Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
za vse sva midva kriva!!!!! 25.1.2008 11:45:12
|
|
|
|
cassy
|
pozdravljene. mam problem (e). moj dragi in njegov brat se že od malega ne pogovarjata.....le tiste osnovne stvari (zdravo, adijo), pa če njegov brat kaj rabi. zdaj še to ne več. med poletjem sta mela en konflikt.....moj je pa take narave, da ne razglaša vsega in nobenega ne obtožuje, njegov brat pa na vrat na nos vse odnese k tastu in tašči te pa je tak pol moj vsega kriv v resnici pa tut brat ni angel. no, od takrat naprej se še za pomoč več ne prosita.....njegov brat vse druge prosi samo naju ne..... to naju sploh ne moti....pa če se nikol več ne vidimo. včeraj pa sva šla na obisk k tašči.....te pa ga je tast mel mal v riti, pa je zopet začel svoje. zakaj baje nikoli ne grema na obisk k bratu.....naj pokličema in se najavima....bota baje ful vesela. jaz pa pravim, da je vljudneje če naju ona dva povabita....če si že tak želita najinega obiska, kar težko verjamem. pol pa tak zgleda, kot da miva nočeva bratovskih odnosov ona dva pa sta angela..... pa baje sta bla ful užaljena ker nisma prišla na fešto.....žal sem zbolela moj pa tak ni hotu it sam. te pa to tašči razlagata, kak sta si boga. v resnici pa tut sama naju komaj gledata......se pač ne razumemo, pa kaj. to pa še ne pomeni da jaz tega nočem......to je čisto bratovska zadeva. kaj naredit, da bo tašča spregledla, da nisma vsega sam midva kriva, kar je narobe?
|
|
|
|
RE: za vse sva midva kriva!!!!! 25.1.2008 11:46:29
|
|
|
|
Petraa
|
Jaz se ne bi ubadala s tem
|
|
|
|
RE: za vse sva midva kriva!!!!! 25.1.2008 11:47:54
|
|
|
|
tanikaa
|
Nič. Bo že enkrat sama skapirala. Ni vredno truda, ker bosta potem padla na isti nivo, kot je njegov brat in žena. In sama se držim načela, da se z ljudmi, v katerih družbi se ne počutim dobro ne družim ali pa zelo, zelo redko ... silom prilike.
|
|
RE: za vse sva midva kriva!!!!! 25.1.2008 11:50:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Nič. Brezveze kej razlagat. Jst se s svojim bratom 5 let nisem menila, se je kar neki držal Tud prou. Mene ne gane. No zdej se pa kar neki meni
|
|
|
|
RE: za vse sva midva kriva!!!!! 25.1.2008 11:52:20
|
|
|
|
sonček00
|
Povabita jih k sebi na obisk, glede na odnose bosta itak verjetno rekla da nimata časa, vidva pa bosta imela argument, ko vama bo kdo kaj očital... Da sta se potrudila, pa ni bilo interesa... Če pa slučajno prideta, pa odprite flašo vina, da si onadva povesta kolk si gresta na živce... in mogoče bo potem led prebit.
|
|
|
|
RE: za vse sva midva kriva!!!!! 25.1.2008 11:53:50
|
|
|
|
piščanc
|
a to so problemi?
|
|
RE: za vse sva midva kriva!!!!! 25.1.2008 11:54:37
|
|
|
|
Majuska
|
Jaz bi direkt povedala, da temu bratu ne verjameta preveč ... najlažje je sodit, če poznaš samo eno plat medalje, a ne? No, jaz bi zagotovo povedala kar jim gre. Ker me jezi, če kdo širi neresnico.
|
|
|
|
RE: za vse sva midva kriva!!!!! 25.1.2008 11:54:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Veliko let sem se sekirala in se trudila drugim ugoditi.In kaj je bilo? Počutila sem se slabo, sploh v družbi ljudi, ki nikoli niso bili zadovoljni. Zdaj se takim ljudem izogibam, pa ni važno, če so tudi sorodniki.Rada sem v družbi tistih, ki me sprejemajo takšno kot sem.Mene in moža, kajti kdor ima kaj proti mojemu možu, je pri meni odpisan. Zato, draga moja živita svoje življenje, brez umešavanja drugih.Delajta kar vama paše.
|
|
|
|
RE: za vse sva midva kriva!!!!! 25.1.2008 12:17:57
|
|
|
|
rosen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Veliko let sem se sekirala in se trudila drugim ugoditi.In kaj je bilo? Počutila sem se slabo, sploh v družbi ljudi, ki nikoli niso bili zadovoljni. Zdaj se takim ljudem izogibam, pa ni važno, če so tudi sorodniki.Rada sem v družbi tistih, ki me sprejemajo takšno kot sem.Mene in moža, kajti kdor ima kaj proti mojemu možu, je pri meni odpisan. Zato, draga moja živita svoje življenje, brez umešavanja drugih.Delajta kar vama paše. Se podpišem pod to
|
|
RE: za vse sva midva kriva!!!!! 25.1.2008 12:28:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Veliko let sem se sekirala in se trudila drugim ugoditi.In kaj je bilo? Počutila sem se slabo, sploh v družbi ljudi, ki nikoli niso bili zadovoljni. Zdaj se takim ljudem izogibam, pa ni važno, če so tudi sorodniki.Rada sem v družbi tistih, ki me sprejemajo takšno kot sem.Mene in moža, kajti kdor ima kaj proti mojemu možu, je pri meni odpisan. Zato, draga moja živita svoje življenje, brez umešavanja drugih.Delajta kar vama paše. Se strinjam. Jaz se ljudem, ki me ne sprejemajo, umaknem. Zdaj sem se naučila, da niti ne reagiram na njihove idiotizme. In pravim mojemu, da se enostavno ne morem spustit tako nizko. Ne gre. Aja, tudi pri nas sva vse midva kriva. Jaz pa vedno pravim, ja seveda sva. Imate prav. Nima smisla se nekaj dokazovat, ker itak ni haska. Jaz veljam kot brezsrčna ledena sveča. Pa veš kaj? Prav dobro se počutim, ker imam mir pred njimi.
|
|
|
|
RE: za vse sva midva kriva!!!!! 25.1.2008 12:49:49
|
|
|
|
Netopirčy81
|
Jest se ne bi obremenjevala s tem, kaj si kdo misli o meni in mojem . Če bi se skos sekirala in razmišljala o tem, bi lahko že napisala diplomsko. Najbolje se tem ljudem izogibat in basta.
|
|
|
|
RE: za vse sva midva kriva!!!!! 25.1.2008 12:57:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi jaz imam problem z bratom, v bistvu se ne pogovarjava več, ne z njegovo punco, in vsega naj bi bila jaz kriva... No, po 1 letu pa pol so ugotovili, da je vsega bila kriva njegova punca.. Nisem se ne trudila dokazati, niti se nisem sekirala... Izguba časa za to..
|
|
|
|
RE: za vse sva midva kriva!!!!! 25.1.2008 22:00:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Najboljše, da mirno ignoriraš, sama bo videla čez čas, kaj je resnica, če pa ne, pa kaj.. Glavno, da ti in tvoj partner vesta!
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?