|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   za Pupiko!
9.2.2005 8:39:30   
Sugy
Sem mogoče spregledala, ali res nisi nič napisala, kako je bilo na UZ? Upam, da se ti je vse srečno izteklo!!!

LP :rozica::rozica::rozica::rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   za Pupiko!
9.2.2005 8:43:33   
Tejčika
Sugy,...kdaj pa imaš ti pregled? Katerega oktobra imaš rok?
(jaz sem tudi oktobrka)

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   za Pupiko!
9.2.2005 8:46:20   
pupika
Na privatni UZ si nisem upala, ker sem se potihem bala, da bom zopet razočarana, sicer pa tako nisem imela tako dolgo čakalne dobe. Pa še svoji G zaupam.

Ponovni pregled imam v petek. Tako, da vam bom poročala v petek dopoldne. Me pa že kar stiska pri srcu, ker me je strah, da bo samo gestacijska vrečka.

Sugy, hvala ti.
Za vaju s pikico :rozica::rozica:

Naj vaju varujejo :angel::angel::angel:

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   za Pupiko!
9.2.2005 8:55:12   
saba
ojla punce

jaz se oglašam po dopustu.
kako ste kaj male nosečke.

Jaz sem super. Še enkrat sem v petek videla svojo pikico, ker me je tako mehur bolel da sem kar G. poklicala in že ki sem bila tam mi je naredil vaginalni ultrazvok. Moja pikica je zrastla in je bla v petek velika 2,6cm...tako sem bila vesela da vam ne morem povedat.
Ker je bla pikica na miru je
G. rekel: ''pa ne bomo zdaj spali, pokaži se mami kako se premikaš!''
..in res je G. malo stisnil po mojem trebuhu in se je pikica začela raztezat, tako da sem prav videla rokice in nogice...tako sem bila vesela in sem še zdaj, tako da sem na moj mehur kar pozabila. Pravijo pa, da zna mehur boleti zaradi potiskanja maternice.

no 18.2. imam spet pregled in komaj čakam videt pikico spet.

lp vsem, se še kaj javim danes če bom utegnila, ker me čaka gora papirjev

lp
saba in :duda: (10t3d)

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   za Pupiko!
9.2.2005 8:59:25   
Sugy
Tejčika, pregled imam naslednji teden (komaj čakam!). Po mojih izračunih imam rok 3.10.05.

Pa ti?

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   za Pupiko!
9.2.2005 9:03:46   
Tejčika
Sugy, meni je rekla G da je prehitrod a bii dala kak termin:(...tako zlobno sestro ime ko me je kar nadrla, češ kaj tako zgodaj kličem, da to se še tako nič ne vidi na ultrazvoku:((

rok sem si pa izračunala 10.10.

a imaš kakšne posebne znake?

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   za Pupiko!
9.2.2005 9:11:26   
pupika
Tejčika, prvi pregled naj bi imela nekje od 8 - 10 tedna. Kajti od 11-14 tedna naj bi bila že NS, zato je boljše, da te naroči nekje v 8 ali 9 tednu. kdaj imaš ti pregled?

Pri meni še v 8 tednu ni zaznala odziv ploda, čeprav bi morala biti že jasna pikica. Še vedno upam na najboljše, da jo bom v petek le zagledala.

Držim :miska:

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   za Pupiko!
9.2.2005 9:17:21   
Tejčika
Meni je rekla, da me bo že poklicala ko bo imela kak prost termin!
Katastrofa no.

Pupika katero zdravnico imaš? (midlim da tudi hodiš v maribor, če se ne motim:zmeden:)

Ojoj in kaj je rekla zakaj ne zazna ploda? Kako je to objasnila?

Tudi mene je tega strah.

V katerem tednu si sedaj?

Kako pa se počutiš?

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   za Pupiko!
9.2.2005 9:17:22   
Sugy
Držim pesti in mislim nate, Pupika!

Tudi vaju naj varujejo :angel::angel::angel:

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   za Pupiko!
9.2.2005 9:18:36   
Sugy
Saba, ful sem vesela zate, tudi jaz že komaj čakam da vidim svojo pikico! Predvsem pa to, da mi reče da je vse OK!!!

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   za Pupiko!
9.2.2005 9:20:16   
Sugy
Tejčika,

mislim, da bi morala tole svojo ginekologinjo poklicati in zahtevati, da ti da termin nekje v 8 tednu, ker to je pa res že skrajni čas za 1.pregled!!

