|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   za smejat al za...?
13.12.2009 11:51:34   
TomTaylor
Tamala spi, tavečja se sama prav luštno igra v svoji sobi, jaz uživam v trenutkih te sreče, srebam kavo, fejsbukam, rr-am...telefon na off, da me slučajno kdo ne zmoti v tem brezdelju in božjem miru...kar naenkrat pa izza hrbta, glasno: A STE DOMA...sva mislila, da se vam je kaj naredilo?!....Tast in tašča kar uletela notr, kot da za zvonec ali trkanje v življenju nista slišala (moj je pa zjutraj pozabil zaklenit za sabo ko je šel v službo)

?!?#$%&"QČJ!!!! Wtf, kaj pa bi se nam lahko zgodilo, naprimer?!?!
Ja....eee...sva klicala na telefon (pa je bilo res 6 neodgovorjenih klicev v roku 5 minut), pa se nihče ni oglasil, pa nič vas nisva slišala (v spodnji štuk),eee.... sva pa mislila, da ...eee...se vam je kaj naredilo?

...pol pa tavelka ven iz sobe: Maaamaaa, ataaaa...jz pa hočem k vama it! Pa onedva: joj, pa ne moreš, ker ima ata to, mama ono...Tavelika: pa hočem, pa hočem...Pa vsi: ne moreš ---> jok. A kaj jok! Dretje! In zbudi tamalo. Jok obe.

Tast in tašča pa: "no, nasvidenje"

Majko jima milo!!!

< Sporočilo je popravil TomTaylor -- 13.12.2009 11:52:36 >

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: za smejat al za...?
13.12.2009 12:16:57   
Anonimen
hmmmmm......
to bi se zgodilo zadnjic kmalu pri meni...
in sem v dilemi:
pistit telefon prizgan, se javit na vsaj klic (cca 7x na dan) probat v koticek podzavesti porinit pogovore v smislu kaj je novega, so otroci zdravi, kako ste?
s tem v zakup vzet zbujanje tamale....
al fon ugasnit, uzivat v miru in tisini, in zivet z bojaznijo pred trenutkom, ko se mi vsa zlahta panicno pojavi pred vrati....

a miljon dolar kuceščnuser posted image

(odgovor članu TomTaylor)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
13.12.2009 12:26:47   
Anonimen
hmmmmm.....ideja!

ugasneve fone, na vhodna vrata pa nalepive plakat!

SMO OK! NE ZVONI; NE TRKAJ; NE TROBI IN NE MOTI!!!!! nasvidenje januarja, pa lepeo praznike!

user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil miska_mccute -- 13.12.2009 12:28:47 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
13.12.2009 14:40:19   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

hmmmmm.....ideja!

ugasneve fone, na vhodna vrata pa nalepive plakat!

SMO OK! NE ZVONI; NE TRKAJ; NE TROBI IN NE MOTI!!!!! nasvidenje januarja, pa lepe praznike!

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

vsi od sorodnikov vejo, da tavečji spi od 13-15 ure +/- 1 ura user posted image ...kokerkoli, moja mami ima vedno navado klicat od 13 - 15 ure user posted image user posted image user posted image , pa ji vedno povem, da nej ne kliče in kaj ona naredi, ko izklopim mobitel, me kliče še na navadnega, da ga ja za ziher zbudiuser posted image user posted image user posted image user posted image , tašča isto, in potem imam jaz fu**karije cel dan, ko morem prenašat tečnega, nenaspanega otroka, ko mu še prsta ne smem pokazat pa se dere.

Aja, pa zvonca na vratih nimama ravno zaradi miru, potem mi pa folk (akviziterji) tolčejo po vratih, tolk, da jih dol ne vržejouser posted image , pa če hoče kdo v blok pridet, direkt nam pozvoni (med 13 in 15 uro ponavadi) pa vprašajo, če jim odprem, ker grejo tja in tja, jaz pa jezno "ne". Mater no***user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.12.2009 14:42:03   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

..kar naenkrat pa izza hrbta, glasno: A STE DOMA...

men se spipa, pa ne zato, ker sta prišla vprašat, če je vse ok (no tud to), ampak da človeka na mrtve prestrašita, ko se mu za hrbtom pojavita....user posted image

lekcija sledi ... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5
13.12.2009 15:24:38   
enea
Ja sej je povsod enako, pri nas, HB tašča pokliče le če kaj NUJNO rabi, to pa je mogoče 2x v mesecu,ČE. Moja mama, je poglavje zase, isto kot pri tebi TT, skoz me kliče, ko je najmanj treba, najbolj me pa razjezi, in ničkolikokrat sem ji že povedala, pol pa itak samo nos drži, ko me kliče takoj ko stopim skozi vrata, ko pridem domov iz službe. Haaaaaaaaaaaaalloooooooooo, kaj se človek nima pravice niti v miru sezut, pa slečt pa 5 min odpočit?????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.12.2009 16:12:25   
mateyka
nauk te basni? vedno preveri, da si dobro zaklenila vhodna vrata in izključila zvonec user posted image

ok, mogoče se lahko še pogajava, da je nakup telefonske tajnice in posneto sporočilo da si na "off" (ali mobitel tajnica z istim obvestilom), ki ga vklopiš preden se vsedeš za mizo, ekvivalent zgornjemu nauku. user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mateyka -- 13.12.2009 16:13:38 >

