|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   za nas (159 -ič)
16.12.2004 13:16:06   
majana
smo take klepetulje, da bo še dež oz sneg. ;)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   za nas (159 -ič)
16.12.2004 13:17:46   
cmokec
:bravo::bravo::bravo::)-:)-:)-

zdaj še lahko kidamo sneg, ...:)-:)-

cmokec

(odgovor članu majana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   za nas (159 -ič)
16.12.2004 13:23:04   
majana
jaz se že veselim praznikov. Bom pekla na veliko, pa dopust bom imela, pa vmes še en UZ (upam, da bo vse v redu), pa knjige bom brala, pa fajn se bom imela. Komaj čakam.
Sem se kar dobro pobrala in zdaj spet prijateljujem s komifenčkom. Še danes in jutri, pa bo še ena runda mimo. Potem pa :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

joj komaj čakam praznike.....

lp
snegokidalka

(odgovor članu majana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   za nas (159 -ič)
16.12.2004 13:29:25   
enci
majana,
jutri imamo Primoeke srecanje v Supernovi ob 18.30.
Pridi daj!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
vec o tem si pa lahko preberes na forumu srecanja ...
lp
enci:metulj:

(odgovor članu majana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   za nas (159 -ič)
16.12.2004 14:56:04   
Bety
No, dobila sem izvide hormonov in sestra pravi, da JE V REDU!!, pa sem vprašala za vrednosti in je rekla nekako tako: prolaktin 8.1, FSH 8... tudi dr Reš pravi, da je vse v redu...

Prebrala sem, da vrednosti, ki so manjše od 10 so normalne in označujejo normalno ovarijsko rezervo, med 11 in 15 nam pove, da so zaloge jajčec zmanjšane in večji odstotek spontanih splavov, vrednosti večje od 15, pri ženski z rednimi menstruacijskimi ciklusi pa tudi pri uvedbi OBMP postopka je manjša kot 1%...

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Bety je srečna....ZEEEEEEELLLLLOOOOOOOOO

Saj sem vedela, da je z menoj vse v redu...VEDELA!!!

:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::bravo::bravo:

Bety ve, da bo kmalu :nosecka:!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu majana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   za nas (159 -ič)
16.12.2004 15:21:46   
cmokec
:bravo::bravo::bravo:

Cmokec tudi ve, da bo Bety kmalu :nosecka:

:rozica: zate in za dobro novico,

cmokec

(odgovor članu majana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   za nas (159 -ič)
16.12.2004 18:13:58   
biba77
Mene lahko zbrisete z decemberske liste. :( Nic ne bo! :((:((:(( Je zagotovo prisla, :hudicek: M...
Bomo pa Novo leto bolj intenzivno praznovali (beri: :sloncek::sloncek::sloncek: ). Ostale pa le ne obupajte!!!
:miska:

(odgovor članu majana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   za nas (159 -ič)
16.12.2004 20:07:27   
Anitka
Hoj!

BIBA 77 pa tako upanje sem imela zate. Zdaj sem pa čisto zares jezna:grrr: in hkrati žalostna:( Bosta pa na Silvestrovo spočela :duda: Drži se in gremo v nov boj. Novo leto, nove sanje....

BETY me veseli, da so izvidi dobri in verjamem, da boš res kmalu tudi ti srečka :nosecka:

PIKA 74 ne pozabi jutri poslat SMS-a,da ti bom lahko takoj čestitala.

Se beremo še malce kasneje,

Anitka:metulj:

(odgovor članu majana)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   za nas (159 -ič)
16.12.2004 20:55:06   
Pia73
biba77 sem žalostna s teboj,...:((:((:((

Ampak boš videla, da bo, Klomifen pri velikih deluje post festum,....

(odgovor članu majana)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   za nas (159 -ič)
16.12.2004 21:38:59   
Anitka
Punce lepo se mejte, jutri se verjetno žal ne bomo brale :(:(( Imam zaključek zvečer, pa še k frizerju grem, tako da vas prosim - sms-ajte me ob novih novičkah (Pika 74, Bambi........)

Jaz grem pa zdaj :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: me že čaka, pa nobenmnu povedat;):)-;)

:metulj:

(odgovor članu majana)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   za nas (159 -ič)
16.12.2004 21:41:59   
Pia73
Lepo se imej draga Anita,...:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

spet boš zamudila petkov čvek,...:)-:)-:)-

(odgovor članu majana)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   za nas (159 -ič)
16.12.2004 22:53:23   
neni
Zdravo punce moje!
Pia73, te moram pohvalit ko si se tako postavila za nas na zgornjem forumu. Sam ne pomaga veš, če ne probaš ne boš nikoli razumel. Sej me pa kakšne druge stvari ne razumemo.:ups: Pa mal člouk rata žalosten ko to prebere, pa se zamisli kaj sem komu naredil, da druge mesece računajo, jaz si pa desetletja ne morem. Ah, najboljš nič mislit. Sem šla pa mal počekirat, vas je veliko v juliju, sej veš, to pa spet boli,sam ne morem drugače, kar naprej gledam.

No, da zamenjam temo, ste danes toliko naklofale, da sem rabila celo uro za prebrat.
Pa včeraj sem imela izpit in sem naredila, sedaj se že trudim z drugim, ki je danes teden in je zadnji, potem me čaka pa še diploma. No, pa v četrtek moram naredit, a ne?

Vidim da diši po snegu, pa tudi po novih :nosecka:.
Celo noč bom držala pesti, da bodo sam ta bjondaste M, zjutraj pa hočem same srečne novice.
Pika, Teya in še katera.:miska::miska::miska:

lp Neni:rozica:

(odgovor članu majana)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   za nas (159 -ič)
16.12.2004 23:48:45   
pika74
Ojla punce:rozica:,

Do zdaj sem pisala za šolo in vsako uro sm na WC hodila čekirat, če je kej nouga. In ;) nič. Zaenkrat.

