Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
za nosečnice in dojenčke - oblačila in pripom... 21.6.2005 16:24:59
|
|
|
|
Urša
|
Jst tud v Eduschu vedno neki kupim, vsaj kakšno malenkost. Glede cunj za nosečke... ne vem, zoprno je, ker je vse zapakirano in se ne da probat. majo pa res zdej poceni akcijo poletnih hlač in kavbojk, za 17.99 evrov.
|
|
|
|
za nosečnice in dojenčke - oblačila in pripom... 21.6.2005 18:36:37
|
|
|
|
Anonimen
|
To je res vse zapakirano? Se da vsaj narazen vzet in malo premerit, če se že probat ne da? Oz. so vsaj številke normalno označene?
|
|
|
|
za nosečnice in dojenčke - oblačila in pripom... 22.6.2005 9:04:18
|
|
|
|
Talči
|
Vse številke so normalno označene. Če pa v trgovini rečeš, da bi rada pomerila, ti tudi odprejo. NImajo sicer kabine, jaz sem si enkrat preko svojih hlač vlekla ene druge hlače in sem jih potem kupila, pa mi ni žal. Jakne, majice itd. pa tako ni problem. Približno na oceno tudi vsaka ve, kakšno velikost nosi. LP
|
|
|
|
za nosečnice in dojenčke - oblačila in pripom... 22.6.2005 10:08:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala, Talči. MEni so tiste 3/4 svetle hlače full všeč in upam, da jih bom dobila.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?