|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   za nas 282
14.11.2005 12:58:23   
ameli
Pozdravljene. Vsakokrat ko odperem RR pogledam, če je kaj novega "za nas". Že dolgo nič.
Anitka, kje si vendar, te močno pogrešamouser posted image user posted image . Odkar te ni, je ta forum tako žalosten. Pogrešamo tvoje spodbudne besede, tolažbo,....  Javi se vsaj toliko, da vemo, da si OKuser posted image user posted image user posted image user posted image .
In kako kaj ostale? Pika ti seveda okrevaš, držim pesti za ugoden izviduser posted image . Pia, kako pa kaj tvoja moška? Seveda si polno zasedena, ampak malo pa le poročaj.
Tia, sem pogledala slikice tovoje princeske, je pa res velikauser posted image user posted image  in lepa seveda.
Biba ti pa čuvaj pikico, pridno masiraj bušija, da ne bo strij!
MucaMaca a že pakiraš?
BetiRR, Goya, Neni, Darja* in vse v postopkih IVF veliko sreče in najmanj dva user posted image  vam želim (na enkrat seveda)
Kalinka in Mojca kako pa kaj slabosti?! Ja seveda, me fosilke moramo uživati v slabosti, ker smo na to tako dolgo čakale.
Drage vse "za nas", tudi tiste, ki jih nisem omenila, javite kako ste kaj? Naj za nas ne zamre, že zaradi naše drage ANITKE ne.

p.s.
Na kratko: moj fantekuser posted image Mark lepo raste in ponoči pridno spi,  tako, da lahko jaz pridno študiram.
Če želite, si lahko mojega malega lepotca ogledate v mojem albomu.
Lp
ameli
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: za nas 282
14.11.2005 13:14:17   
April
Imaš pa pravega srčkauser posted image .
Pa velko srečo, da lahko študirašuser posted image . Jaz šele po pol leta knjige skup vlačim.

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.11.2005 13:17:28   
hati
Lep dober dan vsem skupaj.

No pa da še jaz napišem par besed po dolgem času... torej

Kako sem? Smotano se počutim. Danes je 37 dan ko ni rdečke. Noseča žal nisem, vsaj testi so bili negativni. Počutim se že vsaj tri dni, kot da se bo vsak čas ulilo. Res nisem pričakovala, da mi bo Klomifen take zamike naredil. Prej sem imela menstruacijo točno na 28 dni, kjlub temu da mi je sedaj ginekolog odkril PCO. Torej ko sem prvi mesec pila Klomifen sem jo dobila na 31 dan, sedaj pa ta zamuda. V bistvu sem že upala na najboljše, ampak mi je sedaj jasno da ni nič in moram čakat da se vlije in gremo v nove boje. Enkrat definitivno bo. V bistvu me ni podrlo, me pa ubija to brezvezno čakanje. No lahko mi pa ve poveste, kdaj se pokaže ta nosečniški hormon, če je. Jaz si predstavljam da dokaj hitro.... in da bi se že moglo videt če bi bilo...

No sedaj sem se malce skašljala. Upam, da ste vse dobro in prav nič ponedeljkovo.

En lep pozdravček....

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.11.2005 13:24:21   
Mijavček
Ejla ameli,

lepo da s odprla "za nas", res je bolj tuga zadnje čase. Vsi pogrešamo Anitko! user posted image
Muca maca je tudi zgleda precej zaposlena s pakiranjem. No, pozivam pa tudi Emomair, da se kaj javi, kako ji kaj gre (ne)čakanje od rok, pa Sisy (joj upam, da je tvoja slabost "tista", ta prava user posted image )
Biba77 tudi ti povej, če ti je kaj slabo.

Pri nas pa ne vem, če bo kaj, moji hormončki so čist zmešani, en mesec ni O, drug mesec je ful zgodaj, še dobro, da sva bila "pridna" ne glede na O, da se ne bi še za to sekirala.
No,ko smo že pri user posted image user posted image , khm, khm; malo mi je nerodno, pa bom vseeno zinila; ali katera ve, kako je, če to počneš npr. v banjiuser posted image (napolnjeni z vodo, seveda user posted image ). A lahko kaj škodi če to počneš npr po ovulaciji (ne vem, a je večja možnost kakšnih okužb, al kaj jaz vem kaj...) user posted image  Se opavičavam, če se komu zdi butasto vprašanje.