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   za Pupiko!
9.2.2005 9:31:06   
pupika
Tejčika jaz imam dr. Završnik v Vošnjakovi. Takole pa se ne pustiti sestri, da te bo poklicala, ko bodo imeli prost termin, tole se potem šele zavleče, jaz ti predlagam, da zamenjaš ginekologa. Jaz sem z mojo zelo zadovoljna. Zadnje čase so tudi sestre zelo prijazne. Se pa sestre vedno menjavajo. Meni je G rekla, da če bom imela kakšne probleme pri sestri naj rečem, da sem dogovorjena z G.

Želim ti vso srečo. Jaz bi zamenjala G.

Sugy tudi jaz držim :miska::miska: za vse vas punce.
Boljše je, da se do prvega pregleda sploh ne obremenjujete s tem. Tudi jaz sem kdaj pa kdaj pomislila pred pregledom na najslabše, toda na pregledu pa sem pričakovala, da bom zagledala svojo pikico.

Za vse vas, naj vas varujejo :angel::angel:

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   za Pupiko!
9.2.2005 9:40:28   
Tejčika
Pupika,......jaz mam tudi dr. Završnikovo. A misliva isto? Dr. Završnik Mihič Renata.
Na cankerjevi ulici, tam ko je forum?

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   za Pupiko!
9.2.2005 9:40:46   
Kinokija
Pupika, jaz skoz mislim nate in čekiram RR, če je že kak tvoj veseli odg, da si videla srčka. Držim pesti, v petek pa naj se le pokže tale tvoja sramežljiva pikica.

:miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   za Pupiko!
9.2.2005 9:43:28   
pupika
Ne jaz imam dr. Završnik Suzano, ki je v Vošnjakovi ulici. Baje pa, da je tvoja G tudi zelo dobra, sem slišala, da se za vsako punco zelo potrudi.
kako je lahko sestra tako nesramna, jaz bi še poskusila it kar tja in se zavzemala za to, da me naroči pred 9 tednom.

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   za Pupiko!
9.2.2005 9:44:04   
pupika
Kinokija hvala, kako je kaj s tabo, si že imela prvi pregled?

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   za Pupiko!
9.2.2005 9:47:05   
Kinokija
Prvi pregled sem imela v 6. tednu, ker sem imela blazne rče, pa sem kar šla in rekla, da bom čakala v čakalnici, dokler me ne pregleda. Vse je ok zaenkrat, pikica je bila 8 mm velika, še v vrečki, videl pa se je tud srček. Drugi pregled imam 15.2., ko bom v 9. tednu.

Držim pesti zate!!

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   za Pupiko!
9.2.2005 9:48:09   
Tejčika
Aha, to sta menda sestri.

Ja zdravnica je enkratna, samo sestra je obup.
Je rekla, da ji naj dam svojo gsm številko, a me bo že poklicala ko bo čas za to.

Jaz je sploh več ne upam poklicati.

V katerem tdnu si sedaj Pupika?

Jaz ti resnično želim, da bo vse vredu in da boš v petek slišala tiktakanje srčka svoje pikice:rozica:

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   za Pupiko!
9.2.2005 9:54:18   
pupika
Jaz naj bi bila sedaj v začetku 10 tedna.

Tejčika, pejt tja, pa če te še ne bo hotela naročit, pa ji reči, da boš počakala G. Saj se ne more takole obnašat. Za nosečnice mora vedno najti čas. Kaj bi bilo, če bi katera punca krvavela in bi ji rekla, da ko bo pšrosti termin, jo bo poklicala, takole se to ne dela.

Naj vas vse punce varujejo :angel::angel:

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   za Pupiko!
9.2.2005 9:59:57   
Tejčika
Res je, da se tako ne more obnašat in ko bom prišla do ginekologinje ji bom to povedala. saj to ni noben način!

pupika, kako pa je s tvojimi nosečnostnimi znaki?

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   za Pupiko!
9.2.2005 10:25:48   
pupika
Jaz nimam nobenih posebnih znakov, le prsi me bolijo in bolečine v spodnjem delu trebuha, take kot prvi dan M.

Upam, da boš srečno opravila z sestro.

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   za Pupiko!
9.2.2005 13:37:03   
Teya
o, pupika...kok sm vesela, da te slišim...full sem mislila nate, pa si nisem upala odpret posta, glede na to, da sama nisi nič javila....držimo pesti za v petek!!!! ti povem, da je 11 srečna ševilka!

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   za Pupiko!
9.2.2005 13:51:33   
pupika
Teya upam, da se bo tale srečna številka tudi mene prijela.

Hvala tejčika.

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   za Pupiko!
9.2.2005 13:59:10   
saba
pupika ti si pa približno tolko nosečka kot jaz?

kdaj si imela prvi dan ZM?

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   za Pupiko!
9.2.2005 14:32:16   
pupika
ZM je bila 5.12, mislim, da sem malo za tabo.

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?