Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: zaščita za naslonjalo sedeža 19.9.2006 14:33:03
|
|
|
|
al1*
|
Ja, jaz sem pred par leti kupila v Baby centru, imenuje se pedi in se zaveže na sprednji sedež. Imajo pa tudi takšne z žepu, kamor lahko otrok naloži kakšne igrače.
|
|
RE: zaščita za naslonjalo sedeža 19.9.2006 14:38:58
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Takšna stvar obstaja skoraj že 10 let . Kupijo se v baby centru ali pa pikapolonici. Sedaj so že prav lušne te zadevice, ker imajo predalčke in lepo so poslikane, pred leti pa je bil le kos gume ali plastike.
|
|
|
|
RE: zaščita za naslonjalo sedeža 19.9.2006 14:41:21
|
|
|
|
tinatona
|
Kaj pa Toys?
|
|
|
|
RE: zaščita za naslonjalo sedeža 19.9.2006 17:47:48
|
|
|
|
beti 1
|
Lahko vprašaš tudi pooblaščenega prodajalca vašega avta, za Peugeot obstajajo original zaščite, čeprav sistem za montiranje ni najboljši.
|
|
|
|
RE: zaščita za naslonjalo sedeža 20.9.2006 4:55:44
|
|
|
|
viv_
|
Ja, v toysu imajo ful luštne, z barbiko ali pa medvedkom pu-jem. Mi imamo tega pujastega , ima ogromno žepov, cena je bila pa mislim da 20 eur.
|
|
|
|
RE: zaščita za naslonjalo sedeža 20.9.2006 9:08:46
|
|
|
|
Antigona
|
Ena prošnja. Zanima me, če bo katera šla v bližnji prihodnosti v Toysa, bi jo lepo lepo prosila, da bi mi kupila to zaščito z motivom Puja. V kolikor bi mi to prinesel kdo iz okolice Ljubljane bi prevzela osebno, sicer pa bi mi lahko poslali po pošti s plačilom po povzetju. Če bi bila katera tako dobra in mi to kupila, se ji že sedaj lepo lepo zahvaljujem. Lp,
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?