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.11.2005 13:54:22   
Sisy
lep pozdravček vsem!

Kooončno smo dočakale novi "ZA NAS" ...user posted image  

Tudi jaz moram rečt da pogrešam Anitkino toplino in prijazno besedo...Anitka upam da sta s svojim user posted image prebrodila krizo in da se čimpreje vrneš nazaj...Te pa popolnoma razumem,sem bila pred kakšnim mesecem na istem kot ti...Držim user posted image za vaju!

Mijavček...hihi, a vidva to kr v banji al kako? user posted image  Ja super,ni slaba ideja...Midva imava sicer tuš kabino,pa je dost placa tudi tam,ampak kaj ko je moj tok komot....user posted image  Drgač pa....po mojem ni nobene panike za infekcijo al pa kej podobnega... Ideja je pa superuser posted image user posted image

Ema,zdaj si teta!!! Še enkrat čestitke!!!!!user posted image  Amak zdej pa fuuuuuuu močno držim pestke še zate!!!! Javi se kako je kaj s tabo...Sem opazila da se bova ta teden skupaj tresli...a bo prišla al ne....user posted image  Sva kr blizu na seznamčku ne-čakajočih....user posted image

Ameli-tud jst bi naročila enga takega zlatega fantka kot ga imaš ti da tako pridno panča!!!!user posted image

Jaz pa....Čakam kaj bo....a user posted image  pride al ne...Slabosti so me mal minile...Očitno jih imam vseh teh od tablet.....user posted image  No,upanje mam pa vseeno....

Punce..držte se pa čimvečuser posted image  ta teden prosim! user posted image

PA-PA
user posted image

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.11.2005 14:43:45   
ameli
sisy, ja kje si pa ti hodila???? Tebe pa kar nekaj mesecev ni bilo na spregled! Lepo, da si se vrnilauser posted image . Upam, da kmalu poročaš o user posted image user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.11.2005 15:10:43   
emaa
Hiter pozdravček preden letim domov, pa pol nečakca pogledat. Kako kaj kaže, iskreno povedano ne vem, ta mesec spet malo upam, pa se prepričujem, da ne smem. Če mi je pa G rekla, da sem mela O, pol sm pa vsa zmešana, pa psihične pokazatelje nosečnosti. Bom vidla kaj bo čas prinesel, ne kaže ne na user posted image , pa ne na user posted image , tko da se pustim presenetiti. Zdaj pa domov pojest, pa malo štručko pogledat. V zadnjih 14 dneh, sem že dve luštni štručki dobla v roke od ene žlahtnice, pa punčko od pikic, je blo tko fino, komaj čakam, da bom mal nečaka razvajala, bova z mojim v praksi edina stric, pa teta, pa bo treba namest drugih not prnašat.
Bom poročala popoldne, Sisy midva si bova pa pesti držale na magični user posted image , seveda to želim tudi vsem ostalim

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.11.2005 20:55:34   
emaa
No, da poročam. Mali je tak cortek. Ma malo zajčje ustnice, ampak nič kritičnega, skoz spi, je ful priden. Pa z mojim sva ga oba pocartala, tako malo sonce. V glavnem, fino je bit teta.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.11.2005 7:13:04   
Massa26
Pozdravček tudi od mene user posted image !

Najprej se pridružujem ˝pogrešanju˝ Anitke! Jaz bi tudi tako rada, da pride nazaj. Saj ni treba, da v RR vlaga več energije kot ostale, samo pride naj na kakšen čvek. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ameli, Mark je res user posted image  user posted image

Emamair, čestitam ob novi življenjski vlogi user posted image  in ti želim, da utemeljeno upaš user posted image !

