|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   za Čiško
15.6.2006 11:12:52   
pikovit
Kako pa kaj tvoja temperatura?Jaz jo imam zjutraj 36.5 do večera pa naraste na 37 do 37.2.Mogoče je todobr znakuser posted image ?Vendar ne upam preveč,ker me kar naprej nekaj zvija in nonstop curlja.Sem videla da i takoj za mano z tesom?Že kaj živčna?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: za Čiško
15.6.2006 12:03:36   
čiška
Živjo!Ja jest mam temperaturo dons 63,1(k da sem na pol živauser posted image ),zvečer si jo pa sploh ne merim.Če si brala sem zadnjič(7 dan)naredila test in je bil negativen.Naredila sem ga pa sam zato,da bi vsaj enkrat v lajfu vidlauser posted image .Sem mislila,da bo pozitiven zaradi tiste inekcije po ET!Kar se pa znakov tiče ,imam zvečer zelo boleče joškice,zvijat me je že skor čist nehal v bušiju,edino zjutraj mi je malo slabo.Počakala bom še ene tri dni pol pa bo kar bo.Držim pesti ,da bova končno zagledale teleuser posted image !Kdaj boš pa ti delala test,pa povej seveda tudi kako se počutiš?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.6.2006 13:14:18   
pikovit
Evo Čiška moram te razočarat.Danes na 10. dan sem naredila test in je čista nula.Kaj češ pa je splavalo še zadnje upanje po vodi in zadnji postopek.Zdej pa res ne vem več kaj naj naredim.
Kar se patiče znakov je pa takole.Do 6. dne sem bila vsa napihnjena, joške do Koroške pa velik trebuh,potem mi je pa vse skupaj uplahnilo.Sem in tja začutim kakšno špikanje in iz mene teče sluz kot smrkl.Občutek imam da bom ravno dobila rdečko.Morda proti večeru začutim malo joške oz. bradavice da me bolijo pa tudi trebuh je bolj napet ampak to je vse posledica utrogestana.Aja pa ful velik kakam in prdim.No tako tebi pa veliko sreče pri naslednjem testu in da bo končno konec te agonije.LP Pikovit

(odgovor članu čiška)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.6.2006 16:44:07   
čiška
Joj, sem kar slabe volje ratala!Mogoče je pa še kakšna šansa,mogoče je bil test prehiter,sej veš da ne pokaže vsem+že 10 dan!A zadni poskus si mela?Kaj boš pa sedaj ,šla samoplačniško?Saj jaz imam tudi zelo slab občutek ,sem skor 100%,da ni nič!Edino to sem včeri zvedla,da imam enega zamrznjenčka!Vsaj nekiuser posted image Pikovit drži se,saj mogoče pa še naravno rata ,kaj pa veš!Tud za nas bo posijalo sonce!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.6.2006 17:40:57   
pikovit
Žal Čiška po naravni poti ne pride v upoštev,ker nimam jajcevodov.Zdej sem pa res v riti.Za en postopek imam denar za kaj več pa vprašanje.Pa tudi mlada nisem več tako.Letos 30.Kaj pa ti kateri postopek si pa ti?

(odgovor članu čiška)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.6.2006 17:44:56   
pikovit
Aja sem pozabila.Čestitam za zamrznjenčkauser posted image .Jst tudi pri zamrznjenčkih nisem imela sreče.Od 7 oplojenih celic so mi 2 ustavili ostalo pa v smeti.

(odgovor članu čiška)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.6.2006 16:32:31   
čiška
Ojla!Kako se držiš?Upam,da rdečke tečke še ni!!!!!!Jaz se počutim kot,da jo bom  zdele dobila.Edino trebuh mam totalno napet,ampak to je tud zaradi tega,ker sem se kar dobr zredila od vseh hormonov!Testa sploh ne bom delala.Aja stara sem 31 in to je moj prvi postopek,vleče se pa vse že tri leta.Lepo se imej in javi kaj se  kej dogaja!!!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.6.2006 10:10:27   
pikovit
Ojla zaenkrat še ni rdečke sem 12 dan.Napihnjena sem malo mogoče proti večeru bolj.Drugače pa imam tudi jaz občutek kot da mi bo ravno pricurljalo.Drugače se počutim OK.Če bo vse skupaj zdržalo do nedelje oz. ponedeljka bo to res super.No kaj pa še bo pa bomo videli.To da če ni m. še nič ne špomeni.
Na katero kliniko pa hodiš?

(odgovor članu čiška)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.6.2006 7:37:27   
čiška
Pikovit res mi je žal zate,ampak saj ni še vsega konec!Mal več bo treba dinarčke šparat, pa bo naslednji postopek sigurno!!!!!!!Kako pa to,da si se odločila za Ljubljano,kakor vem je Reš tudi majster, pa kar cenejše je pri njemu!Sicer sem pa spoznala eno punco na kliniki v lj in je tudi rekla,da bolj zaupa strokovnjakom na GK,ona pa je imela že 7 postopek!Na GK jo je prišlo okoli 70 tisoč več kot pri Rešu.V glavnem ,zdej se imej skrajno lepo na morju z dragim malo izklopta tole psihično mučenje,jeseni pa v nov boj!!!!!Jaz pa sem vsak dan bolj živčna,tole čakanje je bolj grozn, kot vsaka punkcija!Za zdej user posted image še nimam,če je ne bo do jutri grem kri dat ,če pa bo,pa bo, kaj čem!Drži se!Mal zažurajta na morčiju,velik plavita,predvsem pa izklopta(možgančke na off)lp

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?