Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: za tiste po carskem rezu 15.1.2009 20:42:11
|
|
|
|
Sibil_
|
Ja, tudi jaz sem občutila brazgotino prvega CR, ko sem bila noseča drugič.Tako pač je, ampak če to bo zelo bolelo pojdi do G, da ti naredi UZ da ni kaj narobe. Jaz sem zanosila 20 mesecev po CR, ker so svetovali naj bo nekje dve leti premora med porodoma.
|
|
RE: za tiste po carskem rezu 15.1.2009 21:46:58
|
|
|
|
nejcko
|
Jaz nisem imela nobenih bolečin v predelu brazgotine ne v 2. in ne v 3. nosečnosti, torej ne po prvem ne po drugem CR, je pa res, da se mi je trebuh tako v 2. kot v 3. nosečnosti zelo hitro poznal, vendar pa je bil v vsaki nosečnosti na koncu manjši kot v prejšnji. Če te brazgotina zelo boli, to vsekakor omeni svojemu ginekologu, pa naj ti preveri brazgotino z uz. Nekje sem enkrat zasledila, da baje vsaki ženski pripada uz pregled po CR.
|
|
|
|
RE: za tiste po carskem rezu 16.1.2009 12:21:57
|
|
|
|
petrazg
|
Jst sem noseča 5 mesecev in pol, pa me v predelu reza še ni nikoli posebej bolelo. Se je pa meni tudi takoj trebušček poznal in hitreje raste Ti se pa pojdi za vsak slučaj pokazat zdravniku... boš bolj mirna...
|
|
|
|
RE: za tiste po carskem rezu 16.1.2009 19:39:22
|
|
|
|
lotty4
|
Koliko časa po carskem rezu pa ste zanosile?
|
|
|
|
RE: za tiste po carskem rezu 16.1.2009 20:16:15
|
|
|
|
mayflower
|
jst sem zdej drugič po CR, zanosila sem po skor treh letih. Sem v 24.tednu in ja - tudi mene včasih peče/boli na delu, ker mam rano. Bom omenila G na naslednjem pregledu.
|
|
RE: za tiste po carskem rezu 16.1.2009 20:20:52
|
|
|
|
end1
|
po 24 mescih in drugič imela isto blage bolečine pr šivu, ma bol na začetku nosečnosti - sem pa bpl občutljive sorte - ucaRTANE
|
|
|
|
RE: za tiste po carskem rezu 16.1.2009 20:58:00
|
|
|
|
nejcko
|
Po prvem CR sem zanosila po dveh letih, po drugem pa po skoraj štirih.
|
|
|
|
RE: za tiste po carskem rezu 17.1.2009 19:50:23
|
|
|
|
lotty4
|
Jaz sem eno leto po carskem pa me mal skrbi, ker pravjo da lahko maternica poči na mestu brazgotine.
|
|
|
|
RE: za tiste po carskem rezu 18.1.2009 11:12:58
|
|
|
|
lolita80
|
lotty4-jaz sem zanosila 9 mesecev po prvem CR in sem mojega ginekologa vprašala, če je možno, da brazgotina poči pa mi je odgovoril, da se šivi zacelijo že po šestih tednih in da naj me ne bo strah. Tudi mene občasno boli v predelu šiva, ampak mislim, da je to malo od večanja maternice malo pa tudi od slabega vremena (ko se pripravlja na dež me ful bol cuka). Sicer pa če te skrbi vpraši ginekologa, če ti naredi UZ brazgotine (mislim, da tudi to obstaja). Lepo se imejte
|
|
|
|
RE: za tiste po carskem rezu 18.1.2009 13:30:43
|
|
|
|
end1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lotty4 Jaz sem eno leto po carskem pa me mal skrbi, ker pravjo da lahko maternica poči na mestu brazgotine. to je bol problem takrat ko rojevaš, če boš po naravni poti.
|
|
|
|
RE: za tiste po carskem rezu 19.1.2009 11:04:52
|
|
|
|
L & L
|
Jaz sem v drugo zanosila 4.5 mesecev po CR, pa nisem imela nobenih problemov, nič me ni bolelo nič cukalo, trebušček se je pa res full hitro poznal. Rodila pa sem na žalost spet s CR, pa ne zaradi mene ampak zaradi sina kot v prvo tudi v drugo jima je padel utrip med popadki. No sedaj sem v tretje zanosila pa 23 mesecih od drugega CR in je tut do sedaj vse ok me nikjer nič ne boli. Je pa res da sodaj nikoli pa obeh CR nisem imela nobenih težav z bolečinami ali s čem drugim upam da bo v tretje tudi tako. Mi je pa zanimivo ko berem da po dveh CR je itak napovedan CR in da skoraj ni možnosti za naravni porod razen seveda če bi rodila res na hitro, no na vse to pa pravi moja G da so še vedno možnosti in da on ne izključuje naravnega poroda, da se to kasneje odločijo porodničarji. Zanimivo da imajo tako različna mnenja, recimo Pušenjak pa pravi da je to že skoraj po zakonu da ti pa dveh pripada tudi tretji. 100 ljudi 100 čudi, ali 100 žene 200 sisa. LP
|
|
RE: za tiste po carskem rezu 21.1.2009 10:32:37
|
|
|
|
ninocka
|
Prvič sem mela CR, drugič zanosila 18 mesecev po CRju in tretjič 11 mesecev po drugem CR. V drugi nosečnosti me je skelelo pri brazgotini, zdej me pa tudi občasno špika. Glede tega, da ti brazgotina poči - mene je blo tudi to strah, zato sem se v drugo določila za CR. Mi je pa po porodu G rekel, da sem se pravilno odločila, ker sem imela zelo stanjšano maternico. Jst mislim, da je bolj problem, ker je brazgotina odeblejena in ni več prožna in ti lahko poči ob brazgotini. Sama brazgotina pa verjetno ne, boli pa. Mene je po prvem CRju ful bolelo, ko se je menjalo vreme, pol se je pa kr naenkrat nehalo...
|
|
RE: za tiste po carskem rezu 22.1.2009 13:40:38
|
|
|
|
marjetica80
|
hej! Tud js sem rodila s carskim rezom, moj srček je bil ravno star 1 leto Me pa zanima zakaj svetujejo 2 leti počakat.. In ali je res, da imaš v drugo možnost CR že sam. Počasi razmišljamo o novem članu hvala
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?