|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zabita zobka
16.11.2009 12:56:47   
veternica4
včeraj je sine star 3 leta padel in si dva zobka zabil notr v dlesen
ali ima katera izkušnje s tem
ali so jim potemneli, izpadli???

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zabita zobka
16.11.2009 12:59:44   
Anonimen
Priporočam obisk zobozdravnika.

Vem za primer ko so so zravnali in normalno rastejo naprej.

(odgovor članu veternica4)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
16.11.2009 13:08:52   
abi
Jap, moja si je 2 leti nazaj zabila v dlesen zg.enko. Šli sva na meteljkovo(vikend,zvečer) kjer je zobozdr. pogledala in rekla da pač če je poškodovana tudi korenina bo zob potemnel in odpadel. Nič ni popravljala zoba in zob se je sčasoma postavil malo nazaj tako da skoraj ni bilo videti razlike.
No, čez eno leto je pa mala ob skoku iz postelje priletela ravno na tega in ga popolnoma izbilauser posted image . Spet meteljkova, tam so rekli da ker je zob še cel ga lahko vsadijo nazaj, in morda se bo zarastel. Ker pa želim da mala še kdaj gre k zobozdravniku brez smrtnega strahu, sva odšli z zobkom domov. Je pa zobna miška punco že predhodno obiskala.

< Sporočilo je popravil abi -- 16.11.2009 13:09:52 >

Vse dobro,
* a b i *

(odgovor članu veternica4)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.11.2009 13:39:50   
ajataja
naša si je tud pri dveh letih tako poškodovala zgorja dva zobka sam našo je bolelo in sem jo peljala k zobozdravniku da ji je enga potegnila ven ker je bil preveč not nabit drugi se ji pa čez pol leta začel sam počasi lomit korenine pa so ostale not.

(odgovor članu abi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.11.2009 13:50:41   
mika
Ajaj bošček maliuser posted image .

Naša si jih ji je nabila v dlesen pri dveh in pol. Naslednji dan sva šli k zbozdravnici in je zobke z nečim premazala. Čez nekaj časa sta ji posivela, potem pa spet posvetlila, ampak se še vedno vidi razlika, ker sta za odtenek bolj temna.

Pojdita se  k zbobozdravniku pokazat, midve sva šli še dva krat na kontrolo in na premaz. Pije naj po slamici in pasirano hrano. naj ne grize s sprednjimi zobki še nekaj časa.

Aja,  sem ji dala calpol proti bolečinam

< Sporočilo je popravil mika -- 16.11.2009 13:52:00 >

(odgovor članu ajataja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.11.2009 19:58:59   
rainbow
Joj, to se je meni zgodilo, ko sem bila majhnauser posted image večna zgodba moje mameuser posted image

čisto resno, zrastla sta mi nazaj. Ampak vseeno morda pojdeš k dentistu, moja mami je tudi šla.

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.11.2009 20:02:34   
Volga

IZVIRNO SPOROČILO: abi

Jap, moja si je 2 leti nazaj zabila v dlesen zg.enko. Šli sva na meteljkovo(vikend,zvečer) kjer je zobozdr. pogledala in rekla da pač če je poškodovana tudi korenina bo zob potemnel in odpadel. Nič ni popravljala zoba in zob se je sčasoma postavil malo nazaj tako da skoraj ni bilo videti razlike.
No, čez eno leto je pa mala ob skoku iz postelje priletela ravno na tega in ga popolnoma izbilauser posted image . Spet meteljkova, tam so rekli da ker je zob še cel ga lahko vsadijo nazaj, in morda se bo zarastel. Ker pa želim da mala še kdaj gre k zobozdravniku brez smrtnega strahu, sva odšli z zobkom domov. Je pa zobna miška punco že predhodno obiskala.

Metelkova.

(odgovor članu abi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.11.2009 7:55:08   
bina30
Moj sinek je padel pri 18m in si zabil zgornjo enko ful nazaj, pa sva šla k ortodontu in je rekel, da takemu ne more nič naredit, da moramo opazovat, če bo kaj zateklo ali pomodrelo. Nič od tega, hvala bogu, se ni zgodilo in zobek se je v nekaj mesecih sam lepo poravnal.user posted image

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?