Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: zaščita pred algami, ki se nairajo v otro... 9.6.2010 22:01:15
|
|
|
|
lenika
|
Nobenih idej?
|
|
|
|
RE: zaščita pred algami, ki se nairajo v otro... 9.6.2010 22:06:24
|
|
|
|
enea
|
pojdi tja kjer si bazenček kupila, če ne se mi zdi da v interšportu prodajajo neko reč, za v vodo, da se ne nabirajo alge, kaj je tista reč mi ni znano, ker je moja prijateljica lani kupila bazen in vem da je imela cele znanosti kako se bazen vzdržuje, tudi glede alg,... V glavnem kjer prodajajo bazene, bi mogli tudi vse pripomočke,...
< Sporočilo je popravil enea -- 9.6.2010 22:07:23 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.6.2010 23:27:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: zaščita pred algami, ki se nairajo v otro... 10.6.2010 5:39:34
|
|
|
|
nanč
|
mislim, da je edino ucinkovito imeti crpalko, ki vodo precisti s klorom. Točno tako!
|
|
[Brisano sporočilo] 10.6.2010 6:30:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: zaščita pred algami, ki se nairajo v otro... 10.6.2010 9:19:30
|
|
|
|
mala maja
|
Kupi tisto plavaojočo škatlo za velike klorove tablete. To daj v bazen. Kupiš pa lahko prav posebno sredstvo prosti nastajanju alg, ki se mu reče algacd. Vse odbiš v Obiju ali Bauhausu, tud v Merkurju naj bi imeli. Še najbolje pa je šok klora, to pa narediš tako da vliješ v bazen tekoči klor, amapk potlej ni priporočeno da se takoj kdo kopa. Sicer ne vem kolk mate velik bazen. Jaz vlijem cca 1 liter na teden. Samo mi imamo bazen velik 32 m3 pa pokritega in imamo res problem s pregreto vodo, saj ta doseže tud 36 stopinj. Boš pa zelo težko dobila tekoči klor, vem da ga imajo v Adriapoll v Kranju, če ga imajo pa še kje drugje pa ne vem. Se pa strinjam da je najboše črpalka. Je pa tako, da če ti bodo otroci letali not in ven iz bazena, pa nosili travo in ostalo packarijo v bazen, bo voda kljub vsemu hitro motna in po robovih se bodo začele nabirati alge.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?