Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: začeti s korenčkovim sokom.... 16.7.2007 13:15:57
|
|
|
|
nuala
|
Sok lahko daš kadarkoli, priporočam po žlički, ne flaški. Jaz sem sok preskočila, se mi zdi, da ni potreben v začetni fazi. Sicer sem pa zagovornik tega, da se najprej začne z uvajanjem riževih kosmičev ( zvečer ) in zelenjave ( opoldan ), šele potem sadja. Če je mogoče, hrano vednop pripravi svežo, hrani pa vedno v hladilniku oz. ostanek zamrzni. Računaj, da bo v začetku dovolj ( in preveč ) ena porcija velika kot kockica ledu,...
|
|
RE: začeti s korenčkovim sokom.... 16.7.2007 13:31:47
|
|
|
|
nena82
|
tudi jaz sem sokce preskočila. Začeli smo z zelenjavo, vendar skoraj ni bilo uvajanja, ker po provi dveh žlic sploh ni hotla mleka ampak na žlico dokler je bilo kaj v krožniku.
|
|
RE: začeti s korenčkovim sokom.... 16.7.2007 15:54:45
|
|
|
|
2 Sraki
|
Mi smo tudi preskočili sokce. Kar na žlico pa bo ....... njamiiiiiiii. Smo pa začeli s sadjem, oz. najprej sem za večerjo malo zgostila svoje mleko z riževo kašico.
|
|
|
|
RE: začeti s korenčkovim sokom.... 16.7.2007 16:05:04
|
|
|
|
Anonimen
|
mi tudi nismo skocev uvajali ampak kar na žlico in to najprej korenček, jabolko, potem pa vso različno zelenjavo in vmes kakšno sadje. Baje tisti, ki začnejo s sadjem potem nočejo sprejeti zelenjave, ker ni tako sladka in ima ostrejši okus.
|
|
|
|
RE: začeti s korenčkovim sokom.... 16.7.2007 19:15:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo začeli s korenčkovim in pesinim sokom in to po žlički. Ni važno, kdaj ga daš, ker to gre itak vse skupaj za žličko ali dve, kar pride v želodček. Še to vprašanje če.
|
|
|
|
RE: začeti s korenčkovim sokom.... 17.7.2007 22:50:23
|
|
|
|
lucika
|
pod "uvajanje korenčkovega soka" mislim, da je mišljen sveže iztisnjen sok iz korenčka in nme iz hippove flaške!!!!! mislim, da korenčka res ni težko naribat in stisnit, pa še problem za shranjevanje odpade. isto z jabolkom.
|
|
|
|
RE: začeti s korenčkovim sokom.... 17.7.2007 23:36:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, jaz sem dala tudi sveže iztisnjenega, skozi sokovnik.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?