Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: za tiste, ki ste drugič nosečke 7.5.2007 10:10:51
|
|
|
|
Laubica
|
Ja pri meni je bilo isto kotpri tebi,zdaj sem pa v 13t6d in se mi že kar vidi,baje so mišice bolj ohlapne in se prej pozna
|
|
|
|
RE: za tiste, ki ste drugič nosečke 7.5.2007 10:21:33
|
|
|
|
madela
|
Ja se pozna prej iz razloga,ki ga je navedla že35. Mene to sploh ni motilo,ampak sem bila vesela,da sem lahko hitro začela uživat s svojim trebuščkom.
|
|
|
|
RE: za tiste, ki ste drugič nosečke 7.5.2007 10:55:26
|
|
|
|
N _ B
|
V drugi sem si nosečniške hlače kupila pred 10. tednom. V 1. sem svoje nosila do 5. meseca.
|
|
|
|
RE: za tiste, ki ste drugič nosečke 7.5.2007 11:10:58
|
|
|
|
Taja Nagaja
|
Za odtenek prej. Sem pa običajne hlače lahko nosila vsaj do 20. tedna, nekatere še dlje. Se mi pa zdi, da bo popek tokrat le štrlel ven .
|
|
|
|
RE: za tiste, ki ste drugič nosečke 7.5.2007 11:48:51
|
|
|
|
Blejka26
|
ja meni se je ful hitro začel videti.V domžalah mi je rekla,da bom v petem mesecu imela tak trebuh kot sem ga imela pri prvem ko sem šla rodit.si predstavljaš.sedaj sem že skoraj v četrtem in se mi res full pozna
|
|
RE: za tiste, ki ste drugič nosečke 7.5.2007 12:10:00
|
|
|
|
Anonimen
|
V 1. nosečnosti sem v 9t morala obleči nosečniške hlače. Sedaj nosim še svoje. Sam je pa res, da so za 2 štev. večje že v štartu
|
|
|
|
RE: za tiste, ki ste drugič nosečke 7.5.2007 12:34:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni se je že prvič ful hitro poznalo. V 12. tednu že nisem niti pod razno oblekla normalnih hlač, zdaj v drugo pa že nekje v 9. tednu ne. In kar je rekla domennatalija, bo kar držalo, vsaj zame. Zdaj sem v 8. mesecu, pa imam že najmanj en mesec trebuh kot prvič tik pred porodom. Meni ni jasno, kam bo še rasel.
|
|
|
|
RE: za tiste, ki ste drugič nosečke 7.5.2007 13:51:08
|
|
|
|
Zasanjana
|
Meni se je tudi v vseh nosečnostih zelo hitro poznalo. Zdaj sem v 6. tednu, pa odkar sem naredila test že kar vidim, kako se mi trebušček pozna, čeprav se še ne.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?