Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: za tiste, ki imate Quinny ZAPP... 10.11.2005 21:24:21
|
|
|
|
tinatona
|
Haj! Evo ti kar jaz povem. Sem bila danes v BC... Naklona pri zappu se ne da spustit - otrok ˝mora˝ spat sede. Po novem se baje da dokupit manjša košara za spodaj. Samo ne vem če ni samo za Buzza... Poglej si na njihovi strani. www.quinny.com LP Tina
|
|
|
|
RE: za tiste, ki imate Quinny ZAPP... 10.11.2005 21:59:12
|
|
|
|
StBarbara
|
Res je naklona se ne da spustiti, ampak kakšno krajše spanje naš lahko "opravi" tudi sede_tako malo na stran nagne glavo in spi Pa še nekaj: če otroka ni v vozičku, ne sme bit preveč naložen z nahrbtniki, ker se prevrne, če je otroček v vozičku je to povsem druga zgodba. drugače pa priporočam, ker je res ful lahek in zloži se na minimalno
|
|
RE: za tiste, ki imate Quinny ZAPP... 10.11.2005 22:02:07
|
|
|
|
Urška//
|
kaj a za buzza se da košara dokupit????? grem takoj gledat na njihovo stran,a jo majo pri nas tudi?? lp
|
|
RE: za tiste, ki imate Quinny ZAPP... 10.11.2005 22:03:35
|
|
|
|
tinatona
|
Jap oz. ne glih košara. Taka torbe je. Ej a veš da sem to pozabla vprašat. Po moje da se da. LP Tina
|
|
|
|
RE: za tiste, ki imate Quinny ZAPP... 10.11.2005 22:14:02
|
|
|
|
andrejaz
|
Naklon se ne da nič spreminjati. Če je otrok zaspan, pač zaspi v bolj pokončnem položaju- pri meni je zaspal v Zappu samo kake 2x. Sem mu pa podložila glavo s pleničko. Naklon ni čisto pokončen, ampak je rahlo vodoraven, tako, da mu glava ne pade naprej. Za torbo pa še nisem slišala, da bi obstajala. Jaz imam ob strani vozička nahrbtnik, ki ima samo eno naramnico. Lahko si pogledaš na sliki v albumu pod Mark - 11 mesec
|
|
RE: za tiste, ki imate Quinny ZAPP... 10.11.2005 22:22:32
|
|
|
|
Urška//
|
joj ja zaj sem vidla ful dobro zgleda, mi bo prav prišlo,grem jutri takoj kupit,ker sem ko neka reva vedno s totimi vrečkami navešenimi vse okoli no upam da imajo pri nas tudi hvala,hvala in za buzza
|
|
RE: za tiste, ki imate Quinny ZAPP... 11.11.2005 8:43:30
|
|
|
|
pravljica
|
pri buzzu so imeli en čas možnost za takšno zaprto torbo, od letošnjega novembra pa imajo na strani dodano možnost za "košaro" spodaj kot pri drugih vozičkih...meni je všeč
|
|
RE: za tiste, ki imate Quinny ZAPP... 11.11.2005 23:08:10
|
|
|
|
andrejaz
|
Urška Dej prosim sporoči če si dobila košarico, in če sploh paše od Buzza na Zappa.
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.