Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: za mlade družine od sklada... 13.1.2010 20:04:03
|
|
|
|
Anonimen
|
to pa mene tud zanima! kereeeensaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: za mlade družine od sklada... 13.1.2010 20:21:46
|
|
|
|
ribica.
|
mi smo se za to zadevo zagrebli že prvo leto, ko so dali ven. Takrat smo živeli pri mojih starših, kjer sem imela prijavljeno stalno bivališče, prav tkao najina dva otroka. MOž je imel stalno prebivališče prijavljeno drugje. Naletala sem se ful, ker so hotli polno nekih papirjev. Res se zagarantirajo, da nimaš nikjer drugje nič v lasti. Mogoče smo samo mi živeli v taki situaciji, ampak res so hotli met še pa još papirjev. Na koncu nam je celo ratalo. Ko si enkrat not, je lahko, ker potem samo vsako lepo ponovno zaprosiš, podatke pa tako že imajo.
|
|
|
|
RE: za mlade družine od sklada... 13.1.2010 20:26:26
|
|
|
|
Anonimen
|
ribica, kam pa se to sploh moras obrnit? moj je sicer lastnik hise....ampak pod hipoteko in trdo gara za ta k*kredit...
|
|
|
|
RE: za mlade družine od sklada... 13.1.2010 20:28:25
|
|
|
|
Anonimen
|
socialna, obcina, upravna enota? in kako se sploh imenuje ta pomoc.... da jim dam v prvem koraku hudica..... tudi kakega linka bom vesela
|
|
|
|
RE: za mlade družine od sklada... 13.1.2010 20:32:09
|
|
|
|
claud
|
To pa tudi mene zanima.... ....somebody?
|
|
|
|
RE: za mlade družine od sklada... 13.1.2010 20:35:52
|
|
|
|
ribica.
|
ja to daje ven Stanovanjski sklad RS. Mislim da so oni takrat imeli vse objavljeno. Sem že mal pozabila. Sam zdaj moraš itak počakat da bo spet razpis zunaj, potem se pa prijaviš. Saj itak navedejo vse kar moraš dat. Jaz vem da sem letala po neke zemljiške knjige in sodišča in ne vem kaj vse še, ker so se tam nahajale pogodbe stanovanj, ki smo ga kupili. Morala sem dati tudi načrte od takratnega mojega stalnega bivališča, se pravi hiša ki je še vedno v lasti moje babice. Si lahko misliš da je hiša stara in smo morali skrampat načtre. Pa za mojega so hoteli vse točno vedet zakaj ima stalno bivališče pri stricu, skratka, ni da ni. Tistga dnarja ne dajo zastonj od sebe, sem se pomatrala da sem vse papirje nabrala. Verjetno je lažje, če si že stalno prijavljen v stanovanju, katerega želiš, da ti subvencionirajo. POtem nimaš tolk letanja. mi smo pa takorekoč šele kupili in so se zdeve šele urejale, in je blo res nekega latanja. MIslim da ne smeš bit lastik druge premičnine, lahko ap da se motim.
|
|
|
|
RE: za mlade družine od sklada... 13.1.2010 20:37:38
|
|
|
|
ribica.
|
če boš redno spremljala RR, sigurno ni šanse da bi zgrešila kdaj bo razpis zunaj, ker se bo govorilo ;)
|
|
|
|
RE: za mlade družine od sklada... 13.1.2010 20:38:49
|
|
|
|
Anonimen
|
ribica, hvala!
|
|
|
|
RE: za mlade družine od sklada... 13.1.2010 20:40:16
|
|
|
|
Zvezdica
|
kolikor jast vem si do tega upravičen če si do konca leta 2006 kupil stanovanje, da nisi lastnik drugih nepremičnin.... po moje več tu piše... letos bom tudi jast to uveljavljala, zakaj pa ne? http://www.stanovanjskisklad-rs.si/si/609/subvencije.html
|
|
RE: za mlade družine od sklada... 13.1.2010 21:30:51
|
|
|
|
pinkiponki
|
Jst mislim, da ne samo tisti, ki so do konca 2006 kupili stanovanje? pa nism čisto razumela, ali potem vseeno lahko zaprosim, tudi če hiša, ki jo bomo prizidovali, ni naša last?
|
|
RE: za mlade družine od sklada... 13.1.2010 21:34:57
|
|
|
|
Anonimen
|
no vi2 kaj zdj? al da is do 2006 kupu, al da nisi??? to je zlo zlo pomemben podatek za mene
|
|
|
|
RE: za mlade družine od sklada... 13.1.2010 21:48:20
|
|
|
|
ALWAYS LARA
|
za nakupe js ne vem, ker smo bli graditelji. in tm je blo da si mel ne vem do kdaj že pravnomočno gradbeno dovoljenje za vse info pejte na http://www.stanovanjskisklad-rs.si/si/610/subvencije/javni-poziv.html in tuki odprite javni poziv za 2009, pa boste vidl kaj je blo v zadnjem. za letos bo razpis v 1. polivici leta oz javni poziv - spremljajte na zgoraj navedeni strani in potem boste tudi vidli pogoje.
|
|
|
|
RE: za mlade družine od sklada... 13.1.2010 21:52:58
|
|
|
|
pinkiponki
|
1.3.1 Subvencija za prvo reševanje stanovanjskega vprašanja z nakupom, gradnjo, rekonstrukcijo ali spremembo namembnosti - pripada tisti mladi družini, ki ima sklenjeno prodajno pogodbo ali gradbeno dovoljenje pridobljeno in pravnomočno po 01.03.2006 in izpolnjuje preostale pogoje ZNSVS in tega javnega poziva. Prodajna pogodba ali gradbeno dovoljenje se morata glasiti na prosilca oziroma enega od staršev mlade družine, - pripada mladi družini največ osem let, pri čemer se status mlade družine ugotavlja le ob prvi dodelitvi subvencije, število članov mlade družine in zgornja meja dohodka mlade družine pa enkrat letno pred dodelitvijo vsakokratne subvencije; - v primeru, da je mlada družina s sklepom v letu 2006, 2007 ali 2008 že pridobila pravico do subvencije, mora izpolnjevati le dohodkovni kriterij, ugotavlja pa se tudi število družinskih članov.
|
|
RE: za mlade družine od sklada... 14.1.2010 8:42:52
|
|
|
|
Angel_Tian
|
Če nisi lastnik hiše ali stanovanja, tega denarja ne dobiš. Drugače pa vse podrobnosti na tejle strani, kjer lahko odprete, kakšni so pogoji (bodo letos verjetno enaki kot prejšnja leta), lahko si pogledate tudi obrazce, ki jih je potrebno izpolniti in kaj vse je še potrebno poslati zraven. http://www.stanovanjskisklad-rs.si/si/610/subvencije/javni-poziv.html
|
|
RE: za mlade družine od sklada... 14.1.2010 11:53:24
|
|
|
|
Sanikaa
|
Mislim da tega denarja tudi dobiš če si podnajemnik. Bo treba dobro pogoje prebrati. Samo mora biti točno pogodba narejena. Mi smo dobili subvencijo za stanovanjski kredit. Razpis bo spet nekje konc Aprila začetek Maja. Miška bomo 100% o tem na našem forumu lp
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.