Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: zacela ponoci zbujati... 10.8.2008 21:24:16
|
|
|
|
jajula
|
IZVIRNO SPOROČILO: titoti berem po forumih, da naj jo kar pustim da se dere, ker me ocitno malo izsiljuje, pa mi je kr tezko to... jst mislim da je še premajhna za take vzojne metode pa mislim da pri 4,5m še ne razumejo tolk da bi z jokom izsiljevali. a duda tud ne pomaga? ena varianta je da jo ponoči matrajo zobki al pa je lačna - tud če se prej nista dojili mogoče zdaj potrebuje več hrane? pri naši se vsake tolk mal spremeni število obrokov, ki jih potrebuje. no pri nas se je ena faza čudnega spanja začela k smo uvedl večerni obrok - riževo kašico. zgleda da jo to matra, tko da ji raj dajemo popoldne in od takrat je spet ok spanje.
< Sporočilo je popravil jajula -- 10.8.2008 21:25:03 >
|
|
|
|
RE: zacela ponoci zbujati... 10.8.2008 21:34:36
|
|
|
|
titoti
|
tudi midve sva zvecer uvedli rizevo kasico + dojenje... Glih zato vem, da ni lacna, ker jo res veliko poje... mislis, da ima to kaksno povezavo?
|
|
|
|
RE: zacela ponoci zbujati... 10.8.2008 21:41:37
|
|
|
|
leni5
|
IZVIRNO SPOROČILO: titoti berem po forumih, da naj jo kar pustim da se dere, ker me ocitno malo izsiljuje, pa mi je kr tezko to... Tega ne naredi, jaz sem po nasvetu s tem poskušala nekaj dni in sem tako škodila samo otroku in sebi. To zbujanje sem pripisovala zobkom, pa se je kar dolgo nadaljevalo. se pa je hitro pomirila pri nama v postelji, kar pa tudi ni najbolje.
|
|
|
|
RE: zacela ponoci zbujati... 10.8.2008 21:45:17
|
|
|
|
timoteja
|
Tudi naša se je pri 8 mesecih začela zbujati po 2 do 3 krat na noč, prej se je zbudila samo okrog 4 zjutraj za stekleničko mleka. Zaenkrat ugotavljam, da je verjetno lačna, ker je za svojo starost nadpovprečno velika, tako da bomo verjetno morali čez dan bolj konkretno jesti. Jaz pravim, da je najbolje preizkusiti in tako ugotoviti, kaj bi lahko bilo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.