|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   za tiste, ki ste že noseče
6.3.2007 11:36:57   
Tinča1
Pozdravljene!

Nauser posted image  ne čakam v soboto. Danes zjutraj, pa se mi je začel dobesedno vlivati beli tok. Zanima me, a je to mogoče napoveduser posted image  ali ne. Ker si tako hudo želim biti user posted image niti ne vem ali mi je slabo ali ne. Včasih se mi zdi oziroma mi je slabo, samo po mojem je še prehitro za te znak. Mislim, da me psiha daje. Ko pa sit hudo želim postati user posted image . Upam, da Vas nisem preveč zagrenila. Lp!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: za tiste, ki ste že noseče
6.3.2007 11:44:37   
prymorka
JAZ NISEM IMELA NOBENIH TAKIH ZNAKOV...
edino kar je bilo, prsa so me bolela in to ne tko kot vedno ampak bolj zgoraj...
slabosti so se mi začele šele v 6.tednu...
jaz ti želim vso srečo in upam da se nam kmalu pridružiš... ;)user posted image user posted image

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.3.2007 11:54:57   
Sisy
pri meni je obilica belega toka običajno pomenila napoved prihajajoče user posted image .....

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.3.2007 12:54:20   
mala
jest nisem imela nič belega toka,ki sem ga ponavadi pred menstruacijo imela-slabosti imam šele zdaj-v 7t...samo test ti bo pokazal ali si ali nisiuser posted image -ni se treba kej preveč na znake zanašat...ker ima vsaka drugačne in zelo so podobni predmenstrualnim tko da jih boš težko ločila
lpuser posted image

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.3.2007 14:26:13   
kapica
Te razumem kako je ce si tako mocno zelis biti user posted image  in se ti zdi da imas kr polno znakov. Jaz sem imela znake kot pred user posted image , belega toka nisem imela direkt pred user posted image  nikoli.
Veliko srece, upam da ti cimprej uspeuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.3.2007 15:20:04   
kaja80
Tinča1, moj edini znak nosečnosti pred pozotivnim testom je bil beli tok. Prej pred M je izgninil, tisti mesec je pa kar ostal, tako da sem zaradi tega šla delat test.

Upam da bo pri tebi tudi tako.

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.3.2007 20:20:29   
tinki_winki
To da ti beli tok med nosečnostjo ostane kot je že napisala kaja80 pa kar drži. V glavnem ne si preveč domišljat (bo veselje še lepše), počakaj na rezultate testa in vso sreč ti želim.

(odgovor članu kaja80)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.3.2007 14:42:41   
lunca2
Če si zelo želiš biti user posted image tukaj veliko naredi psiha in si domišljaš neke stvari, ki jih v resnici včasih ni.
Jaz nisem imela nobenih znakov razen tega, da mi je izostajala user posted image , kasneje pa so me bolele prsi.
Najbolje bo, da opraviš test za ugotavljanje nosečnosti. Le tako boš najbolje vedela pri čem si.
Držim pesti zate, da si med nami nosečkami.user posted image user posted image user posted image

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu tinki_winki)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.3.2007 20:00:45   
Tinča1
Punce res Vam hvala za odgovore. Noseča si pa res hudo želim bit. Bom počakala, da morebiti ne prideuser posted image , potem pa laufam takoj v lekarno po test. Upam, da bom laufala, ker če pride user posted image , nima v lekatni kaj delat.

LP

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

nakupovanje rabljeni oblekic po spletu
tina202

Zanima me ali ste nakupovale kdaj rabljene oblekice za dojenčke na spletu?

Ja (31%)

Ja, ker si drugih nemormo privščit (4%)

Ne (24%)

Ne, ker smo dobil od znancev (29%)

Ne, ker nimamo finančnih problemov (6%)

Drugo (6%)

Število vseh glasov: 206

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!