|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   za tiste, ki ste drugič nosečke
7.5.2007 10:09:24   
*sweety*
zanima me, po kolikih tednih se vam je začel videti trebušček, ko ste bile drugič noseče? Jaz sem v 6 tednu in se mi že kar poznauser posted image . A je res, da se pri drugi nosečnosti prej pozna? NO nisem pa nikoli bla vitka.. 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: za tiste, ki ste drugič nosečke
7.5.2007 10:10:51   
Laubica
Ja pri meni je bilo isto kotpri tebi,zdaj sem pa v 13t6d in se mi že kar vidi,baje so mišice bolj ohlapne in se prej pozna

(odgovor članu *sweety*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.5.2007 10:21:33   
madela
Ja se pozna prej iz razloga,ki ga je navedla že35. Mene to sploh ni motilo,ampak sem bila vesela,da sem lahko hitro začela uživat s svojim trebuščkom.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.5.2007 10:55:26   
N _ B
V drugi user posted image  sem si nosečniške hlače kupila pred 10. tednom.
V 1. sem svoje nosila do 5. meseca.

(odgovor članu *sweety*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.5.2007 11:10:58   
Taja Nagaja
Za odtenek prej. Sem pa običajne hlače lahko nosila vsaj do 20. tedna, nekatere še dlje. Se mi pa zdi, da bo popek tokrat le štrlel ven user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.5.2007 11:48:51   
Blejka26
ja meni se je ful hitro začel videti.V domžalah mi je rekla,da bom v petem mesecu imela tak trebuh kot sem ga imela pri prvem ko sem šla rodit.si predstavljaš.sedaj sem že skoraj v četrtem in se mi res full pozna

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.5.2007 12:10:00   
Anonimen
V 1. nosečnosti sem v 9t morala obleči nosečniške hlače. Sedaj nosim še svoje. Sam je pa res, da so za 2 štev. večje že v štartuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blejka26)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
7.5.2007 12:34:14   
Anonimen
Meni se je že prvič ful hitro poznalo. V 12. tednu že nisem niti pod razno oblekla normalnih hlač, zdaj v drugo pa že nekje v 9. tednu ne. In kar je rekla domennatalija, bo kar držalo, vsaj zame. Zdaj sem v 8. mesecu, pa imam že najmanj en mesec trebuh kot prvič tik pred porodom. Meni ni jasno, kam bo še rasel.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
7.5.2007 13:51:08   
Zasanjana
Meni se je tudi v vseh nosečnostih zelo hitro poznalo. Zdaj sem v 6. tednu, pa odkar sem naredila test že kar vidim, kako se mi trebušček pozna, čeprav se še ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.5.2007 23:22:05   
natasarobi
Prvič se mi je poznalo šele okoli 28 tedna, drugič pa mislim, da me je vse tiščalo okoli 14, zredila se pa nisem cca 2kg.

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?