+ kdaj čajček? 1.5.2005 17:34:29
|
|
|
|
india
|
Anitaz, prav je, da ti dragi tako pomaga! Super, da si lahko malo odpočiješ. Čaj sem jaz kljub polnemu dojenju začela dajati takoj, po nekje dveh tednih, saj je moje dete majsko in je bila vročina, pa je bil zelo žejen. Dajala sem mu pa komarčkov čaj, včasih Hipovega, včasih kupljenega v lekarni, ali pa sem kar doma skuhala janež,kamilice in malo komarčka. Nisem pa ga sladkala.
|
|
|
|
zahvala mojemu...+ kdaj čajček? 1.5.2005 20:48:26
|
|
|
|
masinka
|
Kaj si dajala po steklenićki ali po žlićki ? Jaz se bojim, da potem sinko ne bo želel več piti mleko oz. ne bo znal sesti ???
|
|
|
|
zahvala mojemu...+ kdaj čajček? 1.5.2005 20:55:07
|
|
|
|
india
|
Vedno po steklenički, pa sem dojila do 10. meseca. Ni blo problema, je kar z veseljem sesal. Kadar pa je bil zelo žejen pa sem mu doala malo vode po žlički in to je pustilo posledice, da edaj najraje vodo pije.
|
|
|
|
zahvala mojemu...+ kdaj čajček? 2.5.2005 7:46:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Če so otroci polno dojeni, ne potrebujejo čaja, ker je prednje mleko vodeno, torej za odžejat. Naš je dobil ostale zadeve po šestem mesecu, nič prej.
|
|
|
| Stran: [1] |
otroška trgovina na internetunada56Nakup otroške obutve, oblačil, igrač in športne opreme preko spleta. Ali bi kupovali?DA, idealno (
21%)
DA, če je dostava brezplačna (
33%)
NE, raje obiščem trgovino (
46%)
Število vseh glasov: 165Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!