Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 7.4.2008 9:56:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: začasno/stalno prebivališče 7.4.2008 9:58:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Tam kjer pač živiš. Torej verjetno začasnega.
|
|
|
|
RE: začasno/stalno prebivališče 7.4.2008 10:00:43
|
|
|
|
Maleal
|
Od začasnega.
|
|
RE: začasno/stalno prebivališče 7.4.2008 10:03:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Začasnega
|
|
|
|
RE: začasno/stalno prebivališče 7.4.2008 10:31:32
|
|
|
|
pikalonca
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Tam kjer pač živiš. Torej verjetno začasnega. Tako je.
|
|
RE: začasno/stalno prebivališče 7.4.2008 10:35:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: caffee Potni stroški se obračunavajo od stalnega prebivališča ali začasnega? To bo po moje kar LAmama najbolje vedela.
|
|
|
|
RE: začasno/stalno prebivališče 7.4.2008 10:36:55
|
|
|
|
petra a
|
v javnem sektorju od dejanskega,od koder se voziš (to pomeni da ni nujno da je stalno ali začasno)-Virantova varianta
|
|
|
|
RE: začasno/stalno prebivališče 7.4.2008 10:52:45
|
|
|
|
srki
|
Aja, od začasnega? Pri mojemu se od stalnega. Prijavljena ima oba naslova, stalnega in začasnega.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.4.2008 10:53:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: začasno/stalno prebivališče 7.4.2008 11:16:41
|
|
|
|
mojsoncek
|
Ce si prijavljena na zacanem bivaliscu in tam tudi zivis, potem steje zacasno bivalisce.
|
|
RE: začasno/stalno prebivališče 7.4.2008 11:31:13
|
|
|
|
srki
|
Ja, kako pa vejo, da živiš na začasnem prebivališču. A preverjajo. Jaz do sedaj tega še nisem doživela, pa upam, da tudi ne bom.
|
|
|
|
RE: začasno/stalno prebivališče 7.4.2008 11:44:36
|
|
|
|
mojsoncek
|
Mogoce sem sto let za luno in ne razumem prav pojma zacasno bivalisce. Ce se prijavis tam, predvidevam, da tam tudi zivis. Ne vem, nimam pojma... se opravicujem za nevednost
|
|
RE: začasno/stalno prebivališče 7.4.2008 11:46:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Ja, kako pa vejo, da živiš na začasnem prebivališču. A preverjajo. Jaz do sedaj tega še nisem doživela, pa upam, da tudi ne bom. Ja preverjajo. Prej k sm na enem ministrstvu delala so jih ful dobili. Pa eno mojo prijateljico tudi, pa v privat firmi dela.
|
|
|
|
RE: začasno/stalno prebivališče 7.4.2008 12:19:41
|
|
|
|
srki
|
No, tega pa res nisem vedela.
|
|
|
|
RE: začasno/stalno prebivališče 7.4.2008 12:20:58
|
|
|
|
srki
|
Mojsoncek, samo imaš vseeno še stalno bivališče, kar pomeni, da stalno tam živiš, a ne. Na začasnemu pa samo začasno-občasno.
|
|
|
|
RE: začasno/stalno prebivališče 7.4.2008 12:22:16
|
|
|
|
mojsoncek
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Mojsoncek, samo imaš vseeno še stalno bivališče, kar pomeni, da stalno tam živiš, a ne. Na začasnemu pa samo začasno-občasno. Jaz si zadevo se vedno drugace interpretiram.
|
|
RE: začasno/stalno prebivališče 7.4.2008 12:26:10
|
|
|
|
sončika84
|
Od začasnega. Moj je hodil/še hodi na preglede v Lj,pa je dobil povrnjene glede na km od začasnega.
|
|
|
|
RE: začasno/stalno prebivališče 7.4.2008 12:31:25
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek IZVIRNO SPOROČILO: srki Mojsoncek, samo imaš vseeno še stalno bivališče, kar pomeni, da stalno tam živiš, a ne. Na začasnemu pa samo začasno-občasno. Jaz si zadevo se vedno drugace interpretiram. Razsvetli še mene.
|
|
|
|
RE: začasno/stalno prebivališče 7.4.2008 12:53:34
|
|
|
|
mojsoncek
|
Zacasno bivalisce si po mojem prepricanju uredis, kadar zivis na naslovu, ki ni enak stalnemu. In s tem ne mislim, da pri dragemu prespis 1x ali 2x na teden (v taksen primeru si ne rabis niti urediti zacasnega). Nimas pa namena/moznosti tam stalno bivati. Zakaj si uredis zacasni naslov? Ker zivis v najemniskem stanovanju, ker zivis pri starsih od dragega in imata v planu iti na svoje, ker zivis v sluzbenem stanovanju,... no, ampak to je samo moj pogled na to, izkusenj pa nimam.
< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 7.4.2008 13:01:55 >
|
|
RE: začasno/stalno prebivališče 7.4.2008 13:20:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek Zacasno bivalisce si po mojem prepricanju uredis, kadar zivis na naslovu, ki ni enak stalnemu. In s tem ne mislim, da pri dragemu prespis 1x ali 2x na teden (v taksen primeru si ne rabis niti urediti zacasnega). Nimas pa namena/moznosti tam stalno bivati. Zakaj si uredis zacasni naslov? Ker zivis v najemniskem stanovanju, ker zivis pri starsih od dragega in imata v planu iti na svoje, ker zivis v sluzbenem stanovanju,... no, ampak to je samo moj pogled na to, izkusenj pa nimam. Tako je
|
|
|
|
RE: začasno/stalno prebivališče 7.4.2008 14:22:32
|
|
|
|
srki
|
Ja, se strinjam.
|
|
|
|
RE: začasno/stalno prebivališče 7.4.2008 14:41:59
|
|
|
|
Anonimen
|
no, zdej ko ste enotnega mnenja, se vam zahvaljujem za odgovore
|
|
|
|
RE: začasno/stalno prebivališče 7.4.2008 18:50:06
|
|
|
|
nu_tella
|
Caffee pri zaposlitvi (v javni upravi ali privat sektorju) moraš podpisat izjavo od kje se voziš v službo (ni važno ali imaš tam stalno ali začasno bivališče prijavljeno). Mene pa zanima kako zgleda to preverjanje. A ni da ti morajo uradno povedat da te bojo nadzirali? Ker jaz poznam par osebkov, ki se tko skoz prenaša,... oni se na to, da jih bojo prej obvestili, zanašajo!?!? Karin24 predvidevam, da tvoji prijateljici nisto povedali, sej ni tko neumna, da bi se pustila dobit a ne
|
|
RE: začasno/stalno prebivališče 7.4.2008 19:00:33
|
|
|
|
Anonimen
|
nivess Objave: 1960 Status: odsoten IZVIRNO SPOROČILO: caffee Potni stroški se obračunavajo od stalnega prebivališča ali začasnega? To bo po moje kar LAmama najbolje vedela. [/quote] ti kokoška a nimaš boljšega dela???
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?