|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   za obdržanje pikice
25.11.2008 8:11:25   
Anonimen
končno sva prišla do noseččnosti, sva še čisto na začetku, me pa zanima kaj se priporoča (čaji, vitamini, ...) da pripomore k obdržanju nosečnosti in ne da je prezgodaj konec?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: za obdržanje pikice
25.11.2008 8:48:37   
hubi
Glej, kaj prida ne moreš narediti. Živi zdravo in umirjeno. Če je z razvojem vse v redu, bo raslo, če ne, ti na potek nimaš vpliva. Pa ne razmišljaj negativno. Že to, da ti je uspelo zanositi, je ogromno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.11.2008 10:28:30   
kajajaka
žal je tu velikokrat odvisno le od sreče...

Ti samo pazi, da ne dviguješ kaj težkega in se ne naprezaš preveč. Uživaj v sproščenih prvih tednih v mislih na user posted image . Privošči si kaj za "dušo"... sprosti se in verjemi, da bo vse ok!

pa čestitam seveda!

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.11.2008 11:39:31   
girly
Najprej user posted image user posted image user posted image  za vajino user posted image !

Ja, kot so že moje predhodnice napisale, kaj dosti ne moreš storiti. Poskusi biti čimbolj sproščena, ne misli, da bo šlo kaj narobe, ne dviguj težkih stvari, zdravo živi in jej. Priporočam jemanje folne kisline, ali pa kar kakšnih vitaminskih tablet za nosečnice. Sicer pa: misli pozitivno ter uživaj v user posted image ! Te pa razumem, da te skrbi, tudi midva sva se trudila dolga leta za najinega user posted image  in me je tudi na začetku full skrbelo. Zdaj sem pa v 17. tednu in vse kaže ok user posted image . Tako, da kar pogumno in srečno!

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.11.2008 14:05:42   
titi3
Vitamini da, čaj pa naj bi bil najboljši tisti Bebe za malčke tako so mi rekli v lekarni. Pomisli katere čaje ne bi dala novorojenčku in to ti je lahko vodilo, ki bi moralo v načelu veljat. To mi je tudi svetovala v lekarni.

"A man can be destroyed but not defeated."

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.11.2008 19:46:18   
zarjica
Molitev, da bo vse OK. In nič drugega ne pomaga...preverjeno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.11.2008 19:58:56   
cupacups
molitev...vsak veruje v svoje...

drugače pa....folna kislina...mamimed..se dobi v lekarni...to je priporočljivo jemat do 3 m ...in še naprej..jaz sem celo nosečnost...Mgnezij..Magnezol ....tudi iz lekarne
drugega pa ni nič takega...vitamini so vsi v mamimedu...ostalih ne rabiš...
zdravo jej, predvsem mlečne izdelke...pravijo da če popiješ na dan 2 dc mleka v prahu da boš imela veliko mleka user posted image ..no to ni ravno preverjeno, pravijo pa starejše gospe....ne ispostavljaj se hrupu, uživaj življenje, delaj kar te veseli, izogibaj se prepirom, ne naprezaj se preveč..uglavnem uživaj

čestitke za vajin naraščajuser posted image

(odgovor članu zarjica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?