|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   za rešilca napotnico ?
8.5.2005 12:10:57   
Anonimen
Mene pa zanima, če za rešilca potrebuješ napotnico, če ga pokličeš, ko greš rodit. Od nekod sem imela informacijo, da napotnico potrebuješ. Ko pa sem rekla svoji ginekologinji, če mi jo napiše, pa mi je dejala, da to ni potrebno - da samo pokličem, pa pridejo. Ali to drži?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   za rešilca napotnico ?
8.5.2005 12:13:15   
Erdbeere
Jest sem jo imela....samo je problem...ker v materinsi soli vedno govorijo, če ti odteče voda pokliči rešilca....ko pa je punci s katero sva bili skupaj v porodnišnici odtekla voda in je klicala rešilca so ji pa rekli, naj gre kar sama, ker nimajo rešilca :zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   za rešilca napotnico ?
8.5.2005 12:15:39   
Anonimen
Ojoj, to je pa kriza. No, saj jaz računam na to, da mi ga ne bo treba klicat, ampak nikoli pa ne veš, kdaj in kje te doleti, in ali je takrat kdo s tabo, ki te lahko pelje...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   za rešilca napotnico ?
8.5.2005 15:41:51   
Mojca P.
Ja, moji sestri so rekli isto, ker naj bi tako dolgo trajal,da bi prisli do nje, da bi bila tacas sama ze lahko v bolnici-in jo je res njen pelal!!
Meni je napotnico ginekologinja sama od sebe napisala. Voda mi je tudi sicer odtekla (v trgovini Ariel, 18 dni pred rokom)), ampak me je peljal kar moj, ker sva imela itak pred trgovino avto in bolnici zelo blizu.
Na tvojem mestu bi povprasala kar v bolnici , nikolo ne ves??.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   za rešilca napotnico ?
8.5.2005 17:56:59   
špelin@
Saj tudi tisti, ki ga zadene kap, nima napotnice za rešilca :zmeden: Zase vem, da bom poklicala rešilca le v primeru, da ne bi imela prevoza (npr. mož v službi 60 km stran, mami na vikendu 50 km stran). Ker nimam namena roditi v najbližji porodnišnici, ampak - če bo sreča mila ;) - v LJ :bravo:

:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   za rešilca napotnico ?
8.5.2005 21:03:48   
Janika
V šoli za starše so nam povedali da je potrebno imeti napotnico za rešilca, vendar jo lahko prineseš naknadno. G jo bo moral če hoče ali noče napisati.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   za rešilca napotnico ?
9.5.2005 8:58:35   
Rozalija
Špelin@ kot jaz vem te rešilec odpelje do najbljižje porodnišnice. Drugače sem pa tudi jaz dobila napotnico za rešilca skupaj z ostalimi papirji za CSD.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   za rešilca napotnico ?
9.5.2005 10:04:25   
Anonimen
Očitno bom morala gin. še enkrat reči, ker me je resnično iz prve zavrnila, češ da tega ne potrebujem. Ne, čakajte, bom kar vprašala nekoga, ki ga poznam in je bolničar v rešilcu, pa vam potem povem iz prve roke, če to rabim ali ne.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   za rešilca napotnico ?
9.5.2005 10:10:19   
Anonimen
Poklicala, preverila, in potrebuje se napotnica oziroma nalog, ginekolog pa ga napiše.
Hmmm, spet bom morala zatežiti, se mi zdi :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   za rešilca napotnico ?
9.5.2005 10:36:32   
špelin@
Rozalija, saj ravno zato pa ne mislim klicat rešilca ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   za rešilca napotnico ?
9.5.2005 11:15:16   
Rozalija
Jaz ga tudi nisem, sem šla mimo kr v lj. Sam če bi bla pa kriza bi pa ga, ker sama ne bi mogla pelat, so bili popadki že na 2min... no ja mogoče bi se do Vodic lahko prtrogala pa pol klicala rešilca naj me pobere. ha ha bi blo smešno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   za rešilca napotnico ?
9.5.2005 11:16:07   
malika
Jaz sem imela napotnico in ko mi odtekla voda sem poklicala v porodnišnico in vprašala kaj naj zdaj naredim :)-:ups: , so mo rekli, da naj kar počasi pridem. Nihče ni omenjal rešilca :zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   za rešilca napotnico ?
9.5.2005 11:20:52   
Anonimen
Ja, verjetno nobene ne silijo, da kliče rešilca, saj se špara na vseh področjih. Ampak če slučajno porodnica nima druge izbire (kaj pa če je slučajno sama doma ali kaj podobnega), pa mislim da rešilec mora priti po njo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   za rešilca napotnico ?
9.5.2005 12:17:13   
Rozalija
Najbrž pride, prej al slej, samo najbrž prej pokličeš prjatlco pa pride ona do tebe pa te odpelje do porodnišnice, se mi zdi da je prej. Ker če bodo mel enga rešilca pa tebe al pa enga k ga je infarkt, bodo prej letel k njemu ko po tebe. Je najbrž nujnejše. Čeprav ni nujno. Smo enkrat klical rešilca in istočasno še teto. Oboje je v mostah. Je teta prej do nas prišla ko rešilc.... tolk o rešilcih. Pa se je šlo za nekaj hudo resnega, ne sam zlomljena roka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   za rešilca napotnico ?
9.5.2005 12:49:30   
povhek
Napotnico za rešilca dobiš, en mesec pred porodom oz. ko dobiš za urejanje paketa potrdilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
VIDEO: Nenavadno rojstvo dojenčka v plodov...
Poglejte si ta resnično neverjeten posnetek rojstva novorojenčka, ki sladko spi v ovojih, kot da bi bil še v maternici!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?