Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: začeli smo z uvajanjem goste hrane 15.10.2005 18:34:39
|
|
|
|
Annny
|
Mi smo tudi začeli s kuhanim jabolčkom (pred n meseci). Jaz sem vedno dala zraven miceno sladkorja (v vodo, v kateri sem kuhala) in je potem pojedla vse. Mislim, da malo ne more škoditi. Poskusi Lahko pa zmiksaš, da bo šlo lažje po grlu. Uspešno hranjenje!
|
|
|
|
RE: začeli smo z uvajanjem goste hrane 15.10.2005 22:05:09
|
|
|
|
happy
|
jaz ne bi še dodala sladkorja, bodi še vztrajna, ali pa poskusi z drugo hrano. Jaz sem imela isto težavo, pa sem ji pol ponudila banano z mojim mlekom (da je bilo bolj tekoče). vsak dan je več pojedla. Prvič res da samo ene 2 žlički. Potem pa sem banani postopoma (brez mojega mleka) dodala sveži jab. sokec, nato pa še kašico. Zdaj poje jabolko brez vsega, in ji je zelo všeč!
|
|
|
|
RE: začeli smo z uvajanjem goste hrane 15.10.2005 22:22:26
|
|
|
|
frutka_
|
Za uvajanje goste hrane, torej jabolko v tvojem primeru, je najprimernejša kakšna sladka sorta ala zlati delišes ali kaj podobnega. Letošnje jabolke so še malo morda prekisle za prvi okus, ker je tvoje mleko prej sladko kot kaj druga. Priporočam ti, da morda dodaj svoje mleko poleg in da ne pričakuj preveč. Otrok se mora naučiti sprejeti hrano, jo obdržati v ustih, pogoltniti...in pri nekaterih to traja malce dlje. Jaz ti priporočam da uporabiš Avent žličko, ki je mala in plastična. Bodi potrpežljiva, ker sprva ne pojedo skoraj nič nato pa se jim "odpre". LP
|
|
|
|
RE: začeli smo z uvajanjem goste hrane 15.10.2005 22:22:49
|
|
|
|
miševi
|
Jaz sem hčerki ponudila najprej jabolko - surovo in to na začetku samo sokec, da je lažje pogoltnila in se navadila na okus. Nato sem sokcu dodajala postopoma še gosti del. Isto sem naredila s surovim korenčkom. Z banano sem pa kar nekaj časa počakala, da se ni navadila nanjo, ker so nekateri imeli probleme, da bi otroci samo banano jedli, ostalo pa ne. Želim ti srečno uvajanje - poskusi pa res z bolj redko pripravljeno hrano.
|
|
|
|
RE: začeli smo z uvajanjem goste hrane 16.10.2005 0:27:08
|
|
|
|
Annny
|
Najbrž je to od otroka odvisno, ampak po surovem jabolku je naša imela hudo hudo zaprtje!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.