Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
za tiste, ki imete več otrok 23.6.2005 9:59:16
|
|
|
|
malika
|
:)-:)-:)- mislim, da vsak otrok najprej reče ata, ker je lažje. No naš jeprvič rekel ata in baba v istem dnevu, zdaj pa baje pričakujemo še enega fanta.
|
|
|
|
za tiste, ki imete več otrok 23.6.2005 9:59:24
|
|
|
|
ciciban
|
Pri nas ne!!!
|
|
|
|
za tiste, ki imete več otrok 23.6.2005 10:01:17
|
|
|
|
Pajaca
|
ha ha pr nas je bla pa prva beseda amam.... pol pa kmal avto. Torej kaj bo naslednji otrok????? Al je bol da si kar nov avto omislim??? Aja jaz vem, da sem prve besede rekla tata pa teta.... dobila pa sestro... torej ne drži prav velik.
|
|
|
|
za tiste, ki imete več otrok 23.6.2005 10:14:39
|
|
|
|
Gina
|
:)-:)-..pri nas je bilo ravno obratno. Prvi je najprej govoril 15 drugih besed, preden je rekel ata, potem spet 15 drugih besed, da je bilo mam. Druga je bila punčka. Njena tretja beseda je bila mama, tretji otrok je fantek. Torej pri nas ta teorija ne drži.:rozica:
|
|
|
|
za tiste, ki imete več otrok 23.6.2005 10:17:38
|
|
|
|
Pia73
|
To ne drži. Naj povem, da sem zadnjč prebrala v Mami, da če imaš npr. dva fantka ali dve punčki, da je 70% možnosti, da je tudi 3. otrok istega spola. A veste, da se mi zdi, da ti bi pa znalo biti res. Pol pa meni pravijo, da naj iammo še punčko - kot tretjega otroka,.... :)-:)-:)-
|
|
|
|
za tiste, ki imete več otrok 23.6.2005 10:18:09
|
|
|
|
lacoste7
|
Pri nas je ta velik pri 7 m rekel ata, in ata je bilo vse, mama pa šele pri 15m. No ta drugi otrok je tudi fantek.Torej je držalo - ta je pa ful kmalu rekel mama - mislim da pri ene 7m, ata pa šele pri 1 letu, zdaj je star 16m in najljubša beseda je oši (oči) in žaga. Torej bi glede na to morala biti naslednja deklica, joj pa si ne upam probat.
|
|
|
|
za tiste, ki imete več otrok 23.6.2005 10:29:26
|
|
|
|
Anonimen
|
No punce, halo!? Kje pa ima ta teorija kakšno realno osnovo? Sej ste imele biologijo in razmnoževanje, ne? Česa vsega si ljudje ne zmislijo... Pa da če si ga v škornjih delal, bo fant, pa da če ne deno prvič brcne, bo punčka... :zmeden2:
|
|
|
|
za tiste, ki imete več otrok 23.6.2005 12:06:50
|
|
|
|
Anonimen
|
1. rekla prvo besedo mama 2,rodil se sin relek prvo besedo mama 3.rodilase je hči prvo besedo rekla mama naprej pa nismo več šli;)
|
|
|
|
za tiste, ki imete več otrok 23.6.2005 12:36:34
|
|
|
|
Moyca_
|
:)-:)-:)-:)- moj mali je rekel pri sedmih ata (meecih mislim), mama je rekel prvič pri 13. Tako da je govoril samo,ata,ata,ata, jaz sem rodila ko je imel 14 mesecev PUNČKO:bravo:
|
|
|
|
za tiste, ki imete več otrok 23.6.2005 13:06:44
|
|
|
|
lutka
|
naš dva sta pa naprej rekla deda :zmeden:..........kaj pa to pomeni :zmeden2: da ne bomo imeli več :duda: :)-:)-:)-:)-:)- lp
|
|
|
|
za tiste, ki imete več otrok 23.6.2005 13:40:17
|
|
|
|
bunkica
|
u lutka ,si ga mahnila s to smešnico:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- naša sta sicer rekla najprej mam mam,ampak gvišno ne bomo več meli ne punčke in ne fantka:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
za tiste, ki imete več otrok 23.6.2005 14:09:02
|
|
|
|
lutka
|
bunkica, nikoli ne reci nikoli ;););););).............kaj veš kaj te prime čez par let :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
za tiste, ki imete več otrok 23.6.2005 14:21:05
|
|
|
|
bunkica
|
kaj si pojedla kake nore gobe lutka????:)-:)-:)-:)-:)-:)- saj vem,da se zarečenega kruha največ poje,a vseeno mislim,da jih mamo dovolj.........otročkov mislim....:bravo::bravo:
|
|
|
|
za tiste, ki imete več otrok 23.6.2005 15:22:29
|
|
|
|
lutka
|
:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
za tiste, ki imete več otrok 23.6.2005 17:55:41
|
|
|
|
bunkica
|
ti se pa dans samo smeješ..........le kaj je tisti pravi vzrok:zmeden::zmeden::zmeden: :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
za tiste, ki imete več otrok 23.6.2005 21:34:03
|
|
|
|
lutka
|
hja.........:sloncek::sloncek:
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?