Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: za tiste ki ste jemale dabrosoton 13.7.2007 9:30:21
|
|
|
|
afnica mala
|
Pokec pri meni je pa glih obratno. Prej so me po avulaciji do prihoda , vedno bolele prsi, zdaj pa me nikoli, pa mislim, da jih jem že 4 mesece. Napisala si, da dobiš 2 dni po končanem jemanju . Kdo ti je pa to rekel? Meni genikologinja ni nič omenila. Je pa res (zdaj razmišljam za nazaj, da sem zadnji dve dobila prav 2 dni kasneje. Zakaj pa so jih tebi predpisali. Jaz mislim, da ni nič od njih. Samo še bolj sem zmedena, ko opazujem znake za ovulacijo!
|
|
|
|
RE: za tiste ki ste jemale dabrosoton 13.7.2007 9:45:59
|
|
|
|
pokec
|
Ja meni je ginekologinja rekla, da 2 dni po tistem ko končam, če nisem zanosila dobim . Ja meni jih je predpisala, ker nimam rednih ciklusov na 28 dni, ampak od 28 do 46 dni. Je rekla,da bova najprej poskusili s tem. A da pri tebi pa ni nič rezultatov? Jaz sem pa že mislila, da po tem sigurno uspe. Dala pa mi ji je samo za tri mesece in jih jemljem od 16. do 26. dne ciklusa. Kako pa to, da jih imaš ti že četrti mesec?
|
|
|
|
RE: za tiste ki ste jemale dabrosoton 13.7.2007 10:35:20
|
|
|
|
afnica mala
|
Men jih je dala, ker sem imela že 2 ss. Zaenkrat ni bilo problemov s samo zanositvijo, prvič je ratalo v 3 poskusu, drugič v petem. Zdaj pa sva poskusila šele prvič. Po 2 ss ssva si dala pavzo, da pridem k sebi in mislim tudi na kaj drugega kot na to ali bo ali ne bo. pred jemanjem Dabrostona sem imela od 23-26 dni, zdaj jih jem od 14-21 dneva ms. Imam jih še za 2x. Ko sem jih dobila sem jo vprašala, če se mi bo ciklus podaljšal (sem pač mislila, da imam prekratke cikluse in je to vzrok splavov), pa je rekla ni rečeno. Halo???? Zdaj pa ti praviš, da 2 dni po koncu dobiš . Prej sem točno vedela, kdaj je ovulacija zaradi špikanja, po o. so me začela boleti prsa, slina je pokazala ok. Zdaj pa nič od tega. Že vse 4 mesece. Čez mesec dni se moram naročiti, ker mi bo zmanjkalo tablet, pa me zanima kaj naprej.
|
|
|
|
RE: za tiste ki ste jemale dabrosoton 13.7.2007 10:56:26
|
|
|
|
pokec
|
hm tole je pa res čudno. no bom videla če jo bom dobila dva dni po tistem ko bom nehala. ej sam tole je pa smešno, da ti vsak ginekolog drugače pove. a vi imate potem že dva ? no mi imamo tudi že eno staro 3 leta. bomo videli kaj bo zdaj. no jaz preden se jemala dabrosotn nisem vedela ne za ovulacijo ne nič. zdaj pa me res bolijo prsi ko in me prav zanima od česa je to. bomo videli v sredo če bom dobila ali ne.
|
|
|
|
RE: za tiste ki ste jemale dabrosoton 13.7.2007 11:12:48
|
|
|
|
hokejistka
|
Tudi meni je G predpisala Dabroston za tri mesece. Prav tako kot tebe, so tudi mene bolele prsi. Da bi morala dobiti M 2 dni po zadnji tabletki pa ni rečeno. Meni je dabroston še bolj zmešal ciklus in samo podaljšal agonijo čakanja na . Sem že večkrat omenila, da se mi zdi, da G predpišejo Dabroston samo zato, da se te za nekaj mesecev znebijo. Nama ni uspelo dočakati s pomočjo dabrostona. Upam, da tebi uspe Srečno!
|
|
|
|
RE: za tiste ki ste jemale dabrosoton 13.7.2007 11:16:30
|
|
|
|
afnica mala
|
Na žalost nimam doma nobenega . Samo napisala sem, da pri meni ni problem z zanositvijo, ker zanosim dokaj hitro (vsaj genikologinja je tako rekla), ampak je očitno vedno kaj narobe in splavim. Ampak v tretje gre rado!!!!
|
|
|
|
RE: za tiste ki ste jemale dabrosoton 13.7.2007 11:49:49
|
|
|
|
pokec
|
joj afnica mala oprosti malo sem narobe prebrala. tudi jaz ti želim da bi ti šlo v tretje brez problemov. hokejistka a tako. no jaz sem se pa že tako veselila. no potem pa je meni še ginekologinja narobe povedala. no bomo videli kaj bo. lep dan želim vsem!!!
|
|
|
|
RE: za tiste ki ste jemale dabrosoton 13.7.2007 15:22:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene pa nekaj zanima. Kdaj vam zdravnica predpiše to zdravilo Dabroston? Jaz sem imela en ss-(zanosila takoj prvi mesec pred 3 leti), menstrualne cikle pa imam že nekaj mesecev enkrat na 24 dni, drugič na 35 dni, pač kak se telesu zazdi. Z možem se 3 mesece trudiva na bebi, in nama še ni ratalo. Pa še nekaj. Je kakih 5 dni pred normalen tak rumenkast, po občutku kremast izcedek? Nič pa me ne srbi ali peče v zvezi s spolovilom. Aja pa tifol jemljem. Ali naj grem h ginekologinji zaradi izcedka? Vanja
|
|
|
|
RE: za tiste ki ste jemale dabrosoton 14.7.2007 17:04:30
|
|
|
|
Anay
|
Jaz sem res dobila tako kot ti praviš po 2 dneh zadnje tablete. Če te pa tko bolijo prsa (nočem ti dajati lažnih upov) si pa mohoče . Jaz sem namreč po teh bolečinah slutila, da je nekaj drugače in zato naredila test. Drugače pa imam tudi jaz 3 letnega malega razgrajača oz. razgrajačico.
