Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: začeli bi z uvajanjem GH... 17.11.2008 10:51:06
|
|
|
|
madasa
|
v Paparici piše da sok redčiš 1:1. Jaz sem začela kar z zelenjavo, sicer sem jo skuhala potem pa z vilico pretlačla in je bilo kar fladko. Če je bilo pregosto tako ni hotela jesti, pa sem dodala še malo vode in je bilo ok. Za začetek je pomoje bolje zelenjavo, ker je sadje sladko. Ena uporabnica ima elektronsko obliko Paparice, na tej temi pod Kdo potrebuje... mislim da je nekaj takega in ji napiši mail in ti bo poslala. Tam imaš napisane menije in jedilnike. Pa lepo papcajta.
|
|
|
|
RE: začeli bi z uvajanjem GH... 17.11.2008 11:04:14
|
|
|
|
nuala
|
Jaz ti svetujem, da začneš z zelenjavo. Dobre začetniške kombinacije: korenček in krompir bučka in krpompir koleraba in krompir špinača / blitva in krompir oranžna buča in krompir sladki krompir Jaz sem pasirala samo kakšen teden, kasneje vedno samo z vilicami. Ko se otrok navadi na okus, lahko poskusiš te kombinacije tudi z zdrobom / polento in rižem. Nato pridejo va vrsto še brokoli, cvetača, grah, zelje,...Lahko v juhi, kasneje dodaš še meso ali ribo. S sadjem sem jaz začela kakšen mesec kasneje kot z zelenjavo. S sokom pa pravzaprav sploh nisem ( otroka sta pila mleko, čaj ali vodo ) do enega 10 meseca ( do tajkrat, ko je otrok iz kozarčka že znal narest nekaj požirkov ).
|
|
RE: začeli bi z uvajanjem GH... 17.11.2008 12:20:15
|
|
|
|
bskrle
|
Kupi si steklen ribežen. Sama sem sem začenjala z jabolkom. A nimate te navade, da ko uvajaš GH, pokličeš patronažno, da ti vse razloži?
|
|
|
| Stran: [1] |
kaj praznujeteNaša črtica koraka8. marec ali 25. marec? Dan žena vs. dan mater?oboje (
44%)
samo 8. marec (
21%)
samo 25. marec (
12%)
nič od naštetega (
17%)
vsakega na pol, le prejemam darila, dajem nič. (
3%)
nič ne bi. pa moram :((( (
3%)
Število vseh glasov: 234Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!