|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   začetek zastoja rasti ploda
17.9.2008 19:03:15   
sabi
pozdravljene bodoče mamice
pomagajte mi lepo prosim in mi povejte zakaj sta obe ginekologinji rekli da je začetek oz. sum zastoja rasti ploda, če pa je odstopanje samo za en teden?
prosim vas za odgovore in za vaše izkušnje.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: začetek zastoja rasti ploda
17.9.2008 19:23:54   
Abra
Sabi, tuki ti ne moremo odgovoriti, zakaj sta ginekologinji nekaj rekli, to ti lahko samo oni odgovorita. Jaz sem imela tudi prejšnji teden morfologijo in je moja pupa tudi manjša. Moja G je rekla, da nad nosečnostjo nima pripomb. Posnela mi je tudi sliko z uz, ker je poročilo in je pri vseh meritvah napisano še +/-13 ali 15 dni... in to ni noben zastoj rasti. Ljudje smo si različni, eni so veliki, eni majhni, nekateri pa vmes. In z dojenčki ni nič drugače.
Vidim, da si na isto temo odprla že treji post. Tuki smo s takimi in drugačnimi izkušnjami, ne boš pa dobila strokovnega mnenja. Če te tko skrbi, piši Pušenjaku na MON, sem pa skoraj prepričana, da ti bo napisal, da je vse ok. Že če boš prebrala poste s to tematiko, boš našla odgovor in boš pomirjena.

< Sporočilo je popravil Abra -- 17.9.2008 19:25:12 >

(odgovor članu sabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.9.2008 21:37:09   
ajna12
Sabi, ne vem natančno, ampak ker sem imela v nosečnosti preeklamsijo z zastojem rasti, ti lahko podam samo moje mnenje. Ko sem včeraj brala tvoj post, si napisala da so ti pri merjenju pretokov napisale eno besedo- nichen???. Možno je, da tvoji pretoki kažejo na slabšo pretočnost in  posledično potem sumijo na zastoj rasti.
Moj nasvet: pazi na prehrano, počivaj in mislim da bo vse ok.user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
17.9.2008 22:21:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ajna12)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
18.9.2008 9:09:56   
aluš
Sigurno si naročena na kontolo merjenja teže otročka (in najbrž tudi pretokov, če so bili slabi rezultati) čez 14 dni. Takrat bodo najbrž tudi točno povedali ali gre za zastoj ali ne. Ker lahko je dete mal manjše pa mal lažje, lahko je tudi varka v meritvah (odstopanja, pa merijo čez trbuh in po tem izračunajo kilažo). Zato naročijo čez 14 dni, da vidijo al potroček napreduje kot mora ali ne.

POčivaj na levem boku res čimveč, kaj drugega pa težko storiš. Basanje s hrano ne pomaga, je pa treba jest, ok.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.9.2008 9:12:17   
Pikapolonica_
IZVIRNO SPOROČILO: sabi

pozdravljene bodoče mamice
pomagajte mi lepo prosim in mi povejte zakaj sta obe ginekologinji rekli da je začetek oz. sum zastoja rasti ploda, če pa je odstopanje samo za en teden?
prosim vas za odgovore in za vaše izkušnje.user posted image

Verjetno je tukaj bolj redkokdo tako strokovno usposobljen, da bi ti lahko na ta opis stanja podal realen odgovor. Mi je pa žal, da moraš sedaj, ko ti bi moralo biti najlepše, dajati to skozi, vendarle je vseeno bolje, da se te stvari pogovoriš s svojim G, kakšne so posledice, kaj narediti, mogoče še po drugo mnenje. Dokler bodi pozitivna! Ker je res mogoče, da je otroček res samo majhen za svojo starost.

(odgovor članu sabi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?