|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   za čakajočo
21.4.2005 14:14:59   
gojska
:bravo:
hej, kako ste vse skupaj ??

Čakajoča, bromergon se jemlje pri povišanem hormonu prolaktinu. To nima najbrž nič z zapacanimi jajcevodi.

Če mi lahko pove katera za katero je že lapar. ali je imela potem bolj boleče :hudicek: ali pa sploh kaj drugače.
Zdaj sem že po ovulaciji, ki je bila normalna, in me strašno zvija v jajčnikih, kot pred res bolečo menstru.
in tudi jošk se ne smem dotaknt.
Me zanima če ima to pucanje jajcevodov kaj s tem, da je zdaj vse drugače?
No :rozica: čao
goja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   za čakajočo
21.4.2005 14:22:21   
tinkamiška
Goja, jst sem mela laparo in histero in prva M po operaciji je prav fajn bolela. Drugače imam bolj kot ne boleče M, ampak ta je bla pa res neprijetna:zmeden:

Ta druga po M pa je bila že normalna;), zdej pa upam, da je sploh nebo:miska:

Tinka

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   za čakajočo
21.4.2005 15:29:54   
sašaš

Ko se glih pogovarjata o tem - kdaj naj pričakujem M po histero? Zadnjo M sem imela 7.3., 24.3. sem imela histero. Zdaj je pa kr ni!?:zmeden: Sem pa pred oper. 2 tedna jemala stediril m - pa je tud zato verjetno vse zmešan?:zmeden:

Lp :muca:

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   za čakajočo
21.4.2005 15:32:59   
gojska
joj jaz nič ne vem. Mi je pa v redu da mi je tinksmišks povedala za močnejše bolečine.

Verjamem, da bo tudi nam zginla :hudicek: za neki časa.
Enkrat že.

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   za čakajočo
21.4.2005 15:37:09   
Anitka
A bom imela tudi jaz bolečo M po laparoskopiji?:(:( Upam, da me ne bo mučila preveč. Pričakujem jo pa v soboto in upam, da ne bo zamujala niti urce.

:pika:

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   za čakajočo
21.4.2005 15:38:15   
tinkamiška
Ojla sašaš, meni je zamujala M, pa se zdej sicer ne spomnim kako dolgo, pa Piki je tut zamujala, še dlje kot meni:zmeden:

Eh je treba počakat na to M:hudicek:, najprej si želiš, da je nebi blo, potem pa zamuja, ko bi morala prit:(

Držta se:rozica::rozica::rozica:

Tinka

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   za čakajočo
21.4.2005 15:40:14   
tinkamiška
Oj, Anitka, memda je mal bolj močna, taprva po operaciji, ampak nč se ne sekiri, se da zdržat. Jst sem tist dan mal bolj počivala, pa dve tabletki sem pojedla, ta druga M je bla pa čist normalna;)

Držim pesti, da ne bo zamujala, pa da boš lahko fajn uživala na:morje:

Tinka

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   za čakajočo
21.4.2005 15:50:22   
gojska
tinkamiška a sem te lepo preimenovala ?:ups:
:rozica:goja

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   za čakajočo
21.4.2005 15:56:44   
sašaš

:( Res je trapasto - zdaj jo čakam, pa je ni... ko bom čakala, da je ne bo - bo pa čist točna...:grrr: Kr neki...:hudicek:

Lp :muca:

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   za čakajočo
21.4.2005 16:13:35   
tinkamiška
Goja sem šele zdej vidla:)-:)-:)-

LP,
Tinka

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   za čakajočo
22.4.2005 8:45:39   
Špelka
Čao, babe!

Torej tko: jest sem mela septembra obe - laparo in histero na enkrat. Pred tem sem 14 dni jedla stediril. Pol sem dobila M takoj ko sem nehala jest stediril, torej 6 dni po operaciji. Ta ni nič bolela. Pol je pa kr 45 dni ni blo!!! Drugač pa kukr tolk redne. In valda sem bla vsa zmešana. No, pol je pršla, ampak je bla 2x hujša kot normalne - tako po količini kot po bolečinah. Pol se je pa stvar normalizirala na normalno dolžino in količino. :bravo::bravo::bravo:

Torej - odgovori: Goja - si pomislila da je drugače to, da se je kaj zgodilo, recimo :duda:???
Tinkamiška in Sašaš - vse to je normalno. Anitka - ne se bat - vse se bo normaliziralo!!!

LP, aja pa Goja hvala za odgovor, pa lep dan!!! :rozica:

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.