Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: za tiste, ki ste že noseče 6.3.2007 11:44:37
|
|
|
|
prymorka
|
JAZ NISEM IMELA NOBENIH TAKIH ZNAKOV... edino kar je bilo, prsa so me bolela in to ne tko kot vedno ampak bolj zgoraj... slabosti so se mi začele šele v 6.tednu... jaz ti želim vso srečo in upam da se nam kmalu pridružiš... ;)
|
|
|
|
RE: za tiste, ki ste že noseče 6.3.2007 11:54:57
|
|
|
|
Sisy
|
pri meni je obilica belega toka običajno pomenila napoved prihajajoče .....
|
|
RE: za tiste, ki ste že noseče 6.3.2007 12:54:20
|
|
|
|
mala
|
jest nisem imela nič belega toka,ki sem ga ponavadi pred menstruacijo imela-slabosti imam šele zdaj-v 7t...samo test ti bo pokazal ali si ali nisi -ni se treba kej preveč na znake zanašat...ker ima vsaka drugačne in zelo so podobni predmenstrualnim tko da jih boš težko ločila lp
|
|
RE: za tiste, ki ste že noseče 6.3.2007 14:26:13
|
|
|
|
kapica
|
Te razumem kako je ce si tako mocno zelis biti in se ti zdi da imas kr polno znakov. Jaz sem imela znake kot pred , belega toka nisem imela direkt pred nikoli. Veliko srece, upam da ti cimprej uspe .
|
|
RE: za tiste, ki ste že noseče 6.3.2007 15:20:04
|
|
|
|
kaja80
|
Tinča1, moj edini znak nosečnosti pred pozotivnim testom je bil beli tok. Prej pred M je izgninil, tisti mesec je pa kar ostal, tako da sem zaradi tega šla delat test. Upam da bo pri tebi tudi tako.
|
|
|
|
RE: za tiste, ki ste že noseče 6.3.2007 20:20:29
|
|
|
|
tinki_winki
|
To da ti beli tok med nosečnostjo ostane kot je že napisala kaja80 pa kar drži. V glavnem ne si preveč domišljat (bo veselje še lepše), počakaj na rezultate testa in vso sreč ti želim.
|
|
|
|
RE: za tiste, ki ste že noseče 7.3.2007 14:42:41
|
|
|
|
lunca2
|
Če si zelo želiš biti tukaj veliko naredi psiha in si domišljaš neke stvari, ki jih v resnici včasih ni. Jaz nisem imela nobenih znakov razen tega, da mi je izostajala , kasneje pa so me bolele prsi. Najbolje bo, da opraviš test za ugotavljanje nosečnosti. Le tako boš najbolje vedela pri čem si. Držim pesti zate, da si med nami nosečkami.
17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
gripaLelly28 RRAli ste cepljeni proti gripi?da (
7%)
ne (
93%)
Število vseh glasov: 27Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!