(odgovor članu enea)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.12.2009 17:18:18   
Gina
Joj ne vem no, a tolk ti gredo na živce al kaj? Jaz bi jih zihr isti hip, ko bi se prikazala, povabila notri oz. na kavo. V končni fazi so familija, pa če so si želeli videt vas.... kaj jim je pa hudega naredit veselje. A je en rr ali pa fb res tako zelo večvreden kot v živo stari starši? In če bi jih povabila na kavo, ne bi nihče tulil, da gre k njim, pa tudi otroka ti ne bi zbudili. Eno vedno porodi drugo. Če probaš razumet vzvode na drugi strani, pa so ti drugi ljudje pomembni, kar tako, samo zato, ker so... potem ni težko eno kavo ali pa sok spit pa malo pokramljat... No, vsaj jaz to tako vidim.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.12.2009 17:25:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Joj ne vem no, a tolk ti gredo na živce al kaj? Jaz bi jih zihr isti hip, ko bi se prikazala, povabila notri oz. na kavo. V končni fazi so familija, pa če so si želeli videt vas.... kaj jim je pa hudega naredit veselje. A je en rr ali pa fb res tako zelo večvreden kot v živo stari starši? In če bi jih povabila na kavo, ne bi nihče tulil, da gre k njim, pa tudi otroka ti ne bi zbudili. Eno vedno porodi drugo. Če probaš razumet vzvode na drugi strani, pa so ti drugi ljudje pomembni, kar tako, samo zato, ker so... potem ni težko eno kavo ali pa sok spit pa malo pokramljat... No, vsaj jaz to tako vidim.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image v celoti.

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
13.12.2009 17:28:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
13.12.2009 17:44:45   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Eh Gina...tast in tašča sta ne "sporedu" vsak ljubi božji dan, prideta glih vsakič ko jima zapaše...in zvonec imamo ob vratih...zakaj že? Kaj pa če bi npr. z mojim seksala, unedva pa kr uletela notri, naprimer. Familija gor ali dol, jz tut k moji mami ne uletavam v stanovanje pa mi je sorodstveno bližje kot tast in tašča.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.12.2009 17:47:07   
eee35
Jah no...odvisno. Če se to dogaja enkrat, dvakrat na mesec, pol pa res fajn stare starše videt, pa na kavico, čaj povabit. Če pa vsak dan, ali vsak drugi dan preverjata ali so še vsi živi, pol pa je malo preveč, vsaj za moje pojme.
Glede klicarjenja točno takrat, ko se jim reče, da mali spijo, pa vljudno prosi, da kličejo ob drugi uri...halooo? Kaj pa tukaj ni jasno? A vi kličete, če vam rečejo, da takrat pa takrat niso dostopni? Verjetno ne.

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.12.2009 17:47:48   
Anonimen
Gina in kind lady:
ja vse lepo in prav. in lepo, da jih skrbi, ce je z nami vse ok. ampak vse ima svoje meje.
v petek sem peljala tadeja k zdravniku in telefon pozabila doma. je tako, da kamor koli grem, se moram peljat mimo hise starega ata in mame...
ko sem sla iz ZD, sem zavila se v solo po gradivo, da mala2 nadoknadita za nazaj....

in glej ga zlomka!
stari ata je zacel letet proti meni, da kaj je narobe, da zakaj se ne javim na telefon. hisa stoji v centru vasi in ima razgled na ZD, solo, trgovino, posto, banko.(tako, da sta dezurala, kdaj se bom peljala mimo)

ok, pridem domov, vzamem telefon, in:18 neodgovorjenih klicev.(od stare mame, moza, mami. (ker je klicala potem ko mene ni dobila moza in mami)
na msnju utrip:takoj me poklici, kaj je narobe(oce)

ps: vidimo se vsak dan vsaj 1x, slisimo se 2-5x
vsega skupaj (odkar sem sla od doma pa do takrat, ko sem srecala starega ata je minilo cca pol ure)
vedeli so , da je tadej narocen na pregled....

< Sporočilo je popravil miska_mccute -- 13.12.2009 17:50:37 >

Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
13.12.2009 17:49:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu eee35)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
13.12.2009 17:59:45   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

Sem prebrala, da so prej klicali in da je bilo 6 neodgovorjenih klicev, zato so se ustrašili, če je kaj narobeuser posted image

ja, jz sem pa celo namenoma dala na tiho zvonenje, ampak tudi sicer je prava redkost, da se oglasim telefon, ker pač ga ne slišim, če ga nimam ravno nekje ob sebi (sem naglušna), tako, da ni nobena redkost, da se pač nisem oglasila.