Hati, o tebi in tvojih dnevih po klomifenu sem pa prav razmišljala in računala.. čudno se mi zdi. A si tabletke jedla od 5-9 dne? Kakorkoli računam, bi M že mogla priti, razen če si ujela tisto redkost, da je O kasneje kot 10. dan po zadnji tabletki user posted image . Jaz sem jo zadnji ciklus po klomifenu dobila mislim da na 36. dan. Kako se pa počutiš?

Mijavček, po moje tudi voda ne more naredit bistvene škode. Drugače pa, meni se sploh ne zdi butasto vprašanje, samo preveč komot sem/sva. user posted image

No, še kako je pri meni. Danes je 44. dan, v petek popoldne sem delala romed (da ne bi slučajno user posted image  preveč martinovala), je bil 100% negativen, niti v dvomih me enkrat za spremembo ni pustil user posted image , tako, da si sedaj user posted image  ŽELIM čimprej. Moram pa priznat, da sem se že počutila nosečo, tako da sem vesela, da sem delala test, ker me je prizemljil. Če me je že treba user posted image .

Lepo se imejte punce!!

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.11.2005 10:19:33   
Anonimen
Hojla, punce!

Jaz se kar nic ne pakiram, zacnem pa to prihajajoco nedeljo, tako da se malo pa se akcija zacne! user posted image  Dan D se nevzdrzno bliza, pricakovanje & vznemirjenost se dnevno vecata! Le se dobra 2 tedna! user posted image

Mene je user posted image  spet ujela, me mucila cele 3 dni, tako da sem zacetek novembra prezivela na kavcu. Zdaj pa je kot ze kar nekaj casa spet ne cakam...
Ne vem kaj mi je zadnje case, a ze ene 3 dni zapored sanjam o user posted image , o nosecniskih testih, skratka o vsem, kar je povezano z dojencki. user posted image
Res pa je tudi, da sem v zadnjih parih dneh na Discovery-u gledala par oddaj o bebicah. Najbrz to vzpodbuja moje sanje.

Vsem, ki je ne cakate ali ste v postopkih, drzim pestke, drzite se, pa pridne bodite! user posted image

Groetjes!

user posted image

(odgovor članu Massa26)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
15.11.2005 10:30:44   
Kalina
OJHA! user posted image

Jst sem spet vsa vesela in nasmejana (ne nisem seksalauser posted image ) ampak sem imela vceraj pregled pri MOJEM Merlotu (GoYci user posted image ) in je bil tko vesel, ko je videl plodek in srcek kako bije user posted image . Slikico smo tudi dobili, wiiiiiii user posted image
Veliki smo 12mm, Merlo pa pravi da sem v  8t, jst sploh ne vem nic vec, ker tale drug G v lj, mi je pa rekel da sem 7 t, pol sm pa vprasala Merlota a je 12mm zadostna velikost za 8 t in je rekel, ja seveda in mi zabical da naj preberem nekaj stvari v materninski knjizici in nikjer drugje vec. Verjetno zato da se ne psihiram za brezveze:)

No in seveda najin naslednji dialog :
Jaz: a seksam ze lahko??
G: Ne to pa ne.
Jaz: (z zelo spaceno faco); ma kako neeeem kriza je ze!
G: (bruuhne v smeh); ja do novga leta boste ze zdrzala :)
Jaz: KAAAAJ? DO NOVGAAA LETAAAA?
G: smeh.
To je bilo konec najinga dialoga.

ja hudic takle mamo, boga moja usta user posted image huhuhu

Drugace sem se kar ok, pridejo grozne slabosti ampak dokaj hitro minejo, hvala bogu brez bruhanjauser posted image Glavoboli so tudi tukaj, ki me pa ubijajo, ampak jih prebrodim user posted image

Upam, da ste vse moje drage punce vesele in nasmejane, ce pa niste pa hitr mal seksat, dokler lahko user posted image

P.S.: In seveda se velik pozdrav za mojo user posted image GoYo, ki nemore in nemore ziveti brez mene...thank you for playing the game..user posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu Massa26)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.11.2005 19:09:51   
buškica
Čau punce da se še jaz malo javim v Za nas.
Res odkar anitke ni je kar malo zamrlo vse skupaj, ampak jo razumem in želim da se ji vse obrne v prav smer in da bo spet naša stara anitkauser posted image

Pri meni je tako, čakamo pa čakamo da se nas usmilijo na kliniki in  naju poklicejo da imajo darovalca. ampak glej ga user posted image pol jim pa zmanjka zdravil, ja bolj čudovito ne more itiuser posted image . Ampak mi se ne damo in smo vztrajni.

