Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
za računalniške mojstre !!! 22.1.2005 19:36:06
|
|
|
|
Vidov ati
|
Poskusi s fonti oz. kodo strani (desna tipkana miški -kodiranje-srednjeevropska! Mogoče bo šlo. Sporoči
|
|
|
|
za računalniške mojstre !!! 22.1.2005 19:41:22
|
|
|
|
KIRA
|
men je to enkrat delal, ko sem mela virus. same kvake je ven metal - včasih v redu, včasih pa same kvake. če si sigurna da ni virusa, probaj iti v nadzorno ploščo, pa prečekiraj kako maš narihtane nastavitve za pisave itd.
|
|
|
|
za računalniške mojstre !!! 22.1.2005 19:43:17
|
|
|
|
KIRA
|
eh, pisave. - jeziki! pa v internetne možnosti idi, pa tam pod dodatno poglej, če maš kaj takega vklopljenega oz. izklopljenega. a si kaj šarila po računalniku ali se je samo od sebe začelo. malo več napiši prosim.
|
|
|
|
za računalniške mojstre !!! 23.1.2005 12:01:10
|
|
|
|
ajf
|
ojla, hvala obema, mislimo, da se je kar samo tako naredilo :zmeden:, smo kar trije predvčerajšnjim šarili in ne vemo zakaj...mogoče je kakšen virus, čeprav ga tisti program za iskanje virusov, ki ga imamo, ni našel; tisto s kodiranjem smo poskusili pa ni bilo spremembe, na žalost; Ja sej štos je v tem, ker ne vem, če je kaj takega vklopljeno ali izklopljeno; včeraj je bil eden fant pri nas, ki se malo bolj spozna, pa vseeno ni vedel kaj je; Če dobita še kakšno idejo, pa sporočita.
|
|
|
|
za računalniške mojstre !!! 23.1.2005 12:28:45
|
|
|
|
KIRA
|
tako na pamet ti težko še kaj drugega svetujem, morala bi videt, kaj imaš vklopljeno, kaj izkopljeno, pa kake cirkuse ti dela. najbrž je kaj banalnega, ampak sam ne boš znala najt. naj ti proba kdo pogledat, ki se malo bolj spozna na računalnike. po mojem je nekaj z nastavitvami, tam kjer sem ti rekla. ni pa nujno. upam,da boste čimprej zrihtali. :rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?