Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute Gina in kind lady:sem sama tudi njunega mnenja,ampak zglöeda ne steje.. ja vse lepo in prav. in lepo, da jih skrbi, ce je z nami vse ok. ampak vse ima svoje meje. v petek sem peljala tadeja k zdravniku in telefon pozabila doma. je tako, da kamor koli grem, se moram peljat mimo hise starega ata in mame... ko sem sla iz ZD, sem zavila se v solo po gradivo, da mala2 nadoknadita za nazaj.... in glej ga zlomka! stari ata je zacel letet proti meni, da kaj je narobe, da zakaj se ne javim na telefon. hisa stoji v centru vasi in ima razgled na ZD, solo, trgovino, posto, banko.(tako, da sta dezurala, kdaj se bom peljala mimo) ok, pridem domov, vzamem telefon, in:18 neodgovorjenih klicev.(od stare mame, moza, mami. (ker je klicala potem ko mene ni dobila moza in mami) na msnju utrip:takoj me poklici, kaj je narobe(oce) ps: vidimo se vsak dan vsaj 1x, slisimo se 2-5x vsega skupaj (odkar sem sla od doma pa do takrat, ko sem srecala starega ata je minilo cca pol ure) vedeli so , da je tadej narocen na pregled....
|