Ema ane kako čudovit je občutek koo vzameš v naročje eno majhno dete in je ves srečen ker se svet takrat okoli njega vrti. jaz se bila zdelje pri kolegici, ma štiri mesece staro punčko, joj kakšen cortek je, kar naprej bi jo lupčaka pa pestovala.

vse punce uživajte vsak dan posebej, premalo jih je da bi jih stran metali.

čauuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.11.2005 7:34:10   
VITA74
Ojla punce user posted image

ves čas mislim na vas in pregledujem kdaj bodo nove srečke user posted image  na RR in držim pesti za vsako nečakajočo in mi je hudo za vsako user posted image M....

Pri nas je stanje nespremenjeno, z možem se trudiva ni na trenutke je res lepo in se počutim da bova zmogla, potem pa pride dan ali noč ali kak virus user posted image  in se mi vse skupaj zdi nesmiselno in brez veze in pol kr user posted image  user posted image  user posted image  in moj user posted image  me kr gleda in mu ni nič jasno... MOram pusti za seboj vse skrbi in se posvetit prihodnjosti...
Jaz si tako zelo želim pikico user posted image   da me že vse boli od želje...pa vem da moram še malo počakat...

Emamair lepo je biti teta a ne user posted image jaz mojo princesko obožujem in prav zanimivo mi jo je opazovati, ker je tko drugačna od škratka..
Masa26 upam da si dobro martinovala in da ni bilo preveč hudo naslednje jutro user posted image
MucaMaca pridno pakiraj in držimo pesti user posted image
Kalina bomo pa me do novega leta še zate user posted image  da ne boš preveč oškodovana... sem se mogla nasmejat in sem se spomnila, da pri moji nosečnosti nisva nič user posted image  smela vseh osem mesecev user posted image ....
Za vse ostale pa veliko pozitivnih misli in da tudi za nas posije sonček user posted image

MIslim tudi na Anitko in srčno upam da ji je uspelo urediti z user posted image  in da se sedaj predajata user posted image  in pozablja na RR vsaj začasno... Drži se punca user posted image

SREČNO vsem in mislim na vas user posted image

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
16.11.2005 19:03:13   
GoYa
Ja, res se ne dogaja dosti na RR user posted image . Ampak smo same krive, ne. Jaz priznam, da nisem več toliko gor kot včasih. In ko sem, večinoma berem, tu pa tam pa še kaj napišem.

Jah punce, kdaj bomo dočakale ta user posted image ? Ta čakalna doba se kr vleče in vleče. Upam, da bo vsaj december vesel, tako kot mora bit. Mamo kar tri gospode, ki bi nam lahko prinesli veselo novičko. Jaz bom ravno okoli Miklavža vedela, al bo al ne bo.

Lp, GoYa

P.S. za Kalino: Hja, jst grem pa v petek k Merlu user posted image Mi je danes rekel, da pridem, ker mora mal pokukat user posted image .
....and tenk ju for flajing vit aur kompani... user posted image

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 14
17.11.2005 9:14:23   
BetyRR
pozdravček....

Poskušam urediti en trakec iz baby gaga in sem "trda"...

NISEM ŠE NOSEČKA!!! samo igram se s trakci....

Če se ne pojavi nič, ali mi lahko napišete navodilo za izdelavo le-tega? Hvala...

LP

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
17.11.2005 9:35:32   
emaa
Trakec dela, znaš ga naredituser posted image

(odgovor članu BetyRR)
Neposredna povezava do sporočila: 16
17.11.2005 10:41:01   
Monika79
hallo user posted image

Jaz pa sem se tudi že močno trudila z temi trakci, samo ne vem narediti, jaz še tudi nisem srečka user posted image , ampak bi kak drug trakec dala npr. RD ali obletnico... user posted image user posted image
prosim za pomoč

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
18.11.2005 8:18:26   
BetyRR
user posted image user posted image user posted image  Trakec dela?!?!?! Kje pa je?!?!?

