|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   za malomisho
26.5.2005 13:29:27   
Pikipoki
Sorrry, vem da ni tole pravai forum, vendar me zanima!

Prebrala sem, da si bila lani v Egiptu. Tudi naju zelo mika, vendar ne vem, kako bo finančno. Mogoče pa le.
Bi mi lahko mogoče tudi na privat napisala v katerem hotelu sta bila, s katero agencijo, kje se da snorklat, kako je z izleti npr. do piramid.

Upam, da nisem preveč tečna, ampak bi rada izkušnjeiz prve roke. Hvala!!! :):):)

LP:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   za malomisho
26.5.2005 13:33:53   
SOONka
zakaj pa ji tega vprasanja ne napises na privat, namesto da na forumu o zanositvi pises o hotelih?:zmeden2:

(odgovor članu Pikipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   za malomisho
26.5.2005 13:56:25   
Neža81
SOONka, jaz sem na tem forumu enkrat odprla temo o mojem novem malem kužeku, pa so se babnce še razpisale huje kot pr temi o zanositvi :)-:)-:)-:)-

Jaz tui nameravam letos verjetno v Egipt, pa bi me tudi kaj o tem zanimalo.

(odgovor članu Pikipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   za malomisho
26.5.2005 13:58:20   
SOONka
saj vem, da se bodo tukaj tudi, a vseeno naj raje to daje na kak drug forum..
Kot sem ze enkrat napisala.
Jaz tudi na kulinaricnem forumu ne pisem o svojem izcedku.. :ups:

(odgovor članu Pikipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   za malomisho
26.5.2005 14:04:46   
Neža81
Na kulinaričnem forumu bi blo res malo nerodno pisati o tvojem izcedku :)-:)-:)-:)-:)-, ampak to je drugače.
V tej sobi so babnce, ki so že "fosilke" - počasi bom tudi jaz, ki so zaradi nezanositve živčne, nemirne, napete, slabe volje, itd... in jim je za sprostitev prav fajn brat kako drugo temo. ;)

(odgovor članu Pikipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   za malomisho
26.5.2005 14:06:29   
Linda25
Nekaj tem nižje je pa odprta tema "Dopustek", kjer so se zelo razpisale o dopustih, kar se mi ne zdi slabo in me osebno ne moti.

Mislim, da je želela prav malomisho vprašati in ona je na tem forumu.

Dobro je malo za sprostiev pisati o čem dugem npr. hrana, dopusti...

To je moje mnenje.

Upam,da se boš imela lepo v Egiptu. Samo bodi pozorna, kaj ješ in piješ.

(odgovor članu Pikipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   za malomisho
26.5.2005 14:07:00   
larisa
SOOnka :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- ne bit tko huda!!!

(odgovor članu Pikipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   za malomisho
26.5.2005 14:09:01   
SOONka
sej nisem tok... :)-

(odgovor članu Pikipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   za malomisho
26.5.2005 14:14:25   
Neža81
Linda...... popolnoma se strinjam s tabo :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:.

Veliiiiiiko je tem, ki sploh ne spadajo k temi zanositev, pa vseeno zelo "obratjejo". Saj se ne morš vsak dan samo o tem pogovarjat. Potem bi pa zaradi živciranja res samo tu pa tam kera zanosla.

(odgovor članu Pikipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   za malomisho
26.5.2005 14:16:50   
larisa
Evo Pikipoki iz Egipta si dobila obdelavo tem.....:)-;):)-;):)-;)

(odgovor članu Pikipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   za malomisho
26.5.2005 14:23:10   
Pikipoki
No, ja, sem ji res poslala na privat.;)

Nisem mislila, da se bodo nekatere tako razburile. Se pa strinjam z Nežo81, da fosilke res rabimo tudi kaj drugega.:)
Glede na to, da imam že datum za IVF in da bo vmes dopust, sem se odločila, da grem na "off". Če bo zneslo finančno. Moram se odklopit in prenehat mislit na vse tiste datume, na ovulacijo in drugo, ker se mi zdi, da se mi bo zmešalo.:(
Saj veste, čakaš, upaš, pričakuješ :modri:, potem pa :hudicek:. Zdaj sem misli preusmerila na dopust, da dobim energijo in voljo, potem pa spet v boj za :duda:.

LP in šopek :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: za vas!

(odgovor članu Pikipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   za malomisho
26.5.2005 14:26:15   
Gea1
Se popolnoma strinjam z Nežo. :sloncek:

(odgovor članu Pikipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   za malomisho
26.5.2005 14:26:43   
Linda25
Pikipoki,

ne sekiraj se. Ti le uživaj. Odpiraj kakršnokoli temo, po želji.
Strinjam se s tabo, da je včasih dobro iti na "off".

Držim pestke:miska::miska:, da se ti čimprej posreči zagledati :modri: in boš vesela, s trbuščkom(:)-:)-) srečka :nosecka:

(odgovor članu Pikipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   za malomisho
26.5.2005 14:26:51   
Neža81
Pikipoki ..... ne se predat :grrr:! Jaz sem se pred 5 meseci čisto odklopla, prejšnje 4 mesece pa živčkala iz dneva v dan. Jaz pravim ,ko bo - bo. Bolje se je pustiti presenetit, kot pa vsak mesec zapravlat dnar za testere.

Enkrat boš tudi ti :nosecka: - VERJEMI! Čas pa bo prinesel svoje.

:rozica::rozica::rozica: zate

(odgovor članu Pikipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   za malomisho
26.5.2005 14:29:48   
Gea1
Pikipoki verjamem, da rabiš biti malo na off. Pa tudi mene bi zanimalo kaj o Egiptu, tako da rade volje preberem kaj so ti poslali.
In strinjam se, da kilometrina naredi svoje in da mnogo punc potem na tem forumu sploh ne sodeluje več tako pogosto, ker enostavno o zanositvi že vse veš, o znakih tudi in celo nosečnost ti ni več tuja. Tako da sorry in malo potrpljenja.

Pozdravček! :sloncek:

(odgovor članu Pikipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   za malomisho
26.5.2005 14:30:11   
Pikipoki
Dobila že odgovor.:):):)

Hvala drage moje, vsaka spodbuda je dobrodošla.:)
Saj verjamem, da bo. Moram. Sicer sem po naravi pesimist, moj pa večni optimist, tako da me spodbuja in crklja...:)

LP vsem!:rozica:

(odgovor članu Pikipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   za malomisho
26.5.2005 14:36:48   
Neža81
Malina kok penezov sta dala na osebo z letališko pristojbino? A je potrebna viza? A se tam ob večerah kaj dogaja al je bol pusto?

(odgovor članu Pikipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.