Neposredna povezava do sporočila: 15
   [Brisano sporočilo]
13.12.2009 18:04:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 16
13.12.2009 18:06:43   
Anonimen
miska mccute,meni se pa zdi lepo,da na vas mislijo in jih skrbi.Saj ce si sla mimo starih starsev so te videli,pa se vedli so,da gres na pregled,potem pa nisi bila dosegljiva.Skoraj logicno,da jih je zaskrbelo.Bi raje vidla,da jim dol visi?Sama bi imela raje malo bolj"nadlezno"sorodstvo kot popolnoma brezbriznouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
13.12.2009 18:08:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

Gina in kind lady:sem sama tudi njunega mnenja,ampak zglöeda ne steje..
ja vse lepo in prav. in lepo, da jih skrbi, ce je z nami vse ok. ampak vse ima svoje meje.
v petek sem peljala tadeja k zdravniku in telefon pozabila doma. je tako, da kamor koli grem, se moram peljat mimo hise starega ata in mame...
ko sem sla iz ZD, sem zavila se v solo po gradivo, da mala2 nadoknadita za nazaj....

in glej ga zlomka!
stari ata je zacel letet proti meni, da kaj je narobe, da zakaj se ne javim na telefon. hisa stoji v centru vasi in ima razgled na ZD, solo, trgovino, posto, banko.(tako, da sta dezurala, kdaj se bom peljala mimo)

ok, pridem domov, vzamem telefon, in:18 neodgovorjenih klicev.(od stare mame, moza, mami. (ker je klicala potem ko mene ni dobila moza in mami)
na msnju utrip:takoj me poklici, kaj je narobe(oce)

ps: vidimo se vsak dan vsaj 1x, slisimo se 2-5x
vsega skupaj (odkar sem sla od doma pa do takrat, ko sem srecala starega ata je minilo cca pol ure)
vedeli so , da je tadej narocen na pregled....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
13.12.2009 18:08:56   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Sama bi imela raje malo bolj"nadlezno"sorodstvo kot popolnoma brezbriznouser posted image

ne želi siuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
13.12.2009 18:11:56   
Anonimen
kleopatra, saj sem rekla, da lepo, da jih skrbi. in hvala bogu da jih...

ampak me ni bilo samo pol ure, ker sem bila v ZD, kjer je logicno da so foni na tiho.. in v pol ure je bilo 18 klicev...
ce tako pogledas, ne morem jit niti malo zalezt popoldan. ker ce se 1 uro ne bom javila....alpa, da jih poklicem vsakoc, ko grem vesit cunje, pod tus alpa na skret...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
13.12.2009 18:13:16   
Anonimen
aja, niso me vidli, ko sem sla v ZD. vidli so me ko sem letela iz zd v solo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
13.12.2009 18:33:20   
Colt
Tomika, predlagam da povabiš tasta in taščo na FB in RR, pa bo stvar rešena user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
13.12.2009 18:35:17   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Colt

Tomika, predlagam da povabiš tasta in taščo na FB in RR, pa bo stvar rešena user posted image

user posted image

(odgovor članu Colt)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
13.12.2009 18:43:57   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

Eh Gina...tast in tašča sta ne "sporedu" vsak ljubi božji dan, prideta glih vsakič ko jima zapaše...in zvonec imamo ob vratih...zakaj že? Kaj pa če bi npr. z mojim seksala, unedva pa kr uletela notri, naprimer. Familija gor ali dol, jz tut k moji mami ne uletavam v stanovanje pa mi je sorodstveno bližje kot tast in tašča.

Poglej, če ti uletavata kadar hočeta, potem zakleni vrata. Simpl.

Druga stvar, ki me zanima - a če bi ti recimo živela s svojo mamo, a bi se ji morala prej posebej telefonsko ali pa pisno napovedat, da prideš gor? Jaz se ji zihr ne bi. Bi bila vedno dobrodošla. Tudi zanjo bi veljalo enako. Najbrž tvoji sklepajo isto, saj imajo v hiši sina.

Mi živimo na vasi in je navada, da vsak sosed pride v vsako hišo brez zvonjenja. Odpre vrata in reče dober dan, če se nihče ne oglasi, pride kar gor v dnevno sobo. Smo morali na zvonec napisat cin-cin, da ga sploh kdo uporablja. user posted image user posted image  Pa konstantno zaklepali, oz. zaklepamo.  Me pa v resnici pretirano te reči ne motijo četudi nihče ne zvoni, saj so dobrodošli. Edino malo hecno bi bilo, če bi prišli ravno, ko grem iz tuša... Tako da ključ je ok rešitev za te težave. Morajo cin-cin. Se imaš še cajt obleči vmes.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 24
   [Brisano sporočilo]
13.12.2009 18:54:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?