|
|
|
|
RE: za tiste ki ste jemale dabrosoton 14.7.2007 20:57:47
|
|
|
|
andre3a
|
Tudi jaz jem dabroston že 4 mesece.Zdravnik mi ga je predpisal ker bi rada zanosila in da se mi ciklusi uredijo na 28 dni.To se je uredilo,zanosila še žal nisem res pa je da dobim 3 dni po zadnji tableti.Jem jih od 18 do 25 dne ciklusa po dve na dan.Če pa še ta mesec ne bo nič pokličem drugi mesec zdravnika za pregled.Tudi moja navihanka bo septembra stara 3leta in zdaj delamo na drugem.Imela pa sem že tako prvič probleme da sem sploh zanosila a zdaj je rekel da nebi smelo biti problemov. Andreja
|
|
|
|
RE: za tiste ki ste jemale dabrosoton 16.7.2007 7:26:02
|
|
|
|
pokec
|
no jaz danes še pojem dve tableti potem pa bomo videli. res pa se mi vse nekam čudno dogaja. prsi me vedno bolj bolijo in zadnje tri dni me peče zgaga za znoret. ne spomnim se kdaj me je nazadnje, zdaj pa kar naenkrat. no bomo videli. sporočim rezultate. no zgleda, da vsi trikletniki hočejo bratca ali sestrico. no upam da jih kmalu dobijo.
|
|
|
|
RE: za tiste ki ste jemale dabrosoton 17.7.2007 12:03:32
|
|
|
|
Svet
|
Hojla! Jaz sem dobila Dabroston zaradi šikanja takoj na začetku nosečnosti, pa nič ne pomaga in celo G je včeraj na pregledu ugotovila, da imam gestacijsko vrečko veliko za dobrih 6t, ploda pa ni...žalostna...
|
|
|
|
RE: za tiste ki ste jemale dabrosoton 23.7.2007 12:27:43
|
|
|
|
rendi
|
jaz tudi jemljem dobroston...sam kot vidim ve jemljete po 2 tableti. meni je G rekla da jih jem 18 dan po ciklusu po 3 tablete na dan 5 dni. Tako da imam ciklus na 25 dni. Predpisala pa mi jih je zaradi neredne menstruacije. Ta mesec grev z možem v 2 poizkus....ravno ta teden imam plodne dni.,...tako da ...bomo vidli:)
|
|
|
|
RE: za tiste ki ste jemale dabrosoton 23.7.2007 13:32:13
|
|
|
|
pokec
|
kako pa veš da imaš plodne dneve!?
|
|
|
|
RE: za tiste ki ste jemale dabrosoton 23.7.2007 15:00:02
|
|
|
|
rendi
|
po koledarčku za ovulacijo...
|
|
|
|
RE: za tiste ki ste jemale dabrosoton 1.8.2007 12:12:28
|
|
|
|
Sharky23
|
Oh joj! Vidim, da vse različno jemljete tale dabroston. Ne razumem. Jaz ga tudi jemljem in sicer od 16.dne ciklusa po 3 tabletke na dan in kar 10 dni. Pokec nisi sporočila kako je stanje pri tebi? Res me zanima!
|
|
|
|
RE: za tiste ki ste jemale dabrosoton 1.8.2007 19:31:27
|
|
|
|
september1
|
jst sem tud jemala dabroston.prvi cikel 5 dni po dve tableti pol pa dva cikla 10 dni po eno tableto.M sem dobla 5 dan.Ciklus sem prej mela dolg 90 dni zaj ga mam 44 dni.Noseča še pa zmeraj nisem. Meni jih je predpisala glede na odebeljenost sluznice.Je pa seveda vse odvisno od vsake posameznice. želim da čimprej zagledamo plusek.
|
|
|
|
RE: za tiste ki ste jemale dabrosoton 6.8.2007 7:47:14
|
|
|
|
pokec
|
ja pri meni ni bilo . ravnp danes pa začnem z drugo rundo dabrostona. bomo videli kaj bo... Lep dan želim vsem
|
|
|
|
RE: za tiste ki ste jemale dabrosoton 6.8.2007 7:49:57
|
|
|
|
marjana.r
|
Tudi meni je predpisal G. dabroston, da sem ga pila 10 dni 2 na dan, ker nisem mela redne M. Mene so tudi bolele prsi par dni med jemanjem, tečna sem bla kot raketa, tak da boljše, da ni bilo nobenega okoli mene . M pa se mi je pojavila 3. dan po nehanju jemanja dabrostona.
|
|
|
|
RE: za tiste ki ste jemale dabrosoton 6.8.2007 11:36:25
|
|
|
|
rendi
|
Pozdravljene punce, zanima me ali je možno, da tablete dabroston vplivajo na ovulacijo? namreč občutek imam da po izračunu ovulacije na RR se ne ujema z dejansko ovulacijo. Naslednji mesec bom začela še merit BT, ker sluz ne opaziv vedno.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?