Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmy ej če ste brali mogoče ko je policist roma iz ambursa ustavil ker je imel neregistriran avto, in je začel pizdit da ma dovoljenje da se lahko vozi z neregistriranim avtom jzt bi tud to dovoljenje.... mi lahko pove kje se ga dobi? bi blo najbolj iskano dovoljenje v sloveniji in je pizdil na policista, vrgel obvestilo plačila na tla in raztrgal in reku policistu pušite mi kur** .... no zdaj pa poskusite vi isto narest, pa mi povejte kje boste prstal.... v zaporu 6 mescov zaradi razžalitve uradne osebe... torej... za koga že veljajo zakoni? za take rome sigurno ne Pa še za Magi! Jaz ne bom na njihovem mestu, ker ne mislim hodit s pištolo po vasi, ne mislim spustit šaržerja v nekoga, ker mi ne da denarja, ne mislim krast otrokom, ko za pusta dobijo krofe iz rok, ne mislim hodit po hišah in zahtevat reči zase, sicer pa bom nasilna, ne mislim se vozit po cestah tako, da ogrožam druge in to brez vozniškega, še manj bom dovolila svojemu 11-letnemu frocu, da se usede v avto, ali da krade in strelja, ravno tako se ne nameravam naseliti na tuji zemlji, niti ne mislim zahtevat od svojih otrok, da počno vse zgoraj našteto.... Ne mislim se zbirat v trumah in napast enega samega človeka (res pogumno), da naredim iz njega invalida ali truplo. Če bom kdaj vse to počela, naj me kar izselijo ali zaprejo in naj mi vzamejo otroke, ker če bom tak zgled zanje, je bolje, da zanje skrbi nekdo priseben. Tako da drage moje, ne govorite, dokler niste doživele. Če so romi miroljubni, naj živijo kjer hočejo. Privoščim jim vse lepo. Če pa se vedejo, kot zgorja opisano, pa naj bo tudi zanje roka pravice nekje. Zakaj sem jaz manj pomembna kot oni, zgolj zato, ker so romi? A to jim daje pravico biti izven zakona???? A veste, da policija reče, da če so ukradli za manj kot 30.000.- da jim ne morejo nič? A to pomeni, da imamo vsi slovenci ustavno pravico vsak mesec ukrasti za 30.000.- brez posledic? Je to prav? Ne ne, ni pravice v sloveniji. Romi so nadnarod, vse jim je dovoljeno. Ko bomo enakopravni, ne bodo zganjali več tega, kar zganjajo. Dokler pa nimajo posledic, pa se bodo po mili volji izživljali nad vsakim.
|