Mam pa tester prštiman in če se bom počutla, bom jutr zjutrej naredla.

Drgač jutr spet nesem mojmu mentorju neki za brat, da mu ne bo dolgčas8).

Zdej pa šibam u koutre, ker me kr neki trese. Pa fajn pančkejte:zaspan::zaspan:.

pa-pa
:metulj:

(odgovor članu majana)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   za nas (159 -ič)
16.12.2004 23:49:20   
pika74
joj, šele zdele sm vidla biba77:( sm kr žalostna, da te je obiskala ta franca:(

(odgovor članu majana)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   za nas (159 -ič)
16.12.2004 23:57:47   
baguSka
Pika držim :miska::miska::miska::miska::miska:, da se boš zjutri
zbudila iz :muca:, :kuza: na WC, se polulala na magično palčko,
ugotovila da si :nosecka: in da pod tvojim srčkom biva tvoj :duda:!!!

Hitr grem spat da bo čimprej jutro in da zvem veselo novičko! :):)-:):)-

(odgovor članu majana)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   za nas (159 -ič)
17.12.2004 8:04:59   
Bety
Hmmmmmmmmm.....

Na forumu Prvič noseča sem prebrala nekaj grdih izjav o nas, ki se trudimo iz meseca v mesec...

hmmmmmmmm....recimo, da so te mamice še premlade, da bi razumele življenje in mislijo, da je svet v njihovih rokah...upam, da ne bodo nikoli izvedele resnico...

Če je med vami ŠE KAKŠNA, ki nas bere in okoli opravlja NAJ IZGINE TAKOJ S TEGA EKRANA!!!!:hudicek:

Na vsakem forumu se zbirajo TISTE, KI TAM SPADAJO!!! In nič drugega!!!!!

Etičnost, morala in odraz kulture vsakega posameznika SE NAUČI DOMA, PRI MAMICI IN OČKU!!!! In nekatere očitno se niso imele srečo tega naučiti!!:hudicek:

Ufffffffff...:hudicek: sem jezna!!...

Drugim soborkam pa pošiljam :rozica::rozica::rozica:

Bety,ki bo prav kmalu :nosecka:

(odgovor članu majana)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   za nas (159 -ič)
17.12.2004 8:05:44   
simonas
Pozdravljene!

Ja nisem pozabila na vas, samo guzvo imam tako, da se sploh nisem uspela nic kaj javit. Se vidi, da bo konec leta in da je to tisti cajt, ko gre nam v financah na tesno.

Zadnji teden letosnjega leta imam dopust in grema z dragim s kolegi na brunarico, kjer bomo tudi pricakali novo leto. Kak vas bom pogresala. Glede na to, da 30.12. ne pricakujem :hudicek:, pa je morda dobro, da sem malo v guzvi, da ne bom samo studirala in znakov gledala... ;)

Nic, moram nazaj na delo. Upam, da se bo vsaj drugi teden malo sprostilo in bom lahko malo vec klepetala z vami!

Simona

(odgovor članu majana)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   za nas (159 -ič)
17.12.2004 8:12:27   
pupika
Bety tole pa je res nesramno od punc ki se nahajajo na forumu Prvič noseče. Marsikatera sploh ne ve, kako je to če se trudiš pa ti ne rata. Razjezi pa me tole, da se vmešavajo v druge zadeve, saj jaz tudi kaj preberem na forumu Prvič noseča in če me kaj zanima tudi vprašam njih. Ostale stvari pa me ne zanimajo kaj imajo one med sabo.

Za masrikatero je tale forum "zanositev in ovulacija" nekaj zelo lepega in se bodrimo med sabo ter si vlivamo optimizem.

V bistvu pa me vemo kakšne smo in prav vsaka punca od nas je kot ena zvezdica, ki čaka samo še tisto pikico, da bomo začele še bolj sijati kot sedaj.

lp, pupika

(odgovor članu majana)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   za nas (159 -ič)
17.12.2004 17:05:15   
Anitka
Ahoj!

Sem od frizerja pa moram še na brzino pokukat k vam, potem letim pa na fešto.

PIA 73 :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: za prijazne besede na zgornjem forumu. Nekatere so pač malce nesramne in je res bolje, da nas niti ne berejo, kaj šele pišejo. A smo same krive, da še kar visimo tule. Sicer pa smo vsaj prave prijateljice in vedno se najde kdo, ki te razume, pa še zabavamo in jokamo se skupaj obenem. Če komu uspe zanositi po načrtu - :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: za njega, sem vesela zanj, a pri vseh pa žal to ne gre. Pa smo kljub temu ta prave babnce, a ne?;);)

PIKA 74 kot sem že pisala, ponovi test na moj račun 22.12. in mi podari lepo :darilo: tvoji :roza::modri:

NENI čestitke za izpit in le tako naprej.

BETY, ki boš kmalu :nosecka: ne bit več jezna, nasmej se in me se ne damo tako zlahka, a ne?;)

SIMONAS upam, da boš poslala vsaj kak SMS z zabave o :roza::modri:

PUPIKA ti naša zvezdica lepo si napisala in verjamem, da bomo prav vse kmalu najlepše srečke :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka: z dolgim ali kratkim stažem borb.;);)

Punce lepo se imejte, žal me spet ne bo na petkovo :kava: a bom mislila na vas,

Pa pa,

Anitka:metulj:

(odgovor članu majana)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

facebook
watershine

ali uporabljate facebook

da, že dougo (39%)

da, pred kratkim sem ga začela uporabljati (17%)

ne (44%)

Število vseh glasov: 270

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!