|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   začimbe - kdaj?
7.6.2009 22:08:55   
sneska
Kdaj ste začele dodajati začimbe in katere se lahko daje do 1 leta? Moja pupa ima zelo rada česen v prahu v zelenjavnih kašicah, vem, da pred kakšnim mesecem čebule ni prenašala dobro - je zavračala hrano. Kaj bi ji lahko tudi že svež skuhan česen in čebulo zmiksala? Pa kakšen petršiljček verjetno tudi ni napačen?!

Zdavnaj sneg je skopnel
veter topel zavel.
Zdaj nas greje toplo sonce.
Ptički gnezda grade,
nežno kljunčkajo se,
saj pomlad v deželo je prišla.
JUHUHUUUUUUUUUUUU
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: začimbe - kdaj?
8.6.2009 7:34:08   
n.nati
Jaz sem mu tam nekje do 9 meseca kuhala vse posebej, brez soli in ostalih začimb, potem pa je že začel jesti z nama, res pa, da ne začinim preveč, ker tudi midva nimava rada preveč začinjeno.

(odgovor članu sneska)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.6.2009 22:13:36   
sanelaa
naš že pri 7,5 mesecih je malo bolj okusno hrano. Tore, malo soli, česen v prahu, peteršilj......to vse že dobi zraven. Pa pri kuhanju kakšne juhe sem že uporabila jušno kocko od Alnature, zelenjavno in piščančjo. 

(odgovor članu n.nati)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.6.2009 8:38:04   
majči22
Uporabljam začimbe od približno 8m. Ne solim dosti in tudi ostalih začimb dam bolj malo noter.
Naša noče jest, če ji samo skuham in nič solim oziroma začinim.

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu sanelaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.6.2009 22:39:38   
Andromeda
Nekatere mamice pripročajo stebelno zeleno v raznih zelenjavnih kašicah. Jaz še nisem poskusila, bom pa kmalu. Ko se bom v trgovini spomnila nanjo user posted image

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.6.2009 9:26:31   
amanuz
IZVIRNO SPOROČILO: majči22

Uporabljam začimbe od približno 8m. Ne solim dosti in tudi ostalih začimb dam bolj malo noter.
Naša noče jest, če ji samo skuham in nič solim oziroma začinim.

se podpišemuser posted image

DALJAVA NAS LOČUJE, BLIŽINA PA MNOŽI.
*Amadej 31.12.2005
*Nuša 20.8. 2008

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
13.6.2009 14:14:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu amanuz)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
13.6.2009 15:16:48   
mateyka
Kaj bi ji lahko tudi že svež skuhan česen in čebulo zmiksala? Pa kakšen petršiljček verjetno tudi ni napačen?!

ni, če ima rada in poje ter nima prebavnih motenj.
samo ne vem, česen v prahu mi je tok mimo - saj lahko pol stroka vržeš v hrano, ki se kuha in raje svežega poje? mislim, ker ni res nič ekstra dela, sveže je pa boljše user posted image

(odgovor članu sneska)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.6.2009 21:25:12   
zarjica
Do 10. meseca sem kuhala posebej, zdaj jemo vse skupaj. Ampak, malo soljeno, malo poprano. Uporabljam pa za izboljšanje okusa čebulo, česen, začimbe z vrta: peteršilj, drobnjak, ... in sem ugotovila, da je hrana brez pretiranih začimb še boljšega okusa!!!user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?