|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   za hec
19.12.2007 15:53:31   
Sandrin
vem da obstajajo linki, ki ti "malo za hec" napovejo spol otroka. ve katera kakšnega?? sama se trudim z brskalnikom pa mi vrže ven le kitajsko razpredelnico, bi pa še kaj drugega rada sprobala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: za hec
19.12.2007 16:08:11   
amaya
joj mislim, da je to tista kitajska tabela...poglej na: mama.si

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Sandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.12.2007 18:08:12   
Taula
Meni je kitajska tabela narobe izračunala. Neke fore so še, da se spol, določa glede na utrip user posted image user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.12.2007 10:54:56   
Svet
obstaja mal prebrski tle...

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.12.2007 11:07:27   
gajka
Enkrat je bila pri Zanositvi ena taka debata in je bila ena izmed ''teorij'' tudi takale (gre za to, da naj bi na spol otroka vplival nek 7-letni cikel staršev na dan spočetja):

Finta cele zadeve je, da k rojstnemu datumu vsakega partnerja prištevamo 7 let, ker naj bi 7 let potekal ta ciklus, ki na to vpliva. Daljši kot je ciklus enega partnerja od dolžine ciklusa drugega partnerja, večji vpliv ima spol prvega partnerja na otroka. Npr. da je cikel moškega v danem trenutku dolg 5 let in 3 mesece, ženske pa 2 leti in 6 mesecev, naj bi otrok prevzel moški spol (ker je 5let3m  > 2leti6m). Vsake 7 let, ko eden od partnerjev praznuje r.d., se njegov 7-letni ciklus začne šteti na novo (se ''resetira''), torej je od takrat dalje otrok nasprotnega spola - t.j. če ima moški N×7. rojstni dan, potem bo od takrat dalje spočeti otrok ženskega spola, dokler tudi ženska ne praznuje svojega M×7. rojstnega dneva.

OK, primer:
-----------------
Ona: 1979(6)
On: 1975(12)    

Začetek cikla moškega:
2003(12)  <-  (1975 + 4×7 = 2003)
2010(12)  <-  (1975 + 5×7 = 2010)

Začetek cikla ženske:
2007(6)  <-  (1979 + 4×7 = 2007)
2014(6)  <-  (1979 + 5×7 = 2014)

Rezultat - spol otroka:
2003(12) - 2007(6) = punčka  <-  moškemu se je cikel pravkar začel, ženski pa že traja dobra 3 leta, torej je starejši in prevladujoč pri spolu otroka
2007(6) - 2010(12) = fantek  <- ženski se je cikel pravkar začel, moškemu pa že traja dobra 3 leta, torej je starejši in prevladujoč pri spolu otroka
2010(12) - 2014(6) = punčka  <- moškemu se je cikel pravkar začel, ženski pa že traja dobra 3 leta, torej je starejši in prevladujoč pri spolu otroka

(odgovor članu Svet)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.12.2007 15:26:58   
mama4
gajka,jaz tole tolk tuhtam, pa sem prebutasta...namreč, moj je 1961-12, jaz pa 1968-12..in bolj ko vlačim tele cikle gor pa dol, bolj nič ne vem..

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.12.2007 15:29:41   
misar
kaj??? nč ne razumemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama4)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
20.12.2007 16:20:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu misar)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
20.12.2007 19:09:20   
tosja
Na www.mama.si - pod kitajska karta

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Sandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.12.2007 19:55:04   
GoYa
Tale gajkin primer pri meni narobe izračuna za prvega otroka, torej ne drži.

Za druga dva, ki ju nosim trenutno, pa je napoved sicer pravilna, ampak moramo za potrditev počakati do spomladi.

Kitajska karat pa mi pokaže za obe nosečnosti prav.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.12.2007 19:55:55   
GoYa
Tale gajkin primer pri meni narobe izračuna za prvega otroka, torej ne drži.

Za druga dva, ki ju nosim trenutno, pa je napoved sicer pravilna, ampak moramo za potrditev počakati do spomladi.

Kitajska karta pa mi pokaže za obe nosečnosti prav. Čeprav ne vem, kako deluje kit. karta, če si noseč z dvojčki. Ampak ker naj bi bila moja dva istega spola, računam, da mi napoveduje prav user posted image .

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?