Zanimivo...jaz ga ne vidim...hmmmmmmmm...čarovnija.....

======

Prvi UZ sem imela včeraj zjutraj, 8.dan ciklusa in 7.dan špikanja...Reško zadovoljen...sploh ni štel to grozdje v mojih jajčnikih...vsi 15 mm...jutri, v soboto, grem zopet na UZ... predvidevam, da bom imela punkcijo v torek in ET v četrtek...

Svetujejo, naj vse skupaj jemljemo, kot obisk kino predstave...kupiš karto in greš...ne veš, ali boš zadovoljen z filmom ali ne...

Če bi mi zdaj uspelo imeti user posted image , bi to bila ena levinja ali lev, tako kot jaz...to bi bilo lepo...

Kalina......BLAGOR TEBI.....in vsem drugim z user posted image user posted image user posted image  ...

Imejte se lepo,

Bety

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 18
18.11.2005 16:14:28   
Suana
pozdravljene!!
naj se vam tudi jaz po dolgem času javim!!
kot ste lahko že iz mojih postov prebrale ,je za mano 1 ivi-postopek in sedaj je pred menoj 14 dnevno čakanja,da izvem slabo ali pa dobro novico!res ostajam pesimist,ker vem da na koncu samo mene čaka žalost ali pa veselje!!in kako ste kaj ve, punce moje!!!
verjemite ,čeprav se nisem kaj dosti oglašala ,sem brala vaše poste in tako da vsaj malo vem, kaj se dogaja na rr.
moram vam povedati ,da res pogrešam našo Anitko in resnično upam ,da se kaj kmalu vrne med nas in se skupaj z nami bori za user posted image user posted image user posted image .
mucamaca kako pa ti ,boš kaj kmalu spet v sloveniji???
bety ,tebi želim da ti postopek prinese user posted image !
emamair,kako si pa kaj ti?
v glavnem moje punce oglasite se kaj!!
vsem,ki ste v postopkih držim pesti in naj vam posije sonce sreče in prineseuser posted image user posted image ,držim pesti in držite se!
vsaki posebej želim ,da kmalu zagleda user posted image user posted image  in da se ta naša trnova pot kaj kmalu konča ,saj si vsaka zasluži vso srečo tega sveta.

lp Suzanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BetyRR)
Neposredna povezava do sporočila: 19
18.11.2005 19:27:44   
Anonimen
@ Suzana: Jaz bom cez 14 dni za vedno v Sloveniji! user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suana)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
18.11.2005 20:01:16   
naja78
user posted image ojla,še od mene.nič kaj novega.čez 5 dni grem na laparo in histero,z dragim sva si v laseh že cel mesec-jaz kriva,ker mam že vseskup polno......mi je čist dol padel.user posted image upam,da ne bom zbolela,ker pol vse propade.user posted image jutri gremo kao neki ven pa se mi nič ne da.
pogrešam tudi jaz tu gor mal živlenja,je imelo prej vsj smisu sem na rr pridet.kar kot obveznost.

pošiljam vam vsem user posted image .se vam pa še javim preden grem in prosim za moralno podporouser posted image user posted image .

grem,mejte se.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
19.11.2005 9:41:18   
emaa
Bety trakec dela, z miško postoj nad svojim nickom pa se bo izpisal, ni ga več v podpisu, zato se npr mojčinega ne vidi.

Midva sva šla včeraj domov na obisk k nečaku. Je blo luštno, je bla moja svakinja vesela, da ga je še kdo med krčki okol nosu. Kolk bi mela eno tako štručko.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 22
20.11.2005 19:32:17   
biba77
Drage mojeuser posted image user posted image user posted image ,

prav je, da se tudi jaz oglasim.
Kot je ze marsikatera napisala, tudi jaz se kar redno prebiram ZO forum, a vam moram priznat, da nimam prave volje za pisat.user posted image

Najbolj zaradi teh resnicno neprijetnih slabostiuser posted image user posted image user posted image , ki me pestijo ze 6 tednov, potem pa je tukaj se ... ne vem ... kot nekak obcutek krivdeuser posted image . Ker sama sem user posted image in ve se niste. Ker vem, kako sem sama sprejemala besede punc, ki jim je uspelo, jaz pa sem ostala tukaj (res sem se za njih veselila, a roko na srce, pri vsaki sem si mislila, kaj mi koristijo lepe in prijazne besede, ce pa nama ne uspe).
In zdaj, ko nama je uspelo, sem nekako v dvomihuser posted image ... Pisati ali ne...

Vse sem vas vzljubilauser posted image user posted image user posted image in vsaki zelim najmanj eno zlato dete user posted image user posted image user posted image (oz. toliko kot jih same zelite), vendar sem tako nemocnauser posted image .
In, nasa user posted image Anitka!!! Kolikokrat pomislim na njo in... kolikokrat sem sama pri sebi resevala podobne krize. Zahvalna sem, da nikoli ni bilo tako hudo, a vseeno... Vse smo (bile) na preizkusnji...

In, za tiste, ki drugace dozivljate besede bodocih mamic:
Ko zagledas tisti plususer posted image , mu pravzaprav tezko verjames, da je resnicen. In komaj kak dan kasneje zacnes plavati v oblakihuser posted image user posted image user posted image . Midva sva sedaj oba visoko, visoko ... (in upam, da nama bo dano do konca 9 meseca) in naj vam povem, da boste vse prisle za nama.user posted image
Vse boste noseckeuser posted image user posted image user posted image in mamice in ... tolikokrat se spomnim na vas: na tiste, ki vas poznam osebno,... na tiste, ki vas le "berem",... na tiste, ki ste pred mano postale nosece (nekatere sedaj ze mamice) in vas sedaj bolje razumem.

Nikar ne obupajte, drage cakajoce!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 23
20.11.2005 20:59:35   
tinkamiška
Pozdravljene!

Biba, si mi dala nekako zagona, da se tudi jaz javim...me obdajajo podobni občuki, ravno tako vsak dan preberem kar se tu napiše in ne najdem besed, ki bi jih napisala, ker vem, da situacije čisto nič ne izboljšajo.

Vsak dan se spomnim na vas punce, tudi nate Biba in sem tako vesela, kadar kaj napišeš, tudi na Anitko mislim, pa na Piko, pa ogromno vas je punc, s katerimi sem delila takšne in drugačne dneve. In sedaj, ko sem nosečka, se mi zdi, da vas lahko užalostim, ko se pojavim tu in ne rada pišem o sebi.

Čakam, še vedno, da se mi pridružite in verjamem, ravno tako, kot je napisala Biba, da boste vse nosečke in mamice!!!

Držim pesti za vse vas in močno upam z vami! In čakam...

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 24
21.11.2005 7:00:38   
Massa26
Biba77 in tinkamiška,

lahko vaju samo prosim, da še kaj napišeta.

Odnosi med user posted image  in nenosečkami so res lahko zapleteni, ampak... Priznam, da kakšna evforična nosečka, ki ji rata po 1,2 mesecih mi ravno ne polepša dneva in se ne mečem po tleh od veselja zanjo user posted image  (seveda nič osebnega, okoliščine pač). Vse tiste, ki ste bile deležne tega pekla neplodnosti (danes sem take volje, da mi to JE en pekel), mi pa resnično polepšate dan, ko vidim, da je katera nosečka. Pač z vami se lažje poistovetim in to mi daje upanje, ve brišete mejo med nami, ki nas včasih preveva obup in nemoč.. in med srečkami nosečkami.

Tako da, poleg tega, da se tolažimo med sabo, ste ve ˝fosečke˝ pravi balzam za dušo. Vsaj za mojo. user posted image user posted image user posted image

In, nikakor ne imejte občutka krivde. Tega pa še tistim srečkam, ki jim rata by the way, ni treba imeti, kaj šele vam, ki ste si prigarale user